Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kamp: Viking - FFK (5. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 20 apr 09, 20:52
Endret: 21 apr 09, 17:49
Endret av: FFK1903

FFK vinner totalt ufortjent på bortebane. Katastrofal førsteomgang, men med slik flyt, så blir det gull. FFK scorer to mål på én sjanse i denne kampen. ;-)

Nå kan Aune slå i bordet med at FFK vant kampen, men fytti katta... I dag er jeg langt ifra enig med trenerteamets vurderinger og kampledelse underveis.

Startelleveren var spennende på papiret, men første omgang var rett og slett helt horribel. Forsvaret kommer greit fra det, men fremover på banen skaper vi absolutt ingenting. Wehrman spilte den dårligste kampen jeg har sett ham spille noensinne. Ramberg var vel knapt i nærheten av ballen.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 apr 09, 20:55
Endret: 20 apr 09, 20:56
Endret av: Costanza

Forferdelig kamp, med fantastisk utfall.

I dag var det stort sett slett innsats på banen, noen verre enn andre, og skuffende lagledelse fra benken.

Det positive: Vi vinner og er fortsatt gode defensivt. Viking skaper veldig lite. Det negative: Vi har et grusomt pasningsspill, har lite samhandling, enkeltspillere langt under pari, dårlig innsats og skaper altfor, altfor lite offensivt.


Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 20 apr 09, 20:58

Helt sinnssykt at vi vant denne kampen, og utrolig deilig. Men vi kan ikke satse på gullhår i ræva og ran i hver kamp. Grufullt spill i store deler av kampen. Og min gamle helt Wehrman var rett og slett horibel i dag, mer er det ikke å si. Men nå ligger vi på 4. plass! 


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 20 apr 09, 21:52

Opprinnelig postet av Espen

Helt sinnssykt at vi vant denne kampen, og utrolig deilig. Men vi kan ikke satse på gullhår i ræva og ran i hver kamp.

Gullhår i ræva? Alz-light? Har du glemt Stabæk-kampen? Det er nok slik at ting jevner seg ut i løpet av sesongen, og vi har mye å gå på. Dette blir bra!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 20 apr 09, 21:55
Endret: 20 apr 09, 21:57
Endret av: Patrioten

Det var  Zebra, men ikke på TV2.

Kvisvik med snakket med http://fotball.adressa.no/eliteserien/article135866.ece


Megasupporter

Juniorspiller

Ble medlem: 01 aug 07
Innlegg: 152

Lagt til: 20 apr 09, 22:04

Rævva kamp, Wehrman får 1 på spillerbørsen av meg. At en spiller i Tippeligaen kan spille så dårlig er et mysterium for meg. Samma det, nå jevner det seg ut dere! Seier på en dårlig dag, demmer opp for tapet for Stabæk på en ganske god dag. Nå tar vi Aalesund på stadion til søndan, og så er vi med helt der oppe igjen. Det ordnær sæ! Laughing

---------------------------

Nå går vi for gull!


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 20 apr 09, 22:05

Raio Piiroja: - Fillo spyttet mot Gashi

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 20 apr 09, 22:03

Ikke dårlig dette på en mandagskveld. Utrolig artig med seier, selv om også jeg mener dette var en heldig seier. Men som sagt, ting jevner seg ut.

Spennende å sammenlikne med de like kampene i fjor, altså samme motstand. Disse kampene viser at vi ligger et poeng foran skjema (uavgjort mot Glimt). Fjoråret endte med sølv..... 

 


Panodil

Bedriftsspiller

Ble medlem: 30 apr 07
Innlegg: 18

Lagt til: 20 apr 09, 22:11

3 poeng foran skjemaet.. poeng borte mot Glimt og 2 mer borte mot Viking fra i fjor.. Optimist jeg

---------------------------

Fire walk with me


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 20 apr 09, 22:24

Opprinnelig postet av Panodil

3 poeng foran skjemaet.. poeng borte mot Glimt og 2 mer borte mot Viking fra i fjor.. Optimist jeg

Enda bedre.........


ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 20 apr 09, 22:44

Jaja, skal si oss veldig fornøyd med tre poeng i dag. Viking styrer kampen, men har ikke så inni hampen mange sjanser. Uansett hadde de fortjent et poeng, men slik som andre her sier: Sånn er det.

Det er et par ting jeg har bitt meg merke i så langt:

1. Jeg klarer ikke helt å forstå grunnen til at denne formasjonen har blitt valgt kamp etter kamp  nå. Greit nok å prøve noe nytt, men dette fungerer etter min del veldig dårlig til tross for at spillerne har hatt flere kamper og uker på å spille den inn. Jeg synes FFK har hatt relativt god kontroll defensivt så langt i sesongen. Vi har vel tross alt sluppet inn færrest mål..? Selv om vi, etter min mening har hatt relativt god kontroll defensivt, så har vi ikke klart å styre eller kontrollere noen av kampene i nevneverdig grad. Jeg mener at mye av dette kan forklares av formasjonen (4-4-1-1). Everton har gjort mange gode kamper til tross for skudd som har gått 20 m over mål osv, men han blir latterlig alene der på topp. Han er veldig god til å motta ballen og komme rettvendt og jobber som en helt. Etter min mening er ikke Ramberg i nærheten til å klare å fylle opp etter Everton. Når vi i tillegg har hatt en Jokke som sliter offensivt,  en høyrekant hvor mange forskjellige har prøvd seg uten å lykkes altfor nevneverdig og en sentral midtbane hvor Ardian og Kasey ikke har bidtratt altfor mye framover og som i tillegg mister ballen skremmende lett slik at vi får overganger i mot gang på gang; da mister vi alt trykket fremover. Vi får konstante overganger i mot og balltap på motsatt banehalvdel. Men gang på gang rydder forsvaret unna, noen ganger av den litt heldige sorten. Jeg tror mye ligger i det å få en spiss til på topp ved siden av Everton. Glem Gardar for øyeblikket og start med Andreas sammen med Everton. Begge er flinke med ballen i beina, klarer å dra av et par mann og vente til hele laget får flyttet opp. For å oppsummere: En spiss til vil skape mye mer trykk på motstanderne, lettere å flytte opp laget og vi kan forhåpentligvis få flere sjanser når vi har flere spillere framme. Dette er så klart en litt forenkling av hele situasjonen, men jeg tror mye av problemene ligger i dette.

2. Det virker som den fysiske oppkjøringen til Anders har gitt resultater. Selv om det ikke alltid er et fantastisk press på motspillerne så løper de aller fleste som regel uten stans (finnes så klart noen untak her og der). Får satse på at de første kampene blir en form for "veldig sen oppkjøring" for FFK-spillerne hvor de kommer inn i det taktiske igjen.

Er det forresten noen som har hørt en annen grunn til formasjonsvalget enn detta at vi skal spille UEFA-cup osv?


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 20 apr 09, 22:28

Opprinnelig postet av Panodil

3 poeng foran skjemaet.. poeng borte mot Glimt og 2 mer borte mot Viking fra i fjor..

Samtidig har vi to poeng færre enn etter fem serierunder i fjor. Statistikklek er moro. Wink

---------------------------

"Hvis kassereren går på kino for klubbens penger, skal han ha en omgang med juling og flyttes ned på B-laget."
Kvikk Frydenbergs lovverk


Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 20 apr 09, 22:28

Jeg hiver meg på selv, og er alltid sjeleglad for 3-poengere.  Deilig med 3 poeng på en skremmende dårlig kamp av FFK.  Mest skuffet er jeg over Wehrman som gjør de enkleste feilene som selv blir bannlyst på guttefotball-nivå.  Samtidig er jeg mektig lei av sytinga hans, særlig når han ikke klarer å prestere bedre på banen enn dette her.  Ja, han har vært skadet lenge og har sikkert langt igjen til kampformen, men dette her er kanskje det værste jeg har sett av han.

Synes Gashi jobber i herdig.  Piiroja, Martinsen og Staw gjør en god kamp.  Vi må forbedre oss ettertrykkelig til neste kamp, for nivået i denne kampen med feilpasninger som florerer, og enkle balltap av mass kan man faktisk bli provosert over.


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 20 apr 09, 22:32

Har Wehrmann fått støpt sement oppi skoa sine? umbro SX sement storm?

Greit han ikke var direkte kjapp før, men selv de enkleste små mottak og pasninger tar jo en evighet. mista jo ballen opp til flere enn flere ganger på å være farlig treg


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 20 apr 09, 22:36

Et veldig morsomt utfall på kampen sett med FFK-øyne. Dette var en kamp begge kunne fortjent å tape, men det vippet istedet bortelagets vei. Jeg synes det er utrolig å høre på Semb og Alsaker, de lirer av seg så mye tull. Semb skulle hele tiden ha det til at Borges burde byttes ut og at han var passiv, sliten og henger etter. Greit nok at han ikke var 100%, men som andre har vært inne på så er han faktisk ikke ving. Ikke var han helt på jordet heller. God ballbehandling, fin innsats selv om han var sliten og ok pasninger. Det ble vel også 2 assist på ham i dag også (ikke dårlig til en debut å være)? Ikke noe som burde være gjennomgangstema i studio i alle fall.

Det er mange nye spillere i startoppstillinga nå, så man kan ikke si at det smeller som en bombe at samhandlinga ikke sitter. Sølvlaget fikk nesten en sesong på seg til å bli kjent med hverandre. At vi får så stor uttelling som vi gjør nå er fantastisk.

Jeg er spesielt glad for at Vidar (som jeg hadde avskrevet 100%) har trosset dystre skadeprognoser og kommet tilbake på denne måten (sammenlignbart med Solskjær-retur?). Han har spilt tidvis glitrende. Amin Askar har vært enda bedre enn jeg trodde han skulle være. Han virker rutinert til tross for den unge alderen. En god kamp av Staw. Jeg er ikke veldig bekymret for feltarbeidet hans, men det er tydelig at det er flaskehalsen hans.

Dette blir bedre for hver kamp!


solano2

Landslagsspiller
Ble medlem: 30 mar 07
Innlegg: 1217

Lagt til: 20 apr 09, 20:58

Staw - God

Askar - God            
Martinsen - God
Piiroja - Meget god
Wallace - Brukbar

Levon - Dårlig
Gashi - Dårlig
Wehrman - Ræva
Borges - Dårlig

Ramberg - Ræva
Everton - Brukbar


Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 20 apr 09, 21:02

Opprinnelig postet av solano2

Staw - God

Askar - God            
Martinsen - God
Piiroja - Meget god
Wallace - Brukbar

Levon - Dårlig
Gashi - Dårlig
Wehrman - Ræva
Borges - Dårlig

Ramberg - Ræva
Everton - Brukbar

 

gir Gashi karakter God... ellers enig

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 20 apr 09, 21:04

Opprinnelig postet av Vlad

Opprinnelig postet av solano2

Staw - God

Askar - God            
Martinsen - God
Piiroja - Meget god
Wallace - Brukbar

Levon - Dårlig
Gashi - Dårlig
Wehrman - Ræva
Borges - Dårlig

Ramberg - Ræva
Everton - Brukbar

 

gir Gashi karakter God... ellers enig

 

Er helt enig, gutten løper utrolig mye og viser at han vil.


Pk

A-lagspiller
Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 756

Lagt til: 20 apr 09, 21:10

Jeg pleier å være veldig glad når FFK vinner, men dette er bare ille. Makan til dårlig spill skal du lete lenge etter. Wehrman er en katastrofe, og jeg lurer på om Aune ser samme kamp som meg? Tør han ikke bytte ut Wehrman? Håper Grönhagen snart er tilbake. Vi trenger en som kan LEDE laget, ikke bare stå på benken og se tom ut i blikket. Flaks, flaks, og atter flaks...


hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 20 apr 09, 21:10

Kan man ikke betegne innsatsen til Wehrman og Ramberg som "helt ræva" Cool



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 4 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340