Husk meg
Brukernavn
Passord

Keeperproblem?

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 28 jul 10, 16:05

For øvrig krisemaksimerer Anne selvsagt veldig. Staw er 22 år og har en kontrakt ingen andre klubber kommer til å matche. Han drar ingen steder med mindre FFK ønsker å kutte kostnadene. p>[/quote]

 Da regner jeg med at du kjenner lasse såppas godt at du med sikkerhet kan si at han er her kun på grunn av en kontrakt som etter dit utsegn er en kontrakt ingen andre klubber kan matche.

 Du har nok en god del kunnskaper om klubben, men tror faktisk ikke du vet om Lasse ville valgt en klubb med dårligere økonomiske kontrakt.

 Ta en tenkt situasjon, om du hadde en jobb og sjefen din sa at du ikke var bra nok, ville du ikke da vurdert en annen arbeidsgiver?? Dette har med trivsel å gjøre. Og trivsel må til om en skal prestere.

 Og om du ser hva jeg skriver så må han tåle en normal konkurangse,der er jeg ikke uenig. Så her krisemkasimerer jeg ikke, mener fortsatt at om han får beskjed om at han ikke holder mål og de henter et nytt klart førstevalg, da må han søke andre utfordringer, uavhengig av økonomi.

 Dette da for egen utvikling, tror faktisk ikke han vil videreutvikle seg med spill i tredje divisjon neste år

. Men du er vel kanskje uenig i dette også, og mener det også er krisemaksimering at han som 23 åring skal ha to år i tredje dividjon??

 Jeg mener også at han burde vurdert og få et annet sted og spille, ganske enkelt fordi jeg ikke tror FFK vil utvikle han til det en del mener han kan bli. Ser gså du nevner Ørlund samt Ålesund siste skanse. Du ser ikke muligheten for at de som andre,tredjevalg i sine klubber fikk en utvikling i nye klubber. Hender faktisk det må til. De vae vel mer eller mindre avskrevet for spill i sine klubber, ørlund da spesifikt grunnet mange feil. I vanlige jobber hevdes det at en bør flytte seg etter tre år for å fortsette utvilkingen sin, kanskje det samme gjelder en fotballspiller.

 Nei dette er ikke noe forsvar, heller ikke noe foringende om de andre keeperene. Du må ikke hevde du har faist på alt selvom du har en del  informasjon innad i klubben, en del av den informasjonen du eventuelt sitter med bør du ikke bruke som fait bestandig, livet er mer en sort/ hvit


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 jul 10, 16:56
Endret: 28 jul 10, 17:02
Endret av: Holters

Nei, jeg kjenner ikke Lasse Staw, og vet ikke om han ville akseptert å spille for en dårligere kontrakt noe annet sted. Det kan godt være. Men Lasse Staw er under kontrakt som alle andre, og da skal klubben ha et ord med i laget for om han får lov til å forlate klubben eller ei.

Jeg er helt enig med deg om at Staw - som mange andre - kanskje kan ha godt av et miljøskifte. Det finnes det mange eksempler på. Kanskje er det beste for Staw og hans videreutvikling å bevege seg videre. Det jeg derimot reagerte på er hvordan du bastant hevder at Staw ikke har noen fremtid og klubben vil være tvunget til å la ham gå dersom de henter inn et førstevalg. Det er tross alt helt vanlig at klubber henter inn spillere, og når man henter inn spillere, er det som regel fordi man mener de er bedre enn spillerne man allerede har. Slik er dagens fotball.

Det er vanskelig å si om Staw ikke vil utvikles i det hele tatt av å være 2. keeper i FFK. Felles for både Öhrlund og Lindegaard var at de hadde spillere å kjempe mot som tilsynelatende ble vurdert som bedre før de forlot klubbene. Det har ikke Lasse Staw per i dag. Jeg tror nemlig at Staw har lært langt mer enn han har tatt skade av å bli utfordret av keepere som Rami Shaaban og Daniel Öhrlund.

Når da Lasse Staw - som jeg mange, mange ganger har forsvart og hevdet har et stort iboende potensial - presterer slike hoderystende tabber som mot TUIL. ja, da er det ikke så lett å forsvare ham lenger. Begge målene tar en god keeper, og ingen gode keepere handser utenfor seksten.

Unner for øvrig Staw alt vel, og håper han får en stor karriere - aller helst i FFK.

Denne diskusjonen startet egentlig med at jeg ønsket å påpeke at det må være lov de som startet kritikken å stille et spørsmålstegn ved en spiller prestasjoner uten at andre skal slakte innspillere og kalle personene anti-supportere av den grunn.

PS! Jeg har ikke hevdet å sitte på noen fasit, men jeg hevder min mening akkurat som du hevder din egen - eller din "fasit" om du vil.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 28 jul 10, 17:23
Endret: 28 jul 10, 21:20
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Holters

Når da Lasse Staw - som jeg mange, mange ganger har forsvart og hevdet har et stort iboende potensial - presterer slike hoderystende tabber som mot TUIL. ja, da er det ikke så lett å forsvare ham lenger. Begge målene tar en god keeper, og ingen gode keepere handser utenfor seksten.

Enkelte gjør det:

http://www.youtube.com/watch?v=DAbmDRfOD4A&feature=related

Ellers enig i det meste du skriver her.

Engeste grunnen til at jeg reagerte i keeperdiskusjonen var at en debattant ga uttrykk for at han nærmest ga faen i hva som var best for Staw, at så lenge klubben gjorde det bra på banen så betyr enkeltspillere nada. Det er ikke mye "alle for en" over det. Ikke dermed sagt at man ikke kan være kritisk til enkeltspillere.

Edit: Dette sitatet fra Ymer var det jeg reagerte på:

"Hva som er best for Lasse er igrunnen helt uinteressant. Det som teller er hva som er best for FFK. Staw ser ut til å ha stoppet i utvikling. Tabbene kommer jevnt og trutt og feltarbeidet har ikke bedret seg de siste 2-3 åra. Så hva bør gjøres? Selge? ikke lett å finne kjøper..."

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Plankehue

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 jul 09
Innlegg: 1035

Lagt til: 28 jul 10, 18:34

da er vel ikke bugge pettersen leid lenger Wink

 

http://www.nrksport.no/fotball/eliteserien/1.7227542


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 aug 10, 07:06

Til dere som lurer på hvordan det går med Jon Masalin, han er skadefri og storspilte for FFK2 i går.

Kanskje han snart burde vurderes på a laget?



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340