Husk meg
Brukernavn
Passord

Få inn Eggen...

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 15 sep 10, 22:27

Opprinnelig postet av Kratos

Glem det. Klubben sover. Når Kosten sier at han vil ha halvproffe spillere sier det litt hvor ambisjonsnoivået er... Vi må nok be til det som er av guder om at Aune (og guttane) klarer å stå løpet ut. Begynner også å bli lovlig sent å gjøre noe som har en virkning. Hadde feks Tom kommet noen uker før han gjorde, er jeg sikker på at vi ikke hadde hatt denne diskusjonen..

Bare plapper å si at Nordli hadde redda oss med flere kamper. Han løfta ikke FFK en millimeter mens han var her, tvert om. Hans laguttak og kampledelse i kvalikken mot Særp sier det meste.

Dessuten: Den desidert viktigste grunnen til dagens elendighet er den helvetes dårlige ledelsen klubben hadde. Mener du at klubben skal fortsette på den katastrofale linja den gjenger sto for???? Det handler ikke en dritt om ambisjonsnivå, men realiteter! Har ikke klubben betalt nok for sparka trenere, direktører og spillere synes du? FFK har alt for lenge brukt penger de ikke har. Summen av en rekke feilbeslutninger og dårlig ledelse. Det får sin pris. Det hadde nok du også merket, om du prøvde å kompensere dårlig rå med mer forbruk.

 


Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 16 sep 10, 08:02

Opprinnelig postet av kjo

Det hadde nok du også merket, om du prøvde å kompensere dårlig råd med mer forbruk.

TV3 har til og med et program om teamet; Luksusfellen. Ville vært kjedelig å sett FFK som klubb gjestet dette programmet? Nei vi har ikke spenn til noen trener. Nok med dårlige beslutninger nå.

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 3 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340