Husk meg
Brukernavn
Passord

Hva er så galt med Tom Nordlie?

Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 07 nov 09, 15:34

Opprinnelig postet av Holters

1) Jeg uenig i å vrake en spiller som Kvisvik fra benken til fordel for Valencia, som heller ikke løper, kjemper, osv, og har vært gjennomført elendig siden 2005. Kvisvik hadde kanskje klart å slå ballen til en medspiller, og det var det ingen andre som klarte i går.

Foruten det, så synes jeg ikke laguttaket var så galt, men det var grepene underveis:

2) Sarpsborg har tilnærmet TL-standard på angrepet sitt, men er svake defensivt. Et TL-lag skal klare å presse den forsvarsfireren til å gjøre feil! Hvorfor ble de ikke satt press på? Forsvaret virket utrygt selv når vi ikke presset.

I stedet var det Sarpsborg som trillet ball med FFK-spillere løpende imellom, og som panisk avklarerte lengst vekk og helst til en mostandere. Vi hadde null presisjon!

3) Askar oste nervøsitet gjennom hele kampen. Da setter du ham ikke ned som høyreback! Jeg mener seriøst at Czwartek burde ha kommet inn, og Askar burde ha fortsatt fremme. Valencia har ikke vist noe som tilsier at han ville endre dette kamputfallet. Når alle andre forsøkte å presse offensivt, så kom Valencia diltende etter.

(Det eneste Valencia har vist er at han ikke eier skrupler, som stjal parkeringsplassen til Enerly, og nektet å flytte bilen da det ble påpekt. Wink)

4) Vi trengte mål, men målscoreren (Gardar) kom for sent inn. Når han endelig kommer inn, så bytter man ut en av spillerne som kan slå innlegg, og setter snurrebass-Everton på kant i stedet. Når man først hadde satt inn Valencia, så burde han ha fortsatt, da det eneste han er god på er å slå innlegg/dødballer, og Gardar må få servert innlegg for å score.

PS! Tversoverpasningen til Barsom før 1-0 er oppsigelsesgrunn alene. Det også handlingen å ligge nede og sutre etter en kollisjon man selv skapte når det gjenstår 5 minutter av kampen og laget ditt må score.

Du oppsumerer det viktigste her Holters. At han i en så viktig kamp ikke engang tar med kvisvik i en 18 manns tropp er for meg helt utrolig og vitner om dårlig lederskap. Kvisvik er jo nettopp en slik spiller som med sin ro og presise pasninger kunne åpnet opp det usikre sarpsborg forsvaret. Uansett om Kvisvik til tider burde opptrådt mer profesjonelt både i media og på trening så forsvarer han en plass i en 18 manns tropp.

Helt enig i at Pål burde spilt bak og Askar fremme. Askar virket veldig preget av stundens alvor. Synes også at Ramberg burde blitt byttet inn for Gashi, hva gjorde Gashi for noe bra på banen unntatt stolpeskuddet? Av en eller annen grunn så skal alle kritisere Ramberg her inne. Hvis man ser på vårsesongen frem til sommeren så var Ramberg en av de om ikke vår beste spiller. Ramberg er en klok mann å ha i slike kamper med sin rutine. 

At Nordlie bytter inn Valencia for så å ta han ut igjen, vitner for meg av dårlig ledelse. Kjøre Ophaug og Piroja frem fremfor å ta ut en forsvarsspiller og beholdt Valencia på banen er fryktelig dårlig kampledelse. Det eneste valencia kan når ikke Kvisvik er på banen er jo å slå innlegg.

M.Andersson kan være en potensiell matchvinner, men mener faktisk at man burde byttet inn J.Thomassen når man så kampforløpet, både fordi jeg føler han ofrer seg mer for laget, samt at han med sin fart kunne kommet mer til sin rett i en slik kamp.

Når det gjelder Barsom så er det en bra man å ha i krigen, men han blir dessverre så overtent at han er en potensiell  "selvmordsbomber" på banen. Plutselig uten forvarsel så smeller det, og det smeller skikkelig. Synes Abgar til tider virker nesten i ubalanse og både spiller stygt og filmer i overkant mye. Merkelig når han er verdens hyggeligste utenfor. Abbe blir ikke noe tap for FFK dessverre.  

Jeg er i likhet med deg Holters oppriktig bekymret for å ha T.Nordlie som trener i FFK. Han står så langt unna de kvaliteter og motivasjonsegenskaper jeg ser i hos en trener. Det å spille på frykt fungerer en liten stund før hverdagen innhenter en. Er ikke uten grunn at ting har gått som det har gått med T.Nordlie. At klubber gir den mannen en slik lønn og etterlønn gang på gang er for meg en gåte. At FFK i sin pressede situasjon ikke så på en A.Sandstø, M I Mjelde, eller KTE som en lang eller kortsiktig løsning overrasker meg. Istedet så prøvde de å redde restene med å hente inn Norges mest omdiskuterte trener.

Virker til og med som om man var overrasket over spillernes reaksjon. Og når man har en spillergruppe som er vant til å spille et system. er det da smart å endre spillersystem til 4-3-3 to måneder før slutt når man ikke har slike spillertyper i laget? Er mer enn kritisk til T.Nordlie og til hans disposisjoner. At han nå prøver seg på at snittet er bedre enn tidligere er for meg kun ansvarsfraskrivelse. Jeg mener helt klart at en mer motiverende trener kunne reddet denne sesongen fra nedrykk. er jeg faktisk ganske sikker på. Nordlies behandling av spillerne under og etter trening er under enhver kritikk, man skulle tro at han hadde lært litt av gamle feil, men selvkritikk ligger ikke for den mannen akkurat som U.Røsler.

FFK er klubben i mitt hjerte og det smerter meg veldig å se at dårlig ledelse har ført klubben dit den er nå. All positivitet fra Eggen tiden, cup gullet og sølvet fra i fjor er som blåst bort, kastet på havet. Klubben er ikke lenger åpen som Eggen ønsket det. Istedet er det så mye intriger og bråk at klubben råtner på rot. Det smerter meg virkelig.Ryddes det ikke opp kan FFK ende opp som Ham Kam, og nei, jeg spøker ikke.....

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 07 nov 09, 16:52

En svakhet Nordlie har, er at han er 4-3-3 nazi. 
Man skal være rimelig langsiktig og ha meget god økonomi for å kunne ha en stall som kan spille det, til enhver tid.
Og når man "arver" 98% av spillerne fra forrige trener og system, blir det en lang og kostbar snuoperasjon.
Som Stordalen fikk med beskjed av faren sine en gang han klaget på jordbæra han skulle selge på torget, " du får selge de bæra du har, fordi det er de du har" 

Ett annet problem er at han virker å ha meget lav takhøyde for hva som passer i hans "hjem"
Som andre har påpekt, var det en generaltabbe og ikke bruke Kvisvik i går. Det samme mener jeg om å ikke benytte Ramberg, han har riktignok variert i år. Men i går ville han antageligvis gjort en mye mye bedre jobb en Barsom.

Men la oss ikke glemme, at når resultatene er dårlig, elsker mange mennesker å drive med pekeleken for å fordele skyld...

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 07 nov 09, 17:49

Sier meg enig mye av det over på siden her.Norlie virker som en belært og overveid kar i intervjuer, men kampen igår var en gedigen bom.

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 07 nov 09, 18:48

Sessongen er over og det endte på en katasstrofal måte for FFK. Da gjenstår det bare i god tradisjonell måte: å fordele skyld!! I tur og orden har nå, Runar Henriksen,, spillerne,administrasjonen, styret, gymlæren til Nordlie, analysesjefen, det medisinske apparatet og materialforvalteren fått passet sitt påskrevet fortjent eller ikke fortjent. Nå har pekefingeren forflyttet seg og peker nå på Nordlie!!! Den ene etter den andre setter opp punkt for punkt i etterpåklokens navn mer eller mindre geniale,(tror man!!!)løsninger på hva som burde vært gjort eller ikke gjort. Mye virker sånn i ettertid svært fornuftig, mens mye også virker rett og slett stupid!!! Noe av det mest stupide jeg har hørt på lenge er at hadde Nordlie satset på flere lokale spillere til denne kampen så ville resultatet blitt et annet!!!! Det er da jeg må se på kalenderen for å se om det er første april!! Snakker man om de samme spillerne(Ramberg, Kvisvik, Thommasen og PAC)som alle har spilt flesteparten av seriekampene og ikke på noen måte har gjort seg spesielt bemerket? Snakker man om den samme Ramberg her som stor sett alle på forumet ikke ville ha inn på laget før kampen?  Alle snakker om at de ville blødd mer for drakt  fordi de er lokale!! Thommasen er fra Sarpsborg, det  samme er  kvisvik, Pac er fra Askim. Kvisvik som etter min mening ikke har blødd noe særlig for drakta i hele sessongen, ringte og tilbydde sine tjenester til Brann i fjor, så her snakker vi om en som blør og løper mer for FFK enn for eksempel Everton. Man henger seg opp i forhold som ikke har noe med realitetene å gjøre, Sarpsborg vant i går fordi; de spilte med skuldrene nede, de spilte klokt, var rolige turte å spille ballen til hverandre og var iskalde i de avgjørende situasjonene. I motsetning til mange så syns jeg FFK spillerne hadde stor innsats og mye kjemping, det ble kanskje litt vel mye kjemping og følelser i stedenfor, ro og kaldbloddighet. Hvis Nordlie skal kritiseres for noe så mener jeg han bidrog til stress med sin evinelige skriking på dommere, medspillere og motspillere. Jeg skjønner at mange er fruestrerte, forbanna og skuffa,det er jeg også tru meg, men i jakten på syndebukker, prøv å holde dere unna billige og lettvinte forklaringer.

---------------------------

alexx


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5985

Lagt til: 07 nov 09, 18:58

Et lite tips alexx. Prøv et par-tre avsnitt, så er det litt lettere å lese.

Uansett, jeg tror mye har blitt sagt, kanskje også det meste. Men jeg synes folk her inne har klart å være brukbart saklige uansett hvem man støtter eller ikke støtter.

Vi har faktisk rykket ned, da er det naturlig å lete etter syndebukker. Bare så "synd" at FFK har gjort det så enkelt for oss å finne disse folka.


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 07 nov 09, 20:26

Et godt tips Plankekæll! Skal prøve å følge det.

Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg det har vært mange velfunderte og gode årsaksforklaringer, så jeg kjærer overhodet ikke alle over en kam. Jeg måtte bare gi uttryk for hva jeg mener om den "myten om de lokale spillerne" og deres fantastiske  "blø for drakta"  instlling.

Jeg ser at til og med spillerne(Ramberg og PAC) har liret av seg noe sånt som at de syns det er rart at lokale spillere ikke får sjansen i en slik kamp!!! Mener de da at ikke-lokale spillere har dårligere instilling enn de lokale? eller er det slik at de såkalte lokale tar frem det lille ekstra i en slik kamp? hvorfor tar de ikke frem det lille ekstra i hver kamp så hadde vi ikke havnet i den situasjonen vi er i nå? FFK tapte mot det 5 beste laget i Addecco ligaen og det finnes mange forklaringer på det, men å begynne å fantasere om at det hadde gått annerledes med flere lokale spillere på laget er rett og slett skivebom.

Nei det er ikke noe tvil om at det kommende året blir trist for oss FFK fansen når vi nå er ute av det gode selskap. Men skal vi komme raskt tilbake så er hele klubben nødt til å foreta en slags "sjelegranskning", snu hver sten, stille kritiske spørsmål og tåle tøffe tilbakemeldinger.

---------------------------

alexx


kimito

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 apr 04
Innlegg: 11

Lagt til: 07 nov 09, 20:42

Interssant spørsmål i denne tråden. Hvor gammel er denne Thomassen? Han som fortjente å bli offentlig utskjelt på treningsfeltet? Unge spillere som ringer hjem og gråter og når de ikke takler verbal septikk, havner de på benken for evig og alltid, mens eldre ufarlig lojale og halvgode spillere tralter ute på gresset. Dersom dere misforstår malplassert hersketeknikk med å stille krav har dere et problem.

Det er også underlig hvordan denne fantastiske motivatoren snubler hver gang han havner i viktige kamper (vi vant riktignok cupfinalen, men ikke gjennom godt spill i finalen, men takket være Occean og at vi møtte Haugesund). Tro om ikke begrepet one-trick-pony passer utmerket. En venn av meg med utrolig dårlig smak (holder med Vålerenga) sa det fra starten av når Nordlie var trener for oss. Én spillestil, uavhengig av spillermaterialet. Etter hvert har jeg også forstått at han har én motivasjonsmetode; kjefting, kreving og store ord. Alt er intenst med Nordlie, og det virker trolig bra på en traurig høstdag hjemme mot Sandefjord. I kamper med mye på spill derimot bllir det fullstendig malplasser. Presset ligger der allerede og Nordlie blåser på bålet:

1. Start klarte ikke å avgjøre serien når det gjaldt som mest.

2. Alle kvalifiseringer går til helvete.

3. Lillestrøm spilte elendig i cupfinalen.

I slike kamper er det bedre å la spillerne få slippe skulderne. Jeg kan trekke en liten analogi til mine egne studenter. I timen sist fikk jeg litt dårlig samvittighet da jeg prøvde å skremme dem opp til litt innsats. Problemet er at spesielt én av studentene allerede har skuldrene opp over ørene. Hun protesterte da også på min fremstilling. Jeg er fortsatt av den oppfatning at de fleste av dem trenger et lite spark bak, men ikke henne. Der må jeg heller jobbe for at hun skal fortsette å jobbe, men med en mer avslappet holdning til det, for stressnivået hennes er ikke konstruktivt.

Poenget er: Finaler og kvalifiseringskamper bringer sitt eget alvor. For å sette det på spissen, tror jeg motivasjonstalen foran kampen mot Sarpsborg 08 burde ha vært noe slikt: Dere er et Tippeligalag som tok sølv i fjor. Sarpsborg 08 er i Adeccoen. Dere er bedre. Gå ut og kos dere. Spill fotball uten å bli stresset dersom Sarpsborg presser dere. De kommer til å gjøre det. De er tente, men dere er bedre. Forsvaret deres er dårlig, så hvis de scorer, så kan vi score to. Ha det gøy utpå der og spill fotball. Jeg tror neppe den var sånn.

Det virker til og med som om motstanden har kommet umiddelbart denne gangen. Ser ut til at det er nok spillere som kjenner til mannen, slik at det ikke er like lett å styre inntrykket av seg selv gjennom media og utnytte unge menneskers usikkerhet. Det er litt av en suppe dere har rotet dere opp i. I tillegg til å bli oppfattet som en usympatisk klubb har dere ledere, spillere og alt som trekker i forskjellige retninger. Splitt-og-hersk-metoden er ment for motstanderne, ikke innad i egen organisasjon og overfor egne spillere.

Håper dere får ordnet opp og at det er en triveligere klubb vi møter ved neste korsvei. Som sist: Lykke til!

PS! Ja, det er litt merkelig at jeg engasjerer meg såpass i denne saken. Har hengt meg litt opp i kasuset Tom Nordlie. Regner med at det er en slags erstatning for en såpeopera eller reality-tv.

---------------------------

Det er de gule som spiller spillet (HMK Haakon 1953).


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 07 nov 09, 20:54

Enda godt vi har mange som åpner kjeften og er etterpåkloke hver gang! Skulle likt å hørt hva dere sa om Ramberg hadde startet kampen og Raymond hadde kommet inn i 2 omgang igår og gått av banen som vanlig med blendahvit drakt! Da hadde det vært katastrofe også! Bare så jævlig enkelt å si det når man ikke må ta ansvar for noe.

En eller annen sa at Kvisvik kunne åpnet et nervøst sarpeforsvar! Jeg synes da forsvaret vårt var MYE mer nervøst en forsvaret deres. Det de klarte som ikke vi klarte, var å være oppi ballfører med en gang. Da er ikke Raymond brukandes i det hele tatt, han trenger tid!

 


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 nov 09, 21:05

Etterpåklokskap, ja... Etterpåklokskap som ble påpekt før, under og etter at Nordlie ble ansatt...

Kommer man med velargumentert og berettiget kritikk før en hendelse, så får man kjeft for å være pessimist eller f.eks ikke gi treneren en sjanse. Kritiserer man underveis, så er man en ryktespreder og ikke med på å dra i samme retning. Åpner man kjeften når det viser seg at ting går til helvete, så er det i etterpåklokskapens ånd...

Når skal man egentlig få komme med kritikk her inne?

Det er jo feil tidspunkt uansett okke som!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Gonzales

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 09
Innlegg: 197

Lagt til: 08 nov 09, 02:03

Ingen tvil om at klubben har et gigantisk problem. Dersom noen amatører i ledelsen hadde unngått å ansette Tom Nordlie hadde alt sett mye lysere ut, selv om vi kanskje hadde rykka ned uansett. Nå er vi stuck med Nordlie som er alt for dyr i drift, ikke vil satse på unge talenter og henter inn spillere som er over the hill og enda dyrere i drift. I tillegg bruker han visstnok denne avskyelige hersketeknikken sin med å skjelle ut og skremme spillerne. Trodde det var dette gymlærer Hansen skulle prøve å kontrollere, men det ser ut til at Nordlie har et grunnløst behov for en ekstrem utblåsning i ny og ne. Lærer han aldri? Skulle tro Tom Nordlie visste bedre når han gang på gang sier at "det handler om pedagogikk". Så hvor ligger pedagogikken i å skremme spillerne? Det kan virke som om det var nettopp dette som holdt igjen laget på fredag. De turte ikke slippe seg løs og spille god fotball, kanskje ble frykten for å gjøre feil for stor?

Til slutt vil jeg legge til et sitat fra Nordlie etter fadesen mot 08, han kan faktisk være ganske morsom i blant:

Jeg har problemer med å svare på hvor tungt det er, beklager. Hva skal jeg svare på det? Skal jeg veie det? Det er jævlig tungt. Hvor tungt jævlig tungt er, vet jeg ikke. Bortsett fra at jeg er jævlig tung.

Tom Nordlie


pasi

Bedriftsspiller
Ble medlem: 08 nov 09
Innlegg: 3

Lagt til: 08 nov 09, 08:51

Jeg må si meg enig med Alexx. Helt utrolig hvordan enkelte her inne kritiserer alt og alle.

Ikke misforstå, jeg er enig i mye av det som blir sagt, men det gjelder ting som burde vært tatt tak i for lenge siden. Å kritisere Nordlie for kampen på fredag blir feil. Det er nemlig ingenting som tilsa, før kampen startet, at laguttaket var feil på noen som helst måte. Det var særdeles få som var uenige. Men nå i etterkant, når resultatet ble som det ble, så kommer alle frem med øksa. Prøv å se litt større på ting a!

Så nå i etterkant ville alle ha hatt "lokale" spillere fra start. For de ville blødd for drakta, og tatt FFK opp på et høyere nivå. Dette er altså de samme spillerene som omtrent har blitt kjeppjaget av supporterne tidligere i sesongen, som nå hadde vært redningen. Kvisvik, som ikke har hatt grønske på drakta tidligere, ville nå kunne gitt bort drakta til Selbak når han var ferdig. Vær så snill!

Nordlie tok ut de 11 beste spillerne til kamp. Det er ikke mer enn rett og rimelig. De 11 løp og la ned en god innsats. Det er ikke der problemet lå. Problemet var at alle som en virkelig ville vinne denne kampen. Det gjorde at alle skulle bidra litt ekstra, noe som førte til at det ble litt for mange driblinger og litt for lite balltempo. Det førte også til at vi ikke sto samlet nok, og ble tatt i ubalanse hver gang Sarp vant ballen. Det var jo forøvrig på den måten sarp scoret sine to mål. Allikevel skapte vi nok sjanser til å vinne kampen. At spillerne, som scoret 5 mot Lyn, ikke fikk ballen i mål denne kvelden kan ikke Nordlie lastes for.

Jeg for min del skulle gjerne sett Thomassen fra start. Dette er fordi at jeg mener han er en bedre spiller enn Wallace og har ingenting med at han er lokal å gjøre.

Jeg tror FFK kunne startet med hvem som helst denne kvelden. De ville ikke vunnet uansett, sålenge de ikke klarte å opptre som et lag. Sånt skjer noen ganger i slike kamper, alle vil men får ikke til.


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 08 nov 09, 09:49

Opprinnelig postet av Kilden

Hva er så galt med Tom Nordlie?

Man henter en trener som har spisskompetanse på å tape kvalik kamper. Dette er andre gangen han taper en kvalik med ett TL lag, og den rekorden vil nok stå lenge.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 08 nov 09, 09:53

det er ikke bare treneren, men også laget som har skylden for tapet og nedrykket.. vi hadde rykket ned med en annen  trener også. Det er så dumt og legge all skyld på Tom... vi var ikke bedre og det har vi sett i hele år Frown

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 08 nov 09, 10:04

Opprinnelig postet av keiko99

det er ikke bare treneren, men også laget som har skylden for tapet og nedrykket.. vi hadde rykket ned med en annen  trener også. Det er så dumt og legge all skyld på Tom... vi var ikke bedre og det har vi sett i hele år Frown

Dette er jeg uenig med deg i.

Når hele laget kollapser så er det en mann som har ansvaret for det. Det er han som skal motivere, komponere det beste laget, bestemme taktikk/strategi og som har betalt for å ha fotball kompetanse.

Grønhagen og Aune slet med at mange nøkkelspillere var skadet. Når Nordlie tok over var de fleste tilbake, samt at man forsterket med Valencia og Andersson. Nordlie hadde helt andre rammebetingelser enn sine forgjengere.

Buksevann, og ett tupp i ræva som avskjed over kommunegrensen burde minst være på sin plass.

Hvis man skal legge skyld på noen andre enn Tom, så må det være de som var så hjernedøde å ansette ham.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 08 nov 09, 10:08

Nå har ikke jeg lest alt som str under denne tråden, så sikkert noe som går igjen.

Hva er galt med Tom Nordlie? Hvor skal man begynne....                      

Jeg led meg gjennom kampen på fredag og begynner der. De taktiske vurderingene va elendige og byttene dårlige. Mannen skal på død og liv spille 4-3-3 og det med et mannskap som tydeligvis ikke passer. Vi trengte et mål på slutten for å få ekstraomganger, ikke ta ut mannen som slår inn bra passninger. Jeg er rett og slett kjempe skuffa over at vi har rykka ned. Jeg sa på forhånd at om vi taper for Sarpsborg fortjener vi ikke være i tippeligan, og det gjør vi tydeligvis ikke.

Hva jeg vil skal gjøres med Tom N? Jeg var begynt å bli positiv, men jeg er ikke det nå. Jeg driter i om han har fått for få kamper til å fikse dette, han bortforklarer seg og skylder på alle andre. Kampen mot Særp skulle vinnes og burde vinnes, da kan ha ikke begynne å prate om de andre kampene.

Jeg ville ikke ha han før han starta, ikke da han starta, så var jeg litt positiv, men jeg mener han ikke er rett mann for klubben. Jeg vil ha han bort.

Hjerte er rødhvitt, jeg vil ha spillere og trenere med samme instilling.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 08 nov 09, 10:44

VI HAR RYKKET NED, BLITT YDMYKET AV SARP, OG HAR ØKONOMISKE PROBLEMER I GIGANTKLASSEN.

Jeg føler at litt kritikk er helt på sin plass, og om noen føler for å kritisere at jeg kommer med kritikk, ja da er kritikken mot dere at dere ikke er kritiske nok.

 

Jeg bruker masse tid og penger på å følge FFK, og forbeholder meg til helvette retten til å være kritisk i en sådan situasjon.

 

Klubben har rett og slett dreti på draget over lang tid, og alt kuliminerte på fredag med ydmykelse. OG NEI, TOM NORLIE ER IKKE RETT MANN  FOR FFK, OG KOMMER ALDRI TIL Å BLI DET HELLER! Husker at det var snakk om han før Grønis ble ansatt, og jeg var da som nå livredd for at det skulle bli Tom.

Kampen på fredag:  PAC er bedre defansivt på back enn Askar, Kvisvik er av en høyere klasse enn Valencia (og har en tendens til å være best på hjemmebane), RAmberg hadde vært bedre enn både Gashi og Barsom, han er og soleklart best på hjemmebane. Det viser seg gang på gang at Norlie ikke har peiling på hva som skal til når det gjelder avgjørende enkeltkamper. Vet ikke hvordan det er med andre, men jeg hadde forventninger før kapen til at disse ville spille, kanskje med Ray på benken. Det går da faen ikke an å påstå at vi antaglig heller ikke ville vunnet med Ramberg, Thommassen, Kvisvik og PAC på banen. De holder alle et mye høyere nivå enn 5 plass i Adecco'n. Det er jeg usikker på om Valencia, Opphaug, Andersson, Kenny etc gjør.

Forlanger at det nå blir en opprydning i styre/administrasjon, og viktige posisjoner MÅ ASAP besettes av folk som  innbitt vil gjøre en jobb for FFK, og ikke for egen personlig vinnings del.

Er nå livredd for at "Norlie effekten" kommer til å slå ut på følgende måte, at gode lokale unge gutter blir en saga blott på FFK, og at det kommer til å være et konstant mediahysteri rundt han og klubben(sogar kanskje litt mindre så lenge vi er i adecco)
Er Norlie motivert for å gjøre en best mulig jobb for klubben? Er han villig til å gå ned i lønn(gjelder henriksen og) siden vi rykket ned og kommer til å få enda større økonomiske problemer?

Begynner å lure på om FFK kan sammenlignes litt med Newcastle, som og i utallige år har hadd uduglig ledelse og eierskap som sin største akilleshel.

FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 08 nov 09, 11:26

Jeg vil si det sånn at, klubben rykket ned og ikke laget alene.
Det var mange av oss som ble skeptiske over hva vi så allerede i vinter, og det er verdt å merke seg at Raio sa at laget hadde disiplinære problemer som startet da.
Det interessante, som må komme frem i den interne evalureringen er hvorfor?

Nordlie er ikke noen mirakelmann, og han har kanskje bevist at han ikke er noen mester i sørge for at spillerne har riktig spenningsnivå i når man har kniven på strupen.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


pasi

Bedriftsspiller
Ble medlem: 08 nov 09
Innlegg: 3

Lagt til: 08 nov 09, 11:34

 

kanogvetalt skrev:

Dette er jeg uenig med deg i.

Når hele laget kollapser så er det en mann som har ansvaret for det. Det er han som skal motivere, komponere det beste laget, bestemme taktikk/strategi og som har betalt for å ha fotball kompetanse.

Grønhagen og Aune slet med at mange nøkkelspillere var skadet. Når Nordlie tok over var de fleste tilbake, samt at man forsterket med Valencia og Andersson. Nordlie hadde helt andre rammebetingelser enn sine forgjengere.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Det der er ingenting annet enn ansvarsfraskrivelse av spillerne som har spilt langt under pari i hele år. Når Aune var trener hørte jeg at det eneste som manglet var en trener som viste hvem som var sjef og som kjørte spillerne hardt på treningsfeltet. Inn kom Nordlie. Spillet ble noe bedre men langt i fra nok.

Problemene i FFK er mye mer komplekse enn at man nå kan sitte å peke ut en å gi skylden på. A-laget, eller det vil si deler av a-laget, har hatt problemer med å innfinne seg i at treneren er sjefen. I tillegg har de vært i avisen i tide og utide for å spre eder og galle.

Det gleder meg at flere av spillerne nå må finne seg annet å gjøre. De har skapt flere problemer enn folk vet. At de ikke skal være med å ta ansvar for resultatene er ikke annet enn latterlig.

Og det der med rammebetingelser. FFK har hatt skader, men ikke verre enn at man burde tatt flere poeng. Aune og Grønhagen hadde hele vinteren for å sette laget på. Nordlie har kun vært trener noen uker i den mest kritiske fasen. En vanskelig jobb som han ikke har mestret godt nok ettersom laget rykket ned. Men det virker på folk som om man hadde holdt plassen hvis enhver annen hadde fått prøvd seg. Sånn er ikke realitetene.

La nå klubben få ro til å omorganisere seg. Så får vi se hva som skjer.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3483

Lagt til: 08 nov 09, 11:48

Jeg sliter med å forstå at dette er Nordlies feil, hvis vi ser på sesongen hadde vi en periode under Aune hvor vi ikke var i nærheten av poeng og ble latterligjort i kampene. Når Nordlie kom inn lå laget nede og vi fikk 4 seiere og 4 tap noe som var bedre enn hva vi hadde før han kom. Missforstå meg rett når jeg sier at jeg ikke var glad når Nordlie ble ansatt men bude vi ikke prøve å støtte han nå som han er her?

Videre var jeg før kampen enig med han i laguttaket også vedr Kvisvik. Når det gjaldt skaden til Vidar mente jeg at Pål Andre burde kommet inn istdenfor Alex.

I FFK har vi enorme problemer og jeg tror ikke disse blir mindre av å kjøpe Nordlie ut av kontrakten nå. Når det gjelder de som ansatte han burde de vært rullet i tjære og fjær av denne pluss mange flere grunner


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5485

Lagt til: 08 nov 09, 12:28

Opprinnelig postet av pasi

 

Det der er ingenting annet enn ansvarsfraskrivelse av spillerne som har spilt langt under pari i hele år.

Du kan da ikke underslå at skader før, og gjennom hele for sesongen, har gjort utslag da laget aldri kunne mønstre noe som kunne ligne en førsteelver før Nordlie ble ansatt som trener. Spillere som Wallace, Gardar, Ophaug, PAC, Thomassen var viktige sist sesong. Det har det vært skader på mange av de nest beste også. Dessuten henter han relativt kostbare forsterkninger.

Dessuten har Nordlie en overbevisende statistikk på sin side når det gjelder å tape kvalik kamper. Det er ikke for ingen ting at han er "god" på å få laget sitt til å svikte når det gjelder som mest.

Vi så i flere kamper at FFK startet kampene bra, og at motstanderens trener tok grep halveis i førsteomgang for så å snu kampen. Nordlie blir satt sjakk matt fordi en ikke evner å gjøre mottrekk

En ting er svake evner som trener, motivator, taktiker og sosiale ferdigheter som en kråkebolle. Engelsk kunnskapene hans er neppe prestasjonsfremmende for de ikke norsk språklige spillerne. Se hvilken utvikling Borges har hatt under Nordlie.

Den eneste måten å redusere skadene ytterligere er å bli kvitt Nordlie så fort som mulig. Forberedelsene til neste sesong starter nå. Det haster å få avklart dette.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.



Flat Trådet Nøstet
Side 4 av 6 4

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24