Husk meg
Brukernavn
Passord

Kan dette være noe for Nordlie

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 19 nov 09, 14:28

Opprinnelig postet av Holters

Ingen kan påstå at denne ansettelsen er et resultat av langsiktig tankegang. Da er man i mine øyne sveiseblindt naive. Om dette hadde vært et resultat av langsiktig tankegang, så ville man ha gått grundigere til verks i ansettelsesprosessen og kartlagt markedet skikkelig fremfor å la Dag Solheim ta én telefon til to kandidater, få hele ansettelsen hamret igjennom på få dager, og deretter tvinge mannen til å starte umiddelbart mot hans ønske.

Det er ingen som har påstått at ansettelsen av Nordlie var et resultat av langsiktig tankegang. Så langt derifra, hvor har du egentlig det fra? Det var kortsiktig tankegang til de grader, og det virker som om Nordlie fullt ut bestemte vilkårene for kontrakten. Ingen tvil om det. Men nå har det seg sånn at Nordlie faktisk har uttalt et ønske om å bli en mer langsiktig løsning, og det er rimelig naturlig siden hans anseelse som noe annet enn en kortsiktig løsning begynner å bli rimelig tynnslitt.

Men nå er det nå en gang slik at vi sitter på en hovedtrener som har kontrakt for to nye år, som ifølge deg vil koste 2,4 millioner å sparke, og som må erstattes med en som er kapabel til belastningene det er å være FFK-trener OG besitter faglige ressurser til å gjøre FFK til et topplag igjen. Hvor mye vil dette koste? Hvilke løsninger er det du ser for deg? Hareide? Skullerud? Faktum er at løsningene er få og det vil bli veldig kostbart hvis man da ikke skal ta en "Rosenborg" å ansette assistent-treneren da. Hvor ligger pengene til en slik trener, og hva kan FFK lokke med hvis man bruker en allerede rævkjørt økonomi på sparking og ansettelse av ny trener. Spennende talenter og en skandaleforfulgt spillergruppe i oppløsning? Det er lett å si spark-spark, men da må det foreligge realistiske løsninger. Og det finnes det ikke per i dag. FFK har gjort sitt valg tidligere i høst (dessverre), nå må man ta konsekvensen av dette og gjøre det beste ut av det. Vi har en trener som ganske grunnløst får skylden for nedrykket samtidig som mannen har vært i jobben i tre måneder. FFK har ikke råd til å sparke ham fordi realistiske erstattere sannsynligvis vil være minst like kostbare. Det er ikke snakk om noen "sunk cost". Mannen må erstattes likefullt.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 nov 09, 15:08
Endret: 19 nov 09, 15:35
Endret av: Lars 29

Supreme NTM

 Vi har en trener som ganske grunnløst får skylden for nedrykket samtidig som mannen har vært i jobben i tre måneder.

Lars 29. Er totalt uenig. Nordlies mangelfulle og tildels kritikkverdige coaching i Sarpsborg kampen førte faktisk til at FFK rykket ned, det kommer man ikke utenom. Vi kom til kvalik og misslyktes mot et på papiret betraktelig dårligere lag. Han førte oss en plass ned på tabellen, det er fakta selv om han var hentet inn for en vanvittig lønn for å redde klubben fra nedrykk.

Hva Nordlie tenker før og under kamp mot Sarpsborg er for meg ganske utrolig. Man bytter ikke inn den eneste som klarer å slå ordentlige innlegg ( Valencia ) for så å bytte han ut igjen og heller kjøre Opphaug og Piroja frem. Dette gjør han istedet for å bytte inn en midtbanespiller/spiss etc som ni av ti ganger oftere scorer mål enn en midtstopper.. Er også sterkt kritisk til at RK ikke engang fikk bli med i troppen, tror en RK med sin fotballforståelse og pasningsfot kunne blitt en joker i en slik kamp. Dette var ikke bare en vanlig fotballkamp men også en kamp med mye historie og følelser. Ville også brukt en H.E Ramberg, Pål Andre og Thomassen i denne kampen.Er også sterkt kritisk til at Nordlie for enhver pris skal spille 4-3-3 enda FFK ikke har spillere til en slik formasjon. Å endre spillestil så sent i sesongen er aldri heldig og etter min mening dårlig dømmekraft. De som er så for Nordlie, ta dere en tur på trening og opplev hvordan han behandler mennesker. Hva prøver han å være. En psykopatisk versjon av A.Ferguson? En sjekk med hans tidligere arbeidsgivere gir ikke akkurat en god CV. Unntaket er kanskje Viking og Kongsvinger. Men mannen har vært en belastning i alle klubbene han har vært hvor han pga sin væremåte blir uønsket. Det er fakta og han lærer tydligvis aldri.

Mange her inne er så kritiske til Ramberg. Vil bare minne om at han kanskje var FFK,s beste spiller i vårsesongen. RK spilte også hele kamper og var fit. Men alt som har skjedd i løpet av året preget dem på lik linje som de andre.

Hva har Borges prestert i høst utenom kremscoringen mot Lyn? Gashi? Til og med Piroja, vår jevneste spiller har vært under pari.

FFK  må rydde opp i alle rekkene også på trenersiden. Slutt å snakk om Aune. Han har ingen kvaliteter og ferdigheter som kan gjøre FFK til et topplag. Somsagt hent KTE snarest. En A.Sandstø er også en trener som har fått til mye med små ressurser. Man trenger en samlende trener.

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 19 nov 09, 15:34

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Hvor mye vil dette koste? Hvilke løsninger er det du ser for deg? Hareide? Skullerud? (...) FFK har ikke råd til å sparke ham fordi realistiske erstattere sannsynligvis vil være minst like kostbare. Det er ikke snakk om noen "sunk cost". Mannen må erstattes likefullt.

Jeg hadde faktisk et tankeeksperiment på det der forleden, og jeg hadde store problemer med å finne en norsk trener jeg ønsker til klubben. Hareide er den eneste norske treneren jeg anser som interessant, men det kan så være. Det går an å se litt lenger enn til resirkuleringsgruppen av norske mediatrenere, f.eks. til Sverige eller Danmark. Nei, vi har ikke mulighet til å hente en Jönsson eller Hamren, men vi har mulighet til å hente en Jönsson før han ble Stabæktrener... Det er slike kandidater FFK må kartlegge, finne og investere i.

Selvsagt finnes det realistiske alternativer til Nordlie. Jeg velger å tro at det er mulig å finne trenere som koster langt mindre enn Nordlie i drift, er minst på høyde rent fotballfaglig, men som enkelt overgår ham som people's person.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 19 nov 09, 15:36

Opprinnelig postet av Lars 29

Løsningen trenger hverken å være dyr eller vanskelig. FFK vend dere mot Moss og hent KTE tilbake til FFK. KTE vil få tilbake glød hos endel spillere, hos supportere og føre til mer ro i administrasjonen. Han er dessuten en relativ billig løsning. KTE har meg bekjent aldri tjent over 900 000 kr som trener i FFK.

Det er jo ingen dum idé med tanke på profilbygging og kontinuitet. Spørsmålet er om KTE er interessert og hvilke planer han eventuelt skulle ha med FFK, og selvfølgelig til hvilken kostnad. Skal man gå for en slik løsning må planen allerede foreligge, og et slikt identitetsrammeverk som Asgeir har foreslått i en annen tråd må ligge til grunn for arbeidet for KTE. For øyeblikket eksisterer det ikke, og man gjør seg da en bjørnetjeneste ved å tro at man løser alle problemer ved å sparke treneren og ansette en ny. Så enkelt er det nok dessverre ikke.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 19 nov 09, 16:11

At min tegnsetting ikke er etter en norsklærers drøm har jeg ingen problemer med å skjønne. vil bare ha sagt at det du kaller barnslig, skrikende og slitsomt, kan for andre fremstå som et forsøk på å gjøre språket mer levende og ikke så stivt. Det er tross alt ikke et notat til et stortingsinnlegg som jeg skrev. Men dette er ikke noe diskusjon om tegnsetting, eller en språkdebatt, så skal vi la det ligge og heller konsentrere oss om det saklige?

Du argumenterer godt, men like lite som jeg eller noen annen på dette forumetm,deltok du i de direkte forhandligene med Nordlie. Hva som ble sagt, tilbudt og avslått kjenner vel i sannhetens navn ingen av oss. Så å tegne opp "kontraktsforslag" i etterhånd blir bare spekulasjoner. Jeg gir deg rett i at Nordlie er en rutinert ringrev som har vært i samme situasjon før og med tanke på FFKs situasjon så hadde han gode kort på hånda. Men det blir i mine øyne helt feil å hevde at å ansette en så annerkjent trener som Nordlie er panikkhandling. Mannen har ledet 6-7 tippeligaklubber er det da fordi alle de klubbene har hatt panikk eller er det fordi han tross alt er dyktig? 

Du nevner FFKs interesser, i den situasjonen FFK var i så var vel overlevelse i Tippeligaen den viktigste. At du mener ledelsen ikke beskyttet klubbens interesser for stå for din regning, men det er en ganske sterk påstand, hvis de ikke beskyttet klubbens sine interesser og de representerte klubben tross alt, var det da sine egne interesser de beskyttet da? Nordlie tok  seg av sine egne interesser.

Gått grundig til verks? vet du helt sikkert at de ikke gjorde det? Kan jo være slik at de har hatt en del trenere i sikte men landet på Norlie på grunn av hans "trackrecord"

At det nå etter 9 seriekamper virker som et feilgrep kan vi alle se, men løsningen nå kort tid før vintertrenningen starter er ikke å sparke treneren, det er etter min mening ikke forsvarlig verken økonomisk eller sportslig. Vi må samle oss om en kurs spillere, ledere og fansen så får tiden vise om dette var en feilgrep

---------------------------

alexx


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 19 nov 09, 16:18

Jeg har stor sans for KTE selv, men jeg er redd han står for samme tankegang som Nordlie når det gjelder makt.
At de begge ønsker en trenerstyrt klubb, dvs uten en sportslig direktør.
Det mener jeg fører til kortsiktighet.

Støttet Holters fullt ut på at man bør lete etter trenertalenter fra våre naboland, eller eventuelt fra Adecco.

 

---------------------------

Eurosport kommentator: "de er ikke så lette disse reglene i beach hockey"

http://twitter.com/FFKprasempre


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 19 nov 09, 16:36

Opprinnelig postet av alexx

At det nå etter 9 seriekamper virker som et feilgrep kan vi alle se, men løsningen nå kort tid før vintertrenningen starter er ikke å sparke treneren, det er etter min mening ikke forsvarlig verken økonomisk eller sportslig. Vi må samle oss om en kurs spillere, ledere og fansen så får tiden vise om dette var en feilgrep

Når er det da tid for å evaluere om man skal bytte trener? Nå står man foran en oppkjøring, men "ny" spillerstall. Tiden er nå, så definitivt.

Nordlie har det hele og fulle sportslige ansvaret. Hvem skal fortelle ham hvilken kurs klubben skal ta? Det er jo han som bestemmer det. Er det fornuftig på kort eller lang sikt?

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 19 nov 09, 16:39
Endret: 19 nov 09, 16:46
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av alexx

Hva som ble sagt, tilbudt og avslått kjenner vel i sannhetens navn ingen av oss. Så å tegne opp "kontraktsforslag" i etterhånd blir bare spekulasjoner.

I så fall burde de valgt å la være å ansette ham fremfor å gå med på motpartens stive krav. Det var ikke et være eller ikke være, og vi rykket tross alt ned med Nordie også. Ingen vet om vi hadde klart oss om han ikke kom på plass. Det er faktisk en mulighet, selv om det blir rent hypotetisk...

Opprinnelig postet av alexx

Du nevner FFKs interesser, i den situasjonen FFK var i så var vel overlevelse i Tippeligaen den viktigste. At du mener ledelsen ikke beskyttet klubbens interesser for stå for din regning, men det er en ganske sterk påstand, hvis de ikke beskyttet klubbens sine interesser og de representerte klubben tross alt, var det da sine egne interesser de beskyttet da? Nordlie tok  seg av sine egne interesser.

I det kortsiktige perspektiv, så var det å redde klubbens eksistens i Tippeligaen deres mål, og som nevnt har jeg forståelse og aksept for at de sikkert følte at de måtte gjøre noe. Derimot tror jeg de så seg så blinde på dette var løsningen at de ikke tenkte på at det motsatte utfallet var like reelt, og således "glemte" å beskytte klubbens interesser. Resultatet er at vi sitter igjen med en hovedtrener med tidenes lønn, sportslig eneersker, samarbeidsproblemer og spillermisnøye, samt agenter som sier at spillere i deres stall ikke går til FFK så lenge Nordlie er trener...

Tror du at de tenkte på disse tingene?

Jeg sitter med en magefølelse av at det ikke akkurat var mye bakgrunnssjekking av Nordlie utover det de tidligere har lest i media om redningsaksjoner, men det blir bare spekulasjoner.

Opprinnelig postet av alexx

Gått grundig til verks? vet du helt sikkert at de ikke gjorde det? Kan jo være slik at de har hatt en del trenere i sikte men landet på Norlie på grunn av hans "trackrecord"

Om så er tilfelle, så er det for meg bare et bevis på at de som tok avgjørelsen ikke er kompetente nok, da Nordlies track record består av splittelse, spillermisnøye, slitasje på omgivelsene og samarbeidsproblemer over tid. Ja, du kommer til å trekke opp et par gode sesonger her og der, og det har jeg hørt før, men gjennomgangsmelodien er ikke god når du snakker med folk som har fått føle Nordlie på kroppen.

Jeg har tidligere sagt at Nordlie som redningsmann kunne ha vært en perfekt og forståelig løsning, da han har noen gode prestasjoner på den fronten, men å gi ham en 2,5 årskontrakt mente og mener jeg er galskap. Det ser vi dessverre allerede indikasjoner på. Som nyheten her på ffksupporter.net sa, så har to spillere tillit til Nordlie, og dette har bare blitt bekreftet ettertrykkelig av flere kilder i etterkant. At spillerne ikke tør å stå for det offentlig får så bare være.

Og ja; jeg vet at dette ikke var noen grundig prosess. En prosess som er over i løpet av noen få dager er ikke grundig når en skal besette en så viktig stilling og funksjon som det å være hovedtrener innebærer.

Om du velger å tro noe annet, så er det helt og holdent opp til deg!!!!!!!!!!

(Wink)

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 19 nov 09, 16:57
Endret: 19 nov 09, 16:59
Endret av: Ymer

Opprinnelig postet av alexx

Mange fine poenger Supreme NTM!!!!

Jeg kan nesten ikke tro det, at vi fortsatt driver og diskuterer sparkingen av en trener som ledet laget i 8-9 kamper av totalt 31. Enkelte bruker fine "moteord" som "langsiktighet", "kontinuitet" og snakker om at det tar tid å bygge opp et lag. Så vil man sparke en trener som har vært her i 2.5 måned av en 2.5 års kontrakt???

Det vil i tilfelle si at FFK har hatt 4 trenere under ett år???? Det kan sies mye om akkurat det, men langsiktighet og kontinuitet er det ikke! Argumentene som brukes for sparkingen kan mildest talt sies å være "noe" underlige. At han ikke klarte å redde FFK fra nedrykk kom ikke som noe overraskelse på meg, og det burde ikke være noen overraskelse for andre som så FFK gjennom hele sessongen, laget var rett og slett ikke godt nok for Tippeligaen det endelige beviset var tapet for det 5 beste laget i Adeccoen!

I ansettelsen av Nordlie ble ledelsen i FFK beskyldt for å ikke tenke langsiktig, men det er jo det de har gjort! hvis ikke så ville de sannsynligvis bare tilbudt Nordlie et halvt års kontrakt til plassen var eventuelt sikret, slik Viking og Kongsvinger gjorde den gangen.

At Nordlie er upopulær hos spillerne er slettes intet godt argument!!! Han var vel ikke akkurat populær hos Kongsvinger heller, jeg kjenner personlig Thomas Pereira fra Viking og tro meg han var ikke populær der heller!, men resultatene taler for seg! jeg velger å se på de!!

Spør Kristoffer Hæstad og Fredrik Strømstad om deres syn på Nordlie, såvidt jeg vet har de bare positive ting å si om mannen, men det er like irrelevant for FFK som at Roger Risholt ikke er noe stor fan! Det viktigste er hva laget som Nordlie leder har prestert når sessongen 2010 er over!!!

Registrerer også at folk som tidlig i høst ville ha Aune på hodet og ræva ut og tok i mot Nordlie som vår tids "Jesus" nå plutselig vil ha Aune tilbake og kaste Nordlie!! Fotball er jammen et fasinerende spill!!

Det å gi Nordlie 2,5 års kontrakt var et særdeles lite gjennomtenkt drag, og var nok mer et tegn på full panikk i FFK-ledelsen. Nordlie skulle redde klubben fra nedrykk, og den eneste måten å få ham til å komme var å gi ham en lengere kontrakt. Han ville ikke komme bare for å prøve å redde klubben i 2-3 måneder. Derfor 2,5 års kontrakt. Nå greide han ikke å redde oss fra nedrykk, og det er fair enough, men hva skal vi da med mannen?

Å argumentere med at han er for dyr å sparke blir jo helt feil. Det blir nok dyrere å beholde ham, både økonomisk og for klubben ellers. Det var en feil å ansette Nordlie på 2,5 års kontrakt. Hvorfor skal vi gjøre en feil til ved å beholde ham? Det er dårlig stil å rette opp en feil ved å begå en til...

Å dra fram 2-3 spillere av et par tre hundre som har blitt trent av Nordlie på toppnivå for å fremheve blir vel litt snaut? Du har vel fått med deg hvilke klubber Nordlie har trent? Nevner noen for sikkerhets skyld.: Vålerenga, Odd, Sandefjord, Start, Lillestrøm, alle klubber som etterhvert fjernet Nordlie p.g.a. hans mer eller mindre manglende resultater og en personlighet som sliter ut alle rundt ham. Han trente også Viking en kort tid og reddet jo det laget fra nedrykk. Jeg tror Viking skal være veldig glade for at han tok bonusen sin og forsvant (nå var vel ikke Røssler noen kanonerstatning men...)  Hva er det som gjør at du tror han skal være annerledes i FFK enn i de andre klubbene han har trent?
Faktum er at vi sliter med å få spillere til klubben sålenge Nordlie er her... Hvorfor tror du det er slik? For at Strømstad og Hæstad syns han er en kjernekar?? Trukke det.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 19 nov 09, 17:02

Opprinnelig postet av Holters

Selvsagt finnes det realistiske alternativer til Nordlie. Jeg velger å tro at det er mulig å finne trenere som koster langt mindre enn Nordlie i drift, er minst på høyde rent fotballfaglig, men som enkelt overgår ham som people's person.

Ja, Sandefjord f.eks. ser ut til å ha funnet en bra trener.. Molde likeså...Hvorfor ikke vi?


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 19 nov 09, 17:05

Opprinnelig postet av Holters

 Og ja; jeg vet at dette ikke var noen grundig prosess. En prosess som er over i løpet av noen få dager er ikke grundig når en skal besette en så viktig stilling og funksjon som det å være hovedtrener innebærer.

Om du velger å tro noe annet, så er det helt og holdent opp til deg!!!!!!!!!!

Grundig panikk; Ja. Grundig jobb; Nei.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 19 nov 09, 17:09

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av Holters

Selvsagt finnes det realistiske alternativer til Nordlie. Jeg velger å tro at det er mulig å finne trenere som koster langt mindre enn Nordlie i drift, er minst på høyde rent fotballfaglig, men som enkelt overgår ham som people's person.

Ja, Sandefjord f.eks. ser ut til å ha funnet en bra trener.. Molde likeså...Hvorfor ikke vi?

Det er nok av trenere hvis man bare får øynene opp fra navlen.

---------------------------

Eurosport kommentator: "de er ikke så lette disse reglene i beach hockey"

http://twitter.com/FFKprasempre


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 19 nov 09, 17:12

Opprinnelig postet av Ymer

Faktum er at vi sliter med å få spillere til klubben sålenge Nordlie er her... Hvorfor tror du det er slik?

Hva får deg til å si dette ? Er  ikke på denne tiden vi har fått inn nye spillere under di andre trenerne vi har hatt heller vel ?


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3490

Lagt til: 19 nov 09, 17:35

Jeg er enig med dem som sier at det var feil å ansette Nordlie på langtidskontrakt. Imidelrtid her jeg av den oppfatning at det blir feil å gi han skylden for nedrykket. Spillet ble bedre og spillerne løp mer og vi vant flere kamper, men desverre ikke nok til å unngå kvallik. Når det gjelder laguttaket mot Sarp synes jeg det blir rart at vi roper på Kvisvik og Ramberg som desverre ikke har vist noe på lenge. La gå at han ikke skulle satt inn Valencia når Marthinsen ble skadd, men bortsett fra det var jeg enig i vurderingene hans.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 19 nov 09, 22:58

Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Ymer

Faktum er at vi sliter med å få spillere til klubben sålenge Nordlie er her... Hvorfor tror du det er slik?

Hva får deg til å si dette ? Er  ikke på denne tiden vi har fått inn nye spillere under di andre trenerne vi har hatt heller vel ?

Det Ymer mente å si er vel heller at vi kommer til å få problemer med å få spillere til klubben. Tror ikke han mente akkurat her og nå i midten av november.


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 19 nov 09, 23:07

Opprinnelig postet av Erikk

Jeg er enig med dem som sier at det var feil å ansette Nordlie på langtidskontrakt. Imidelrtid her jeg av den oppfatning at det blir feil å gi han skylden for nedrykket.

Der er vi helt enige. Langtidskontrakt var fullstendig galskap. Men som nevnt før her var det ikke pga Nordlie at vi rykket ned. Det hadde vi mest sannsynlig gjort med feks Aune også.

Opprinnelig postet av Erikk

Spillet ble bedre og spillerne løp mer og vi vant flere kamper, men desverre ikke nok til å unngå kvallik.

Veldig uenig. Spillerne løp nok mer og kjempet bedre. Men vi hadde ikke noe eget spill i det hele tatt. Det hele toppet seg egentlig mot Molde og Sarpsborg da vi slo fler langballer enn i glansdagene på landslaget med Egil Olsen. Mot Sarpsborg sto vi og pumpet baller mot Berge og Heieren Hansen, som de enkelt og greit headet langt bort fra farlig område.

Opprinnelig postet av Erikk

Når det gjelder laguttaket mot Sarp synes jeg det blir rart at vi roper på Kvisvik og Ramberg som desverre ikke har vist noe på lenge. La gå at han ikke skulle satt inn Valencia når Marthinsen ble skadd, men bortsett fra det var jeg enig i vurderingene hans.

Laguttaket var helt greit. Vi stilte med det beste laget på papiret som vi kunne stille med. Det eneste jeg reagerer på er at ikke Kvisvik var på benken. Jeg ville muligens også hatt han med fra start. Men akkurat der er jeg usikker. Jeg mener også at Czwartek burde kommet inn da Martinsen ble skadd. Å sette Askar ned som back der var ikke bra synes jeg, han var tydelig preget av stundens alvor, pluss at han hadde pådratt seg et særdeles klønete gult kort. Back + gult kort er en dårlig kombinasjon.


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 20 nov 09, 01:22

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Ymer

Faktum er at vi sliter med å få spillere til klubben sålenge Nordlie er her... Hvorfor tror du det er slik?

Hva får deg til å si dette ? Er  ikke på denne tiden vi har fått inn nye spillere under di andre trenerne vi har hatt heller vel ?

Det Ymer mente å si er vel heller at vi kommer til å få problemer med å få spillere til klubben. Tror ikke han mente akkurat her og nå i midten av november.

og så ? han sier FAKTUM at vi kommer til å slite med å få spillere til klubben p.g.a  Nordlie ? Stiller meg fortsatt tvilende til dette utsagnet. ??? Spillere kommer nok til klubben. Hvilke ? Ja, det får vi se når den tiden kommer. At han kommer til å satse på ungdommen er et annet spørsmål.


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 20 nov 09, 09:25

Opprinnelig postet av Rune Haugen

og så ? han sier FAKTUM at vi kommer til å slite med å få spillere til klubben p.g.a  Nordlie ? Stiller meg fortsatt tvilende til dette utsagnet. ??? Spillere kommer nok til klubben. Hvilke ? Ja, det får vi se når den tiden kommer. At han kommer til å satse på ungdommen er et annet spørsmål.

Jeg skal korrigere meg selv litt og forklare litt nærmere hva jeg mente.

Det vil vise seg at vi får problemer med å hente atraktive spillere sålenge TN er trener. Det er flere agenter som har sagt at det ikke er aktuellt for noen av "deres" spillere å trene under Nordlie. Selvfølgelig er det noen som vil komme, Nordlie har jo faktisk noen som syns han er en bra trener. Jeg er bare redd at det er sånne vi uansett ikke vil ha. Spillere som er etablerte og som var på topp for noen år siden. Høy pris, høy lønn og ingen videresalgspotensiale. Vi har allerede sett det i form av Andersson og Valencia.
Det vil vise seg at unge spillere som vil utvikle seg ikke vil nærme seg Tom Nordlie. Jeg håper bare ikke effekten slår ut på de vi allerede har; Askar, Borges, Thomassen og noen til, slik at de forsvinner.
Da vil Nordlie koste mye mer enn det vi ser på lønnsslippen hans.
Begrens tapet! La Nordlie få sluttpakka si jo før jo bedre... 


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 20 nov 09, 11:34

Kan du navngi disse agentene for oss? At Andersson ikke er en atraktiv spiller er nytt for mange her på dette forumet og at han kommer inn under kategorien "sånne vi uansett ikke vil ha" er intet mindre enn oppsiktsvekkende. Hvis jeg ikke husker helt feil så var det reneste "halleluja" stemning her på dette forumet etter det kjøpet og da han skåra i debutkampen tok det helt av.

Husker jeg ikke helt feil så klarte Nordlie og LSK å kapre både Brenne og Bjørkøy fra oss, på det tidspunktet var de tett opp til landslaget eller i landslaget med andre ord atraktive spillere. At de ikke slo til i LSK er en annen historie.

Som du selv peker på, det finnes alltid unntak, det finnes spillere som helt sikkert vil la seg skremme av Nordlies rykte, men jeg tror at; får de et kontraksforslag som er bra både økonomisk og sportslig og samtidig som de vet at Nordlie ønsker de til klubben fordi han vil satse på dem så tror jeg de vil takke ja.

Det største hinderet for FFK i jakten på atraktive spillere blir etter min mening, det faktum at vi spiller i Adeccoen og ikke i Tippeligaen, det vil alltid være en ulempe for oss at vi ikke spiller på høyeste nivå i jakten på spillere som vil utvikle seg og som er atraktive.

Forøvrig er jeg helt enig med deg når det gjelder Valencia, en spiller som har null verdi for oss både sportslig og økonomisk(salgspotensiale) 

---------------------------

alexx


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 20 nov 09, 12:31

Opprinnelig postet av alexx

Som du selv peker på, det finnes alltid unntak, det finnes spillere som helt sikkert vil la seg skremme av Nordlies rykte, men jeg tror at; får de et kontraksforslag som er bra både økonomisk og sportslig og samtidig som de vet at Nordlie ønsker de til klubben fordi han vil satse på dem så tror jeg de vil takke ja.

For det første har ikke klubben råd til å komme med tilbud ser er bra økonomisk. Og det sportslige er vel heller ikke så mye å skryte av nå? Alle har vel fått med seg at Nordlie har en lederstil som svært få, om noen, er komfortabel med. De gangene han har hatt suksess har spillerne levd med han så lenge det har gått bra. Nå har han etablert en historikk med at det ikke går bra og det bygger ikke akkurat tillit.

Jeg har ikke kompetanse til å vurdere Nordlie rent fotballfaglig, men som leder og motivator er han fullstendig ubrukelig. Tror du spillerne er motivert til å yte max for en som de oppfatter som en dust?

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 5 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f