Husk meg
Brukernavn
Passord

Évertons tid renner ut...

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 18 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 jul 09, 22:12

1. september er siste frist for å løse ut Évertons kjøpsopsjon, men har brasilianeren vist nok?

http://www.ffksupporter.net/nyheter/nyhet.php?id=1762

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/pages/ffksupporternet


Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 13 jul 09, 22:19

Takk for en god artikkel. Forutsetter at alle tall er riktige, og da mener jeg at gutten ikke er verdt pengene. Synd for han er vannvittig god med ballen i beina.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 13 jul 09, 22:19

Kjøp kjøp kjøp! Jeg er fortsatt hellig overbevist om at med en riktig makker vil han blomstre for fullt og da er han brått verdt mange ganger pengene!
Det eneste problemet sånn jeg ser det er at vi da ikke har råd til å hente en spiller som kan samarbeide med Everton! Dessuten har klubben allerede investert penger i gutten som ellers vil være bortkasta. 

En annen ting vi må se på er hvor viktig jobb gjør ikke Everton for laget selv om han ikke scorer? Han er i mine øyne den viktigste spilleren ved siden av Celso og Raio! Arbeidsinnsatsen og førsteforsvarer egenskapene hans er det vel ingen andre spisser i Norge som har!


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 13 jul 09, 22:21

Jeg må bare spørre: Blir Everton en bedre avslutter selvom han får en bedre makker?


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 13 jul 09, 22:22
Endret: 13 jul 09, 22:26
Endret av: hasse33

Håper det finnes kroner, jeg har fremdeles stor tro på denne mannen. Han binder jo opp to tre spillere på motstanderlaget og innehar vanvittige fotballegenskaper.  At fyren ikke har putta i forhold til muligheter er ingen hemlighet, men jeg mener at Everton er den beste spilleren på FFK  (bortsett fra Raio). Alanzinio på Stabekk brukte endel tid før han "slo igjennom"

Everton er uten tvil en mann for fremtiden både spillemessig og som en økonomisk investering.


Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 jul 09, 22:34

Svaret er nei!

Han er ikke en komplett spiller desverre, og han vil bli for dyr for FFK ref. Holters artikkel. Det er bedre å bruke pengene på 2 eller 3 spillere som kanskje ikke har ekstremferdighetene til Everton, men som er mer komplette fotballspillere.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 13 jul 09, 22:35

Nei, nei, og atter nei.

 

Gutten hefter altfor ofte spillet vårt ved sine dribleraid, uten mål og mening. JA, han er fantastisk til å holde på ballen, og å drive med den, men evner ikke å se medspillere i bedre posisjoner, og er ekstremt lite målfarlig. Dette er evner som veldig ofte er medfødt, og ekstremt vanskelig å trene opp. Vi har ikke råd til å beholde han, han scorer for lite mål. Hadde han bøttet inn mål i Brasil, så hadde saken stilt seg annerledes, da kunne man ventet på en ketchupeffekt, men den vil aldri komme, egenskapene er rett og slett ikke der! Lever han tilbake, og selg Tegan, og kjøp en målgarantist istedenfor.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 13 jul 09, 22:37

Ser gjerne at det finnes kroner i klubben for Everton, men ikke 6 millioner + 1,5 mill pr. år i lønn. Det er jo nesten 10% av hele budsjettet!!!

Har han egentlig utviklet seg noe særlig på tiden i FFK?

Hadde lenge troa, men den har forsvunnet i år :( 


ffkfmv

A-lagspiller

Ble medlem: 16 des 04
Innlegg: 327

Lagt til: 13 jul 09, 22:50

En glimrende artikkel Holters! Må berømme den innsatsen og informasjonen som du presenterer. 

Ut ifra disse tallene og min subjektive vurdering av Everton, så er nok svaret Nei. 


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 13 jul 09, 23:04

Vi trenger MÅLSCORERE!!

Det hjelper ikke å være konge med ballen i bena når man ikke klarer å sette ballen i mål. En spiller som kommer til så mange sjanser som Éverton bør være med i toppen av toppscorerlista i Tippeligaen, dvs 8-10 mål pr nu. Han har 2 mål, noe som er helt fantastisk dårlig.

Skal vi bruke så mye penger på en spiss som ikke klarer å score? Etter min mening et klart og rungende NEI ! ! !


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 jul 09, 23:14

Er så fordømt sikker på at han ikke blir noe bedre hvis vi kjøper han. Like sikker er jeg på at hvis en annen klubb henter han, så begynner han å score i bøttevis. Tenk noe så surt som om Odd Grenland henter han etter sesongen og han slår ut i full blomst. FFK har da brukt halvannen sesong på å akklimatisere og optimalisere en spiller for Tippeligaen for en annen klubb, uten å få en dritt igjen for dette.

Hadde vi hatt en skikkelig målscorer ved siden av, så skulle jeg gjerne sett Éverton videre i FFK-drakta, men når det ikke finnes en spiller av målteft (vel, foruten Borges), så bør pengene prioriteres annerledes. Éverton har et teknisk register få andre forunt i Tippeligaen, men slike spillere finnes i hopetall i Brasil. Éverton er bare en spiller i en grå masse av lignende spillere fra Brasil. Det finnes garantert bedre signeringer fra det landet som er billigere. Det må bare gjøres grundig research der borte først.

Stabæk hentet vel Alanzinho fra en eller annen bakgårdsklubb der borte og betalte vel 200 000 kroner for han? Éverton er ikke det beste vi kunne funnet i Brasil for disse pengene.

Bruk pengene vi sparer på denne signeringen og gjør en skikkelig research i Sør-Amerika. Vi vil finne bedre og billigere spillere der enn Éverton. Ettersom han mangler både overblikk og avslutningsegenskaper, så faller han mellom to stoler. Hadde han hatt en av delene, så ville ha vært verdifull å ha med videre.


Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 13 jul 09, 23:15

FFKsupporter.net gjør en glimrende jobb med nyheter på denne siden, men dette er jo ingen artikkel. I en avis hadde man vel mer definert den som en leder siden den også er skrevet av han som er ansvarlig for nettstedet. Men det er jo alt for subjektivt til å bli kalt en artikkel. Er avventende til spørsmålet om Everton, han er uten tvil en av de mest begavede spillerene i TL; men som overskriften sier så begynner tiden å renne ut. Nå er det opp til bevis for Everton, begynn å lage mål eller forsvinn.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Planken

Moderator

Ble medlem: 17 mar 04
Innlegg: 1632

Lagt til: 13 jul 09, 23:25

Opprinnelig postet av Supreme NTM

FFKsupporter.net gjør en glimrende jobb med nyheter på denne siden, men dette er jo ingen artikkel.

Er det virkelig slik at mannen bak teksten har kalt dette en artikkel? Sånt oppgulp synes jeg virkelig du kan spare deg for.

Tilbake til tema her, i mine øyne er ikke Èverton verdt så mye penger det vil koste å hente han permanent. Det er en risiko man like gjerne kan ta med å hente en ny spiller for mindre penger.

---------------------------

"Puh, så varmt det er..(pause)... nå tenker jeg dommeren er våt i dusken sin…"
- Terje Dalby kommenterer en fotballkamp med kvinnelandslaget i OL i Atlanta


Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 13 jul 09, 23:28

Blir så oppgitt over folk som sier at det er "medfødt" om man scorer mål eller ikke! Selvfølgelig kan man øve seg på å bli flinkere til å score! Se på skuddet hans som sstryker tverrliggeren igår, ja det går over, men det er jo snakk om marginer?! Jeg tror ikke folk ser at 70% av sjansene hans skaper han på egenhånd! Jeg hadde vært mye mer bekymra hadde ahn alltid fått servert ballen på 5-10 meter og brent dem. 

Ja, Everton holder mye på ballen, men hvorfor det? Jo fordi de andre på laget er så jævlig trege til å komme etter at han må begynne å vandre med ballen. Når de andre kommer etter er det ikke sjelden de kommer og steller seg INNI en forbanna forsvarer, slik at de er uspillbare. Men det er da ikke sjelden Everton klarer å slå en nydelig veggpasning som ALDRI kommer tilbake heller. 

Kanskje blir han ikke bedre til å score av å få en bedre makker, men han vil garantert få bedre sjanser og slippe ene og alene å  måtte jobbe ræva av seg for laget i 90+ min! 

Det er markedet som bestemmer prisen, gir vi 5 mill for ham nå, trur jeg aldri i verden han vil bli mindre verdt neste år!

Hva skal vii spille med på topp i høst da? Tegan og Gardar? Da blir jeg tv titter hvertfall... Da kommer aldri ballen over midten uten at den blir klarert tilbake.... Vi får aldri noe "målgarantist" for 5 mill og mindre lønn enn Everton skal ha. Og en målgarantist trenger også en makker som kan hjelpe ham. Mister vi Everton har vi heller ikke den spilleren.


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5370

Lagt til: 13 jul 09, 23:31

Opprinnelig postet av Gardarson

Hva skal vii spille med på topp i høst da?

Det er ikke slik at han må returnere til Brasil hvis vi ikke benytter oss av opsjonen innen fristen. Vi har fortsatt leid han ut sesongen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 jul 09, 23:33

Éverton har ikke instinktet. Han er ikke på redd plass til rett tid. Tror det er mye av grunnen til at han ikke scorer, ikke at han har dårlig avslutningsteknikk. For det syns jeg ikke han har. Som du nevner, så er skuddet mot Sandefjord meget bra. Alle andre FFK-spillere ville fått ros for det.

Enig også i at spillerne er for treige til å komme etter. Éverton har derimot mye å gå på når det gjelder effektiviteten. Ser gjerne at han oftere vender opp på ett touch, spiller fra seg ballen og går i ny posisjon.

Etter hva jeg har skjønt så beholder vi Éverton ut sesongen uansett. Det er opsjonen på kjøp som går ut 1.september.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 13 jul 09, 23:35

Opprinnelig postet av djpete

...... Hadde han bøttet inn mål i Brasil, så hadde saken stilt seg annerledes, da kunne man ventet på en ketchupeffekt, men den vil aldri komme, egenskapene er rett og slett ikke der! Lever han tilbake, og selg Tegan, og kjøp en målgarantist istedenfor.

Vel han scoret godt med mål som junior, men nådde ikke helt opp i Serie A klubben Gremio. Selv om han også der imponerte litt i starten.
La meg minne om at de som bøtter inn mål i den øverste divisjonen ligger på ett nivå langt langt over hva FFK noen gang vil ha råd til.
Som eksempel var Teves toppscorer i Brasilianske Serie A før han dro til England.
Og i juni i år la Barcelona inn bud på Keirrison som delte toppscorer tittelen med to andre, med sine 21 mål i fjor.

Jeg synes historien om Alazinho er viktig å ha i bakhodet når man skal vurdere spillere fra latin Amerika og Brasil. Han var absolutt ingenting når han kom til Stabæk.
Faktisk hadde han dårligere meritter og var ett par år eldre enn Everton.
Men jeg er redd for at han fikk vesentlig bedre coaching av Jönsson enn hva Everton har fått så langt.
Hvor mange ganger har vi ikke sett på tv hvordan Jönsson har terper og terpet på hvordan Alanzinho skulle bevege seg osv?

Dessuten nytter det ikke å kjøpe målgarantister for en mellomstor klubb som FFK, det har historien vist gang på gang. Det er kanskje bare RBK som har råd til akkurat det.

Så jeg stemmer for å ta sjangsen på at en ny trener og ytterligere tåldmodighet vil bringe frem det lille ekstra som vil gjøre han til tippeligaens beste spiss, og fremtidig gulgruve for klubben.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 13 jul 09, 23:41

Opprinnelig postet av FFK1903

 

Stabæk hentet vel Alanzinho fra en eller annen bakgårdsklubb der borte og betalte vel 200 000 kroner for han? Éverton er ikke det beste vi kunne funnet i Brasil for disse pengene.

Bruk pengene vi sparer på denne signeringen og gjør en skikkelig research i Sør-Amerika. Vi vil finne bedre og billigere spillere der enn Éverton. Ettersom han mangler både overblikk og avslutningsegenskaper, så faller han mellom to stoler. Hadde han hatt en av delene, så ville ha vært verdifull å ha med videre.

Hvem har sagt at ikke prisen kan forhandles ned nå? finanskrisen har slått inn like hardt i Brasil som her.
Hvem skal gjøre den researchen? Jokke, TFA aller kanskje HenriksenCool
Selv om vi visstnok skulle samarbeide med han, tror jeg nemlig ikke at TKK klarer å selge inn FFK til nye spillere så lenge Grönis er sjef.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 jul 09, 23:53

Om vi får ned spillerens overgangssum, så må fortsatt spillerens lønn ned. Og hva skal vi med en spiller som kanskje aldri slår til? Da er det bedre med en som faktisk kan avslutte.

Når en fyr som går rundt i rosa dresser klarer å hente en spiller av Egurens klasse til RBK, så burde vel en normalt kledd Jocke klare noe av det samme. Det må da også være mulig å ansette en ny speider fra et eller annet sted. Det han koster i utgifter sparer vi i hvert fall på bomkjøp forhåpentligvis.


FFK pra sempre

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 okt 08
Innlegg: 1147

Lagt til: 14 jul 09, 00:07
Endret: 14 jul 09, 00:09
Endret av: FFK pra sempre

Opprinnelig postet av FFK1903

Om vi får ned spillerens overgangssum, så må fortsatt spillerens lønn ned. Og hva skal vi med en spiller som kanskje aldri slår til? Da er det bedre med en som faktisk kan avslutte.

Når en fyr som går rundt i rosa dresser klarer å hente en spiller av Egurens klasse til RBK, så burde vel en normalt kledd Jocke klare noe av det samme. Det må da også være mulig å ansette en ny speider fra et eller annet sted. Det han koster i utgifter sparer vi i hvert fall på bomkjøp forhåpentligvis.

Å betale halvannen mill i lønn for en spiss er vel ikke så ille i dag.
Det krever sin mann, rosa dress eller grilldress, for  å ha oversikt over det enorme markedet der borte. Det er veldig veldig lett å gjøre bomkjøp og man må faktisk være der i mange uker hvis man skal jobbe uten agenter. TKK trakk ikke Celso opp etter en langweekend for å si det sånn.

Terje Liverød som du sikter til angående rosa dress, bor faktisk i der borte.
Den andre jeg vet om som har formidlet brasilianere med sukkses til scandinavia (sverige) Donald Hellström bor også i Brasil. Han kjenner jeg personlig ganske godt, og jeg vet hvor lenge han ser en spiller før han bestemmer seg for å ringe hjem.



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 18 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3