Husk meg
Brukernavn
Passord

Tom Nordlie blir FFK-trener

Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 22 8

Acromion

A-lagspiller

Ble medlem: 05 jun 04
Innlegg: 292

Lagt til: 25 aug 09, 14:21

Spørsmålet er jo heller ikke Tom Nordlie eller rykke ned. Plassen kan fint berges, den. De fleste er vel enige i at noe må gjøres. Da er spørsmålet om vi skal starte på en kontinuitetsutvikling nå, eller satse alle pengene på Tom Nordlie nå for en kort stund. Han kommer til å berge plassen for oss om vi får ham. Det er sikkert. Men hvor står vi etterpå? Hvor går det videre? Jeg tror det er masse trenerkapasiteter ledig der ute som kan hjelpe klubben, ikke bare til å spille tippeliga neste år, men også kunne bygge videre på arbeidet, som må begynne nå! Dessuten hadde det jo vært fint å få klarhet i hvor Grönhagen står oppe i det hele.

For å se litt på KIL igjen, da, så var de et topplag i Adecco i alle år før fjorårssesongen. De spilte vel kvallik omtrent hvert år. Så hadde de en uheldig treneransettelse i Thomas Berntsen, og laget måtte kjempe for å overleve. Der kom brannmann Tom inn og gjorde jobben, og har fått dem opp på omtrent det nivået de var før Berntsen-regimet.


nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 25 aug 09, 14:34

Opprinnelig postet av liverfan

FFK1903:

Jeg titter på dine innlegg, og så slår det meg........

 

Helt enig... mannen burde sensureres...

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best)


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 25 aug 09, 14:44
Endret: 25 aug 09, 14:59
Endret av: Magnum

Opprinnelig postet av FFK1903

Jeg ville tatt et nedrykk om det betydde at FFK om noen år ville være sikret god sportslig suksess. Dette blir å holde skuta levende noen år til, ikke annet.

Amen.

Det beste som kan skje er vel egentlig at forhandlingene med TN driter seg, at "visse" personer i FFKs ledelse blir nødt til å gå som et resultat av det og at det endelig blir rydda opp.

Men det er nok altfor mye å håpe på. Frown

---------------------------

Hater hat!


trigz

Bedriftsspiller
Ble medlem: 13 apr 04
Innlegg: 15

Lagt til: 25 aug 09, 14:57

Opprinnelig postet av Shadar
Som LSK-supporteren skrev her inne at "alle har gjenom skuet spillestilen hans og han har ikke engang plan B" synes jeg er noe forbannet vrøvl og synliggjør en myte om taktikk. Fotball dreier seg ikke om å holde hemmelig hvordan man skal spille. Man skal ikke spille ulikt fra kamp til kamp for å villede motstanderen.

Derfor vil jeg ikke slakte TNs "rigide spillemønster" med "lite kreativitet". Jeg er rett og slett uenig så lenge spillerne er motiverte og er med på trenerens planer 100%.

Det kan du jo si, men nå har jeg hatt "gleden" av å se LSK under Tom Nordlie i halvannet år, tross alt. Erfaringene er at spillerne i systemet har next to absolutt ingen kreativ frihet innenfor rollene sine. I alle klubbene han har trent tidligere har systemet hans blitt betegnet som "robotfotball", og vi så under Nordlies tid her at vi ble utrolig forutsigbare og veldig, veldig lette å temme og demme opp for. Simen Brenne ble en flopp hos oss blant annet fordi han ble brukt helt feil. I stedet for å spille mot Simens styrker, ble han brukt som en brikke i Nordlies system. Det samme kan sies om resten av spillerne våre. Systemet betyr alt, og det kommer aldri på tale å tilpasse det enkeltspilleres styrker, slik enhver rasjonell trener ville gjort det.

Nordlies velger seg ut sine favoritter i gruppa, og degraderer, eventuelt kvitter seg med, de eventuelle sterke personlighetene som finnes blant spillerne.Kasey Wehrman er selve stjerneeksempelet på det - vår beste midtbanespiller, som forsvant til dere fordi han ikke fant seg i Nordlies latterlige lederstil.

Nordlie tåler ikke i noen grad å bli motsagt, han tåler ikke innsigelser og han tåler iallfall ikke diskusjon rundt sine egne disposisjoner. I LSK omtales han bare som Uday, og du kan jo trekke dine egne konklusjoner derfra.

Overalt hvor han går, følger konflikter, uro og disharmoni etter. Og nå er det tydeligvis deres tur.

Vær forberedt på at om laget vinner, tar han gladelig æren. Taper laget, er det aldri hans feil, og han gjør seg stadig vekk til narr med å stå i mixed zone og kverulere rundt hvissomattedersomatte-faktorer til kuene kommer hjem for å forklare hvorfor det iallfall ikke er HANS feil at man tapte kampen. Vær forberedt på dyre innkjøp, gjerne fra det som gjenstår av stammen av Start-laget som vant noen kamper i 2005 (jeg tipper Jon Midttun Lie er en het innkjøpskandidat for dere).

Det er godt mulig du ikke vil slakte TNs spillesystem ennå, og det kan jeg godt forstå, tabellen tatt i betraktning. Jeg lover å stikke innom dette forumet i mai en gang til neste år, så ser vi om du har endret oppfatning. Jeg husker selv den skrekkblandede fryden mange LSK-supportere opplevde da Nordlie ble ansatt hos oss - følelsen av at dette kunne bli enten himmel eller helvete, men at det sannsynligvis ble det siste

Selv om FFK ikke er en av mine favorittklubber i TL unner jeg dere ikke å gå i oppløsning under Nordlies skrekkvelde. Jeg er bare sjeleglad for at det ikke er LSK det går ut over denne gangen. Vi var på god vei til å gå i oppløsning som følge av Uday, og kan først nå rette blikket framover.


alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 25 aug 09, 15:03

Det er en del argumenter som brukes mot ansettelsen av Nordli som jeg stusser på.

"Pisse i buksa for å holde seg varm" Javel!, i den posisjonen som ffk er i, er det bedre enn å forholde seg passiv og fryse langsomt til døde, dvs havne i addecco. Se på tabellen, se på de to siste seriekampene til ffk(hvis dere tåler litt tortur)helt ærlig er det et godt fotball lag vi ser? Har ffk tid og råd til å vente til at Aune kanskje finner frem til den magiske knappen som får ffk til å fremstå som et annet lag? Se det i øynene ffk har vært ett bunnlag i hele sessongen og nå må noen inn med helt andre ideer. Ledelsen viser handlekraft, men nå blir de kritisert for det også!!!! Vi må ta inn over oss at FFK er et bunnlag og slik laget opptrer nå, så kan jeg ikke se hvordan vi skal kunne vinne 4 kamper til.

"Mangel på langsiktighet" Dette er et ofte brukt begrep i fotball, men det er også et relativt begrep, det altoverskyggende er vel resultater? Ferguson ville fått sparken i Man U uten de formidable resultatene han har oppnåd. Om han hadde en 10 årskontrakt så ville ikke det betyd noenting uten gode resultater. Jeg har fårstått det slik at det er snakk om en 2.5 årskontrakt, er ikke det å tenke relativt langsiktikt? Finnes ingen garantier i fotball, derfor er alt dette snakket om langsiktighet i fotball et meget relativt begrep. Se på realitetene, se på tabellen er FFK i en slik posisjon at de kan stille gunstige betingelser(for klubben) i forhandlinger med spillere og trenere som skal inn?

" Ingen ungdomssatsing med Nordlie" Dette er det argumentet jeg skjønner minst av, hva mener man med det????hvilket lag i Norge eller Europa med suksess finnes som fokuserer bare på det ene eller det andre? De viktigste kriteriene er vel om spilleren er god nok?Satser ikke de fleste lag på en blanding av kjøpte, egenproduserte,utenbys, rutinerte, unge og utenlandske spillere!Hvor mange egenproduserte ungdommspillere har RBK i sin første 11? Hvilket lag hadde flere egenproduserte ungdommer i 2006 enn Start  da de tok sølvmedalje? og så vidt jeg kan huske var Nordli trener. Nei, ærlig talt for meg så kan Nordli raide hele Fjellberg aldershjem så lenge han har suksess i FFK, han kan stille opp med et rent juniorlag så lenge han har suksess.  I den situasjonen FFK er i så er det viktigste å holde seg i tippeligaen, det er dette Nordli eventuelt må dømt utfra.

---------------------------

alexx


kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5509

Lagt til: 25 aug 09, 15:04

Opprinnelig postet av Shadar

Tom Nordlie er helt i toppen i Norge rent faglig når det gjelder motivasjon og lederfilosofi.

I teorien kan det være han har kompetansen, men for å være en god leder og motivator så må du ha sosial intellegens. Vi mennesker er utstyrt med to ører, og bare en munn. Jeg velger å tro at det er ett hint om at vi skal lytte dobbelt så mye som vi skal snakke.

TN har ikke rykte på seg for å være god til å lytte, og nettopp derfor blir han raskt betgnet som en "pain in the ass" av spillere, støtteapparat, administrasjon og frivillige i de klubbene han har vært i over noe tid. han har også en tendes til å bry seg med alt mulig som ligger utenfor hans kompetanse- og ansvarsområde.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 25 aug 09, 15:08

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Fysisk slitasje på kort og langsikt kommer til å bli så enorm att spillerne vil slite med skader langt utenom det vanlige.. Alle nøkkelspillere som har vært under Norli har hatt lange skademarerit og med den skjøre stallen av spilere vi har, som og er mer teknisk orientert en fysisk vil komme til å lide stort for dette!

Ehhhh, ja for vi har hatt lite skader hittil i år? hehe


tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 25 aug 09, 15:08

Etter hva ffksupporter.net erfarer skal Keiko selv ha tatt kontakt med klubben for å tilby sine tjenester da Anders Grönhagen ble sykemeldt

 Fra artikkelen. Her ble det litt bom

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 25 aug 09, 15:10

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 han har også en tendes til å bry seg med alt mulig som ligger utenfor hans kompetanse- og ansvarsområde.

 

Da tipper jeg at han og Henriksen kan koke mange fine supper ut over høsten om han skulle dukke opp... Henriksen er god på tall, men det er også alt... Tenk deg de blir et flott radarpar...

 

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 25 aug 09, 15:15

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 han har også en tendes til å bry seg med alt mulig som ligger utenfor hans kompetanse- og ansvarsområde.

Ja gud forby om noen skulle utfordre Henriksens kompetanse, og mene noe om det medisinske apparatet vårt feks.

---------------------------

http://twitter.com/FFKprasempre


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 25 aug 09, 15:17

Nå skal det endelig bli fart i FFK.. Stakars den som ikke løper.. Den kan få natt trening så det holder... Tom Redder oss Laughing

---------------------------

Eu iubesc fredrikstad

Imi este dor de Dagfinn


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 25 aug 09, 15:20

Opprinnelig postet av Acromion

For å se litt på KIL igjen, da, så var de et topplag i Adecco i alle år før fjorårssesongen. De spilte vel kvallik omtrent hvert år. Så hadde de en uheldig treneransettelse i Thomas Berntsen, og laget måtte kjempe for å overleve. Der kom brannmann Tom inn og gjorde jobben, og har fått dem opp på omtrent det nivået de var før Berntsen-regimet.

Det er feil. Kongsvinger har hatt én god førstesesong i Adeccon i 2004 hvor de havnet på 3 plass. Siden da har de vært et stykke unna kvalik.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 25 aug 09, 15:23

Opprinnelig postet av keiko99

Nå skal det endelig bli fart i FFK.. Stakars den som ikke løper.. Den kan få natt trening så det holder... Tom Redder oss Laughing

Å faen, er det Tom Nordlie som skal ta over. Trodde det var deg jeg??? Nå må jeg nesten slette alle innleggene jeg har hatt om saken...


Acromion

A-lagspiller

Ble medlem: 05 jun 04
Innlegg: 292

Lagt til: 25 aug 09, 15:26

Ja, du har rett, gitt. De var 2 poeng bak kvallik i '07, hvor jeg mente å huske at de fikk 3.plassen, ellers midt på tabellen i '05 og '06. Måtte sjekke da du skrev det, siden jeg ikke er KIL-supporter, og husker alle plasseringene deres. Laughing


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 25 aug 09, 15:35

Opprinnelig postet av dracula

JA, til Tom Norlie for 2.5 år !!!!!!!!!!

Enig! Laughing

---------------------------

- Hvor langt var det Drillo, hundre meter?!?!


TothNR1

A-lagspiller

Ble medlem: 25 okt 06
Innlegg: 337

Lagt til: 25 aug 09, 15:49

Jeg håper ikke Nordlie får en lengre kontrakt enn ut sesongenl. Jeg hvil heller se en trener som jonvret i molde, en pent kledd og respektert trener, som klarer å holde hodet kaldt. Tror Nordli fort nister tillit eller/og respekt fra spillerne uansett nedrykk eller ikke

---------------------------

CUPVINNER 06


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 25 aug 09, 15:51
 Opprinnelig postet av FFK1903

Jeg ville tatt et nedrykk om det betydde at FFK om noen år ville være sikret god sportslig suksess. Dette blir å holde skuta levende noen år til, ikke annet.

---------------- 

Et problem:
Ingen kan garantere sportslig suksess etter en sesong eller to i Adecco-ligaen. Så da er det kanskje ikke fullt så lett å velge..? 
 


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 aug 09, 16:19

Opprinnelig postet av Ymer

 Opprinnelig postet av FFK1903

Jeg ville tatt et nedrykk om det betydde at FFK om noen år ville være sikret god sportslig suksess. Dette blir å holde skuta levende noen år til, ikke annet.

---------------- 

Et problem:
Ingen kan garantere sportslig suksess etter en sesong eller to i Adecco-ligaen. Så da er det kanskje ikke fullt så lett å velge..? 
 

Allt annet enn nedrykk ! Nedrykk kan bety flere år i fotballens bakgård.

Nå må alle løfte i flokk, nå må vi forholde oss til fakta, til den situasjonen vi er i mht tabellplassering og trenersaken.

Kun en ting gjelder, det er å være tippeligalag i 2010 også.

Så får evalueringen foretas etter sesongen,  gjem kritikken og kjeftingen til da.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 25 aug 09, 16:58

Gi Tom en sjanse hvis han kommer!

Greit å være skeptisk, men om han kommer fortjener han støtte. Syns det er litt i overkant mange kritiske innlegg her nå..


Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 25 aug 09, 17:00

Opprinnelig postet av ffkmufc

Gi Tom en sjanse hvis han kommer!

Greit å være skeptisk, men om han kommer fortjener han støtte. Syns det er litt i overkant mange kritiske innlegg her nå..

Kommer'n skal han få støtte. Så får vi ta dritten etterhvert Laughing



Flat Trådet Nøstet
Side 8 av 22 8

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3