Husk meg
Brukernavn
Passord

Adeccoligaen 2010

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 8 8

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 06 nov 09, 21:16

Fryktelig trist, og jeg tror dessverre vi fort kan ta en HamKam.

Klubben er vannstyrt fra topp til bunn. En fra før dårlig økonomi er ødelagt av en håpløs og dessverre fruktløs redningsaksjon. Vi ha flere gode spillere som vi ikke har råd til å beholde, og de har strengt tatt ikke råd til å spille i adecco heller.


Utberg

Bedriftsspiller

Ble medlem: 28 okt 05
Innlegg: 7

Lagt til: 06 nov 09, 21:22

Blir morro med løkaloppgjør tell året!.......gleder meg sinnsyktLaughing (blir jo 6p gratis tell Moss det!)  En trøst er vel at dere sitter med Adeccoligaens fineste stadion!Laughing

---------------------------

GULT ER KULT !


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 nov 09, 21:06

Føler at man må sette seg ned og begynne HELT fra start igjen nå.

Det første som må gjøres, er at styret avsettes og erstattes av et nytt. Der skal det sitte èn person som er dyktig innenfor økonomi, èn person som har fotballfaglig kompetanse og èn person som har skikkelig klubbfølelse. Ikke lokale politikere og andre idioter.

Så må dette styret bestemme seg for hvilken vei man skal gå. Det må være en klar vei innenfor både det økonomiske og det sportslige, og den må følges i mange år fremover.

Deretter må dette styret finne ut hvilke ansatte de ønsker å ha med videre i klubben. Det er selvfølgelig umulig å sparke de man vil, men man bør forsøke å få de vekk fra klubben uansett. Så må man være nøye med hvem man ansetter, og ha en grundig prosess før man bestemmer seg for hvem som skal få jobbe i klubben i våre hjerter. Dette må selvfølgelig være mennesker som passer inn i styrets plan.

Etter dette må styret "fredes". Uansett om de har en visjon som man syns er bra eller ikke, må hele byen være enige om at dette skal være veien å gå.

Så kan man begynne å jobbe ut i fra det.

Etter min mening må følgende spillere forsvinne til neste år:

Kenny Stamatopoulos, Pål Andrè Czwartek, Raymond Kvisvik, Abgar Barsom, Ardian Gashi, Hans Erik Ramberg og Andreas Tegström.

Etter min mening må følgende rundt det sportslige forsvinne til neste år:

Tom Nordlie, Arne Gymlærer Hanssen + hele det medisinske apparatet.

Éverton og Gardar må beholdes. Det økonomiske kan bli vanskelig for førstnevnte, men jeg håper likevel man kan finne en løsning.

Videre må ungdomsarbeidet ikke nedprioriteres. Det blir viktigere og viktigere, og FFK driter på draget om de finner ut at de skal kutte drastisk innenfor det området.

Håper også å få se 2-4 juniorspillere i troppen neste år som får nok spilletid.

 


IxiO

Knøttespiller

Ble medlem: 04 nov 09
Innlegg: 68

Lagt til: 06 nov 09, 21:06

Opprinnelig postet av Gladmann

Ha det Nordlie. Gå og ødelegg en klub et annet sted.


Hadde det ikke vært for Nordlie, hadde vi fått direkte nedrykk.
Det hadde vel egentlig vært bedre enn dette, ydmyket av særp... blir flau.


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 06 nov 09, 20:41
Endret: 06 nov 09, 20:46
Endret av: Magnum

Ja ja.

"Pessimist", ble jeg kalt (en pessimist er en optimist med erfaring, sier nå jeg). "Dette vinner vi lett", ble det sagt. "Har aldri vært mindre nervøs", ble det sagt.

Er det nå noen som angrer på at de ikke gjorde som meg og slo av telefoner, TV, PCer, radio og all kontakt med omverdenen mens faenskapet sto på? Jeg var spent på om verden fortsatt sto da jeg skrudde på Dagsnytt klokka åtte. Det gjorde den ikke.

Dette er jo ikke annet enn en helt naturlig avslutning på et helvete av en sesong! Jeg tar en lang vinterferie fra nå av, men jeg er tilbake i reserveligaen neste år, jeg - I HVERT FALL hvis noen nå tar til fornuft og kvitter seg (oss) med en lang rekke med duster. Det er nødt til å begynne på toppen: styreledere, direktør, helt sikkert diverse folk i administrasjonen (uten at jeg har greie nok på den til å navngi noen), hovedtrener og en hel haug primadonnaspillere som ikke gidder å blø for drakta de spiller i. Og PH-junaten, for all del!

Å bli kvitt primadonnaspillerne blir neppe noe problem - de gidder vel ikke å bli med ned uansett. Og så forsvinner det helt sikkert en del spillere jeg gjerne helst VILLE fortsatt med, men det er sånt som skjer når en på død og liv skal rykke ned, det!

Vi får se på det positive. Dette er en stor mulighet til å skjære bort en mase daukjøtt og begynne på nytt. Det spørs bare om de har lært nok i år. Jeg tviler.

Takk for to opprykk på to år, takk for overlevelse etter hard neglebiting tre år på rad, takk for den fantastiske cuptriumfen i 2006, takk for ny optimisme fra og med 2007, takk for skinnende sølvmedaljer for ca. ett år og ei uke sida. Tusen takk for store opplevelser!

Og takk skal du FANEMEG ha til jævlene som står bak 2009!!!

Som sagt: Jeg tar ferie. Vi ses forhåpentligvis til neste år.

---------------------------

Hater hat!


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 06 nov 09, 21:13

Enkelte på dette forumet mangler fullstendig ydmykhet!, det ble til og med startet en tråd som het "Jeg vet hvem jeg ønsker i finalen.. Hvem ønsker du"? før man i det hele tatt hadde spilt kampen mot Sarpsborg, jeg ble nedsablet av enkelte fordi jeg ymtet noe om respekt og ydmykhet for motstanderen, "what goes around, comes around" er det noe som heter. Jeg vil bare si at hvis noen skal være stolte i denne møkkasessongen så må det være FFK publikumet, jeg tar av meg hatten!!, et snitt på over 10.000 når vi blir servert skitfotball fra den overbetalte gjengen ut på der er bare imponerende. Vi fansen har møtt opp og støttet laget, samme hvor elendig de har prestert, denne gjengen fortjener ikke å ha oss som publikum.

---------------------------

alexx



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 8 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340