Husk meg
Brukernavn
Passord

PAC sitt avskjedsbrev!

Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 7 3

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 13:24

Opprinnelig postet av tomroar

Hadde  Pål Andre startet med å beklage at spillergruppa ikke hadde levert under de to foregående trenerene i denne sesongen og ikke tatt ansvar v for egentrening som forventet av høytgasjerte spillere, kunne vi tatt brevet seriøst.

Han skal ikke inn i FFK systemet mer, det er ikke nok å se andres feil , man må se helheten.  Det samme gjelder Ramberg, han burde vel fått nye magiske briller , han ser ihvertfall ikke egenprestasjon i 2009. Karakter 1.

Nordlie forsvinner sannsynligvis i løpet av et år, når FFK får kontroll på økonomien, RAmberg håper jeg har spillt sin siste kamp på A-laget, Pål Andre bør legge skoa på hylla både i forhold til fotball og klubb.

 

Hvorfor skal han starte med å oppsumere innsatsen av spillergruppen. Dette er jo et brev hvor han begrunner hvorfor han slutter. Han slutter pga at han er sterkt uenig i veien videre med Nordlie som trener.

Spillerne også inkludert ramberg og pac har jo innrømmet svak innsats. Hvor mange ganger må de egentlig skrive det. Skal man kanskje sette opp en tavle på stadion hvor alle spillere skriver på en tavle 100 ganger at vi var elendige i 2009? Blir du mer fornøyd da?


Spillerne og ledelsen har gjort et oppgjør med 2009 sesongen. Nå snakker man om fremtiden. Det er de valg FFK gjør for fremtiden man tar et oppgjør med og som pac nevner i dette brevet og som også er grunnen til at han gir seg.


All hyllest til rambert og pac. Karaktert 6+++++++ på brevet


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 des 09, 13:45

For å skape troverdighet må alt underbygges, derfor denne argumentasjonen. Hva er det spillerene må ha av trener for å yte.  Om du deler banen i tre, så ligger vel Nordlie i den ene enden , Grønhagen på midten og Aune på motsatt side uten kontroll. Stort sett ble det ikke levert . I den situasjonen klubben var i , skulle spillerene kunne gitt sitt beste uavhengig av hvordan treneren opptrådde i en slik kort periode som det var på slutten av sesongen. Klarer du ikke å overhøre idiotutsagn fra en trener en kort periode, er det bare å legge skoa på hylla. Hadde de spillt uten betalt hadde jeg skjønnt det, men nå de mottar opp mot 2 mill pr år er det helt uforståelig. Hadde noen betalt meg så godt skulle de fått lov til å skelle meg ut til forkost, lunsj og Middag for en kort periode. Fremover er det anderledes, hadde de levert så kunne de satt mer press på en endring, og de hadde fått mer gehør.  I en arbeidsituasjon så er det altid slik at de som levere varene blir hørt, de andre er bare med. Situasjonen med Norlie varer sansynligvis ikke lenge, men det er det ledelsen som skal avgjøre, når tiden er rett spesiellt med tanke på økonomi, så får de andre svelge kamelene inntil videre og håpe på bedre tider.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 14:04

Men det er jo nettopp det han gjør han underbygger sin avgjørelse. Han legger ikke opp pga at han spilte elendig i 2009. Han legger opp pga veivalget som ble tatt om at Nordlie skal fortsette som trener. Han går da ganske grundig til verks å sier i klartekst hvorfor han er så prinsipielt uenig i Nordlie.

Når det gjelder det å prestere så har det ikke noe å si om man tjener 100 000 kr eller 10 mill. Finnes ikke gleden klarer man ikke å prestere. Hvis du har bedrevet litt idrett selv så vet du det. Det blir så latterlig å si at pga at man tjener 2 mill så må de prestere 110% Jeg nekter å tro at du hadde prestert perfekt i den jobben du er i dag hvis det hadde vært bråk dag ut og dag inn. Konflikter og intriger selv om du hadde tjent 10 mill.

De er mennesker som alle andre de også. Treneren skal inn mot en kamp få opp motivasjonen, gleden, lysten til å spille. Klarer han ikke det har han ingen ting som trener å gjøre. Det er ganske selvforklarende at en gruppe som har vært gjennom så mye som det FFK har vært gjennom ikke kan skremmes til å prestere. Man må da jobbe med å få tilbake spillergleden. Det tror jeg de fleste skjønner bortsett fra Nordlie.


Stort sett det eneste argumentet jeg har hørt for de som er mot utspillene til PAC og Ramberg er at de tjener 2 mill. For det første er det ikke spillerne sin skyld at de tjener bra. Det er oss supportere som er skyld i det. Det er vi som har kjørt denne karusellen og da også pøst inn med penger i fotballen. For det andre og det viktigste, de er mennesker de også. De har følelser som alle andre.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 des 09, 14:33

De har ikke prestert helt i fra november 2008 ! Hva skal da til for at spillere uten bakkekontakt skal prestere.

Har man en profensjonell holdning til det man driver med kan man i perioder heve seg over andre ting.

Det var det samme under Eggen, Da Grønhagen kom var det tilnærmet anarki da også, men en masse spillere som ikke var i form og som ikek hadde tatt ansvar for egentrening. Under Aune var de de såkalt ansvarlige som skulle stått frem, noe de ikke gjorde.

Man kan ikke altid skylle på alle andre.

Vi er enige om at Nordlie ikke blir gammel i klubben, men jeg syntes det var verdt et forsøk, så skulle man selvfølgelig hatt en klausul om terminering av avtalen etter gitte kriterier.

De største sutrekoppene er det greit å bli kvitt for alltid. Noen av de har vel  ikke bare vært i konflikt i klubben, men ryktene sier jo noe om enkelte om hva som har skjedd i  nabolaget der de bor. Man har ikke mer enn flyttet inn før kranglingen starter. Det er greit å ta med seg, sier ikke hvem som er skyld i nabofeider, men ...............

Det er jo ofte slik at enkelte får med seg andre i å krisemaksimere. 


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 14:54

Eventuelt å hinte til at PAC er en sutreunge er rett og slett historieløst. Han er alt annet en det. Han har ikke gjort annen en å holde munnen lukket i 13 år.

Helt enig i at man en gang i blant kan prestere selv om det er bråk men ikke konstant. Selv med en profensjonell holdning så klarer man ikke i idrett å prestere når ting ikke er som det skal. Alle som har bedrevet idrett vet også dette. Det har ingen ting å si hvor proff man er.

PAC har heller aldri klaget på Eggen, Grønhagen eller Aune, men han tar et oppgjør med Nordlie. FFK har helt klart et problem hvor de må bygge en kultur. Men som PAC sier Nordlie er ikke mannen for fremtiden i FFK. Siden også PAC ikke har klaget på de andre trenerne som du nevner synes jeg det blir helt feil å bruke det som argumentasjon mot PAC.

Mulig du blander spillergruppen og PAC. Men jeg tolker brevet til PAC som personlig og ikke et brev fra spillergruppen.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 des 09, 15:07

Jeg skriver ikke spesiellt om PAC, men om spillere generellt. Han burde konsentrert seg om disse , og ryddet i reiret .

Konflikt i nabolag, gjelder ikke PAC, men en av de andre sutrekoppene


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 16:21

Hvorfor skal han skrive om de andre suttrekoppene når han slutter pga treneren. At han slutter har jo ikke noe med de å gjøre så det hører ingen steds hjemme i dette brevet.

Men helt enig med at det er en del som syter og FFK må jobbe med å skape en god kjemi i klubben. Også påtide at man blir ferdig med maktkampen i ledelsen. Det er alt for mange som setter seg selv før klubben i dag.


Men siden denne tråden handler om brevet til PAC så må jeg si at jeg synes det er helt fantastisk bra skrevet og at han oppsumere meget bra hvorfor han nå sier nei til ny kontrakt og gir seg.


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 des 09, 16:28

Han burde har brukt energi for lenge siden til å få spillerene til å levere uavhengig av trenere og ledelse om han var så opptatt av klubbens ve og vel. 


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 16:45

og det har han nok også gjort. Men siden PAC ikke er av typen som styrter til media hele tiden så har det bare ikke kommet frem. Han har nok prøvd på sin egen  måte.


ika

Bedriftsspiller
Ble medlem: 29 okt 09
Innlegg: 14

Lagt til: 20 des 09, 17:10
Endret: 20 des 09, 17:15
Endret av: ika

Det er ikke noe hemmelighet at Nordlie har en personlighet som ikke går over lengre tid. Ingen finner seg i å bli behandlet sånn, og han er en enorm slitasje på miljøet rundt. Det er også grunnen til han får sparken i alle klubbene han har vært i etter et drøyt år. Hver gang.

All respekt for PAC for å gå ute med dette. Det er en viktig sak å gå ut med, på samme måte som "Muller-saken" for litt siden. Ville Nordlie gjort klubben det beste hadde han gått selv, helt enkelt fordi han ikke har tillit, og egentlig aldri har hatt det. Husk at flere av spillerne i klubben har hatt Nordlie som trener før, og allerede var i fullstendig avsmak til han. Det sprede seg fort til resten av klubben - og det hele ble en selvoppfyllende profeti.

Det er vel å håpe forgjeves på at Nordlie selv innser dette, og gjør det eneste riktige - og for å berge FFK - å ta si hatt og gå. Imidlertid er han tydeligvis hardnakket på å bli helt til han får sparken - hver gang. Og dermed ribbe enda en klubbøkonomi...

Nordlie burde betalt tilbake skatt til gjeldende klubber har han vært med på å ødelegge.

Mannen har i stor grad bidratt til pengeflommen som var i eliteserien, og mange av de røde tallene i klubbene han har vært i. Han handler jo bare overprisete og norske "O2-opptaksspillere", og står for en fotball fullstendig uten kreativitet.

Nordlie er en trener det ikke går an å ha mer enn i beste fall ett år. Etter det er hele klubben sliten og ingen orker det trynet mer. Risholdt sa jo selv det: Vi var lei av Tom, og var glade for at han dro.

Og nå spiller Kongsvinger Tippeliga med hans selv er i Adeccoligan. Som et passende bilde på hvordan det er. Kontinutet er utviklling, hvilket Tom ikke kan gi, og heller aldri kan gi.

Og det er langsiktighet (og ro) FFK trenger NÅ.

 

---------------------------

Fotball er fotball


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 20 des 09, 18:51

Hvordan kan noen ønske hele spillegruppa til helvette, og mene at Ramberg og PAC aldri mer bør nærme seg FFK igjen!?

Hvordan i hele tatt kan dere kalle dere supportere? Er direkte flau...

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 20 des 09, 19:07

Det er ingen som nevner hele spillergruppa, men de som ikke kan innordne seg 3 stk trenere i løpet av en sesong.

 


Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 20 des 09, 19:41

Nå er jo dette hele spillergruppa utenom 3 personer...

Jeg mener at å først hylle spillergruppa for sølv det ene året, for deretter å kreve deres adgang året etter er lavmål...

At PAC og Ramberg bør komme seg vekk er totalt forkastelig av en supporter. PAC, Ramberg, Kvisvik, og mange fler har gitt så mye til Fredrikstad gjennom tidende at de ikke fortjener dette selv om de selv har gjort at klubben i våre hjerter har rykket ned. Spillerne er produktet i denne klubben og er noe vi ikke kan bytte ut hver gang det går dårlig!

PAC, og Kvisvik har fått en uverdig avsluttning på en fantastisk FFK kariere og jeg tar av meg hatten for deres innsats for klubben jeg fremdeles har i mine hjerter. Jeg ber om at de blir hørt og at Tom Nordlie snarest settes på første buss ut av Fredrikstad...

Alt snakket om lojalitet, hvor er klubben og noen supporteres lojalitet til feks PAC?

Husk at PAC og KTE du snakker så varmt om tross alt er grunnen til at vi er her vi er i dag...

Jeg GLEDER meg til 4. Januar!

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2000 direkte fra Nydalen, Oslo!

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 des 09, 21:58

Så hvis en har vært snill og grei hele livet men begår et drap så er det greit,hehe, latterlig ..... Få slike mytterister og bråkemakere vekk fra FFK hvis klubben skal komme seg opp på fote igjen fort som bare det.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 des 09, 22:05

Nå er ikke det snakk om noe drap heller da.

Men kan jo dra det den andre veien da. Skal en som er vitne til det drapet du snakker om ikke si noe bare fordi den personen som drepte har mange problemer (les FFK/nordlie) Du oppfordrer jo rett og slett til å tie om alvorlige problemer. En ting er syting og klaging, men dette brevet fra PAC er saklig og konstruktivt og det er slike tilbakemeldinger FFK nå trenger for å komme videre og lære av sine feil.


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 des 09, 22:07

har ikke oppfordret til å tie. , men å ta følger, dette har pågått lenge, vekk med de.


A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 20 des 09, 22:47
Endret: 20 des 09, 22:48
Endret av: A.Hegerfors

Opprinnelig postet av ffk-4ever

har ikke oppfordret til å tie. , men å ta følger, dette har pågått lenge, vekk med de.



Pål Andrè Czwartek... Sutrekopp? Bårkmaker? Pågått lenge? Hahaha... Tar gjerne imot noen flere eksempler... Gjerne i løpet av de siste 13 årene...

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


ffk-4ever

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 06
Innlegg: 1048

Lagt til: 21 des 09, 00:24

Opprinnelig postet av A.Hegerfors

Opprinnelig postet av ffk-4ever

har ikke oppfordret til å tie. , men å ta følger, dette har pågått lenge, vekk med de.



Pål Andrè Czwartek... Sutrekopp? Bårkmaker? Pågått lenge? Hahaha... Tar gjerne imot noen flere eksempler... Gjerne i løpet av de siste 13 årene...

Ikke nevnt sutrekopp, men ja du er inne noe på der når det gjelder flere av spillerne. Bråkmakere JA, pågått lenge JA. 13 år var dine ord..


A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 21 des 09, 01:16

13 år var mine ord ja. Men du snakker om bråkmakere i en tråd som faktisk handler om PAC sitt avskjedsbrev. Et brev som i utgangspunktet var tiltenkt et medlemsmøte som ble flyttet. (lurer på hvorfor møtet ble flytttet? var noen redd for noe kanskje?)

Poenget mitt er som følger: Når en spiller som Pål Andre Czwartek etter 13 år i samme klubb går så langt som han gjør nå, bør de som virkelig ønsker klubbens beste faktisk lytte fremfor å omtale han som en bråkmaker. AT han omtrent aldri har uttalt seg utidig eller laget bråk i løpet av disse 13 årene gir budskapet en ekstra tyngde.

Ikke trengs han å kastes ut av klubben slik du ønsker heller, da han faktisk takket nei til å være med videre.... Men at det er andre som burde vært kastet ut, synes helt klart etter min mening...

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 21 des 09, 01:35

Sånn som fredrikstad har blitt nå så skulle alle vært vekk ifra klubben.Da mener jeg virkelig alle.Både alt som har med ledere og spillere.Hele fredrikstad klubb er ødlagt.Men desverre så har vi iikke råd til å bytte ut alt så vi får ta vare på den dritten vi har.

Styre klager,spillere klager og trenere klager.Hele gjengen er en gjeng med sutrekopper og de er alle lixom voksne personer og oppfører seg så barnslig alle mann.

De som hvertfall må ut av klubben er Vestvik,Henriksen,Nordli og spillere som klager for mye og da mener jeg at Ramberg har fisket litt for mye etter bråk idet siste han oxo.Og ja han har rett til å si ifra men ikke sånn til media.

Får man ut disse folka som nevnt så tror jeg klubben kanskje kan reddes men er stygg redd for at klubben er tapt.

---------------------------

You'll Never Walk Alone



Flat Trådet Nøstet
Side 3 av 7 3

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3