Husk meg
Brukernavn
Passord

Gammel forsanger tilbake?

Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 6 6

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 okt 08, 14:35

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Det må jeg si... Utrolig modent av deg og selv foreslå at de som ikke er enige med deg er yngre enn deg. Si meg, hvor gammel er du selv? 12? Det er ingen argumentasjon, og det er da vitterlig ditt innlegg heller ikke. Det er en mening. Jeg mener han aldri har gått over styr og at det er sånn en forsanger skal håndtere tribunen. Du får gjerne være uenig, men bare fordi du føler deg tråkket på (?), eller simpelthen slipper opp for gode synspunkter, så la vær og prøv på den patetiske og overdrevent simple formen for herskerteknikk.

Jo alle er velkomne på stadion, det er jo akkurat det jeg skriver. Men når man står på et felt hvor man får billige plasser for å bidra visuelt og verbalt på kampen, så forplikter man seg faktisk til å gjøre det, enten det er nedfelt i en kontrakt eller ikke. Da blir det feil å klage på at en person prøver å opprettholde dette. Zoran fikk også masse drittmeldinger slengt mot seg, og når folk begynner å gå på hans person, som det har gjort uttallige ganger før, så er det ikke rart han tar seg nær av det og reagerer. Det er ikke bare på stadion han har opplevd det, det privat, på jobben, til og med familien hans har fått lide. Uansett om han kaster en caps eller skriker høylytt så har da aldri Zoran gjort noen skade? Han har derimot hevet stemningen og tribunekulturen her til et unaturlig høyt nivå.

 

Beklager du må ha rett. Jeg håper den som ble truffet av capsen ikke sitter igjen med varige mén, enten det er fysiske eller psykiske mén. Jeg håper det ikke preger din fremtid, alle som har blitt truffet av en caps vet hvor tøft det kan være. Har selv blitt truffet av en, og jeg sliter fortsatt med det, sover dårlig om natta i perioder, og lider av angstanfall.

Ok, jeg setter det på spissen, og selvfølgelig kan man si fra når man mener Zoran går for langt, men det er så patetisk å omtale Zoran som en aggressiv, farlig og uberegnelig mann som flyr på alle og enhver.

Jeg har full respekt for at du står på dine meninger og argumentere for det. Men jeg tror rett og slett at vi bare må innse at det er noen som vil ha en forsanger som skal være litt sann bajas type (mener da ikke voldlig, men ja litt små bøs) og andre med meg som mener det er bedre måter å få med seg massene på.

Uten å kunne dokumentere det så er min oppfattning av at de store massene ikke vil ha denne bajas typen av en forsanger, mens de på BRH feltet gjerne vil ha det. Det skal dere faktisk gjærne få lov til å ha, men slik jeg ser det pr dags dato så er vel det beste av de 15-30 BRH meldemmene får seg sitt eget felt utenfor PH feltet med egen forsanger siden dere ikke vil følge ønskene fra massen.

Det er jo ikke noe galt i å dele seg opp jeg ser faktisk mange fordeler med det og tror at livet og trykket over lang sikt kan bli bedre, men skjønner jo at BRH er skeptiske pr dags dato siden de er så små og dermed også ganske betydningsløse.

Men igjen Supreme jeg respektere dine meninger og synes det er bra at du tør å argumentere for de, men jeg er dessverre totalt uening med deg.


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 19 okt 08, 22:14

Det var en fryd å se Zoran tilbake i dag. Hans stemme og enorme engasjementet løftet PH som i "glansdagene". Det var utrolig moro. Jeg tenkte så flott at mannen har sonet sin straff og jeg var villig til å gi ham en ny sjanse. Så skuffet han meg. Han begynte så flott med å skrike at vi ligger på 2. plass for første gang, vi har en sjanse til å ta gull, og fortjener ikke laget litt ekstra støtte?

Zoran pisket oss flott i gang. At han hev capsen sin etter noen var ikke bra. Han virket truende og aggressiv mot enkeltpersoner. Slik skal det bare ikke være. Om han gikk mot noen og lagde kvalme, eller nesten sloss, er noe jeg kun har hørt fra andre så det ønsker jeg ikke å kommentere.

Jeg skulle så gjerne sett Zoran tilbake på sin faste plass med et kaldt hode, men klarer han ikke det kan det ikke være plass til ham eller andre som kanskje hadde oppført seg likt i PH.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Slettet
Slettet av bruker eller moderator

HBL

Juniorspiller
Ble medlem: 17 jul 03
Innlegg: 144

Lagt til: 19 okt 08, 21:19
Endret: 19 okt 08, 21:19
Endret av: HBL

Trist at Zoran ikke kan styre seg. Når jeg så at han var kommet tilbake tenkte jeg at han kan jo få en ny sjanse. Den sjansen misbrukte han til de grader. Han skaper liv og ødelegger det i samme slengen. Du trenger ikke komme tilbake igjen etter min mening Zoran.

Hilsen Henning Bødtker-Lund

---------------------------

ffk
arsenal
evig aristokrat
Glommen Rugby Klubb


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5414

Lagt til: 19 okt 08, 22:25
Endret: 20 okt 08, 00:56
Endret av: Rey

Har akkurat snakket med Zoran som ville at jeg skulle legge ut følgende melding.

Opprinnelig postet av Zoran

Vi ligger tre poeng bak gull og jeg ser folk i Lasse Staw drakt som jeg gjerne vil ha til å støtte laget. Jeg kjenner også han som stod ved siden av og ser at de ikke synger og da reagerer jeg.


Sorry folkens. Aldri mer. jeg har vokst opp på tribunen og er vant til trøkk, spesielt for et lag som ligger tre poeng fra gullmedalje. Beklager til dem som jeg har rørt. Det blir aldri noe mer. Takk for meg.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 okt 08, 09:40
Endret: 20 okt 08, 09:42
Endret av: Jonek

Jeg var ikke på stadion i går, men at Zoran var på plass var en hyggelig nyhet.

Jeg pratet med en på jobben og spurte om stemningen på PH. Han sa at det var bedre enn tidligere, og at det var noe spesielt i perioder. Da fortalte jeg at Zoran var tilbake, og han sa at han skjønte at det var noe nytt.

Selvfølgelig er det en "uskreven sangkontrakt" på PH ståplassfelt. Det er her sangen skal starte, og caps kastingen er på sin plass. Skal vi synge eller ikke? Står jeg å sover håper jeg at noen kaster en caps på meg slik at jeg våkner opp og blir med i sangen for å støtte FFK.

Takk Zoran, takk Plankehaugen som har funnet en god løsning.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 okt 08, 13:18

Opprinnelig postet av mysthical

Zoran var tilbake på PH feltet i dag. Var ikke han utestengt ut 2008 sesongen da fra PH feltet eller tar jeg helt feil? hvis de har trukket seg på straffen så er dette en katastrofe uten like og sykt feigt av styre i PH.


Han klarte jo å lage masse kvalme og nesten en sloss kamp i dag pga at noen ikke hoppet nok.


Han bør helt seriøst fjernes fra slike offentlige posisjoner. Så lenge han ikke klare å styre sitt engasjemang bør han ikke være en forsanger heller. Helt greit at han er på tribunene å støtter laget men ikke som en forsanger så lenge han ikke klarer å oppføre seg. Nå har han hatt x antall sjanser og han klarer ikke styre sitt tempramang og det er trist.

 

Håper PH styre setter foten ned en gang for alle nå.

Jeg er en liberal og ettergivende sjel, men nå er jeg simpelthen drittlei sytinga over krav om synging/deltakelse.

Hva er problemet med at PH skal støtte laget sitt så godt det lar seg gjøre vha synging, farger, flagg og tifo?

Hva er problemet med at dette eventuelt blir håndheva?

Er det egentlig uhørt å kreve at folk deltar i supportergjerningen?

Er ikke det det FFK skal ha igjen for å sleppe oss billigere inn?

Hva har nissene som ikke ønsker å delta å gjøre rett i nærheten av forsanger å gjøre? Niissene kan jo forsøke å stå rett i nærheten av forsanger i klanen med nebbet tett osv. Dere hadde blitt kasta på hue og rævva vekk fra sangfeltet, og en "klage" over oppførselen ville blitt ledd av.

Nei, den eneste måten å håndtere dette på er som følger:

1) Det må bli et krav om at det må deltas i supportergjerningen fra PHs side

2) Det må bli sånn at med graden av deltakelse følger muligheten til å stå på en bra plass, typisk at rundt forsanger må det stå KUN folk som deltar

3) Nissene som ikke vil delta blir da henvist til de dårligere plassene på PH, typisk oppe i hvert hjørne eller bak stolpene

4) Formålet med PH er å støtte laget, og derfor vil nisser som ikke vil delta ikke få gjennomslag for sine klager, ikke engang på caps-kasting, siden de grangivelig ikke deltar i supportergjerningen

Da ville vi få et system hvor det ligger en belønning i å delta i supportergjerningen; Du vil få en god plass hvis du deltar, og en dårlig hvis du lar være. Ingen skal ha krav på hvilken som helst plass på hele PH, det er rett og slett ikke rettferdig overfor dem som har lyst til å være med ordentlig.

Dette ville løse ethvert problem i denne gata: Forsanger vil aldri bli forbanna på enkeltpersoner, delvis fordi de står langt unna, delvis fordi de ikke synes. Da blir det ikke kjefting og smelling og kasting av caps, det blir de beste supporterene på de beste plassene ved forsanger. Det ville blitt trøkk, minimalt med gnisninger, og en helt naturlig ordning på ting.

At noen PH-medlemmer blir "fortørna" over at noen kan kreve at de skal være med er etter min mening totalt sykt, siden definisjonen på "supporter" er knytta til det man gjør for sitt lag.

Jeg håper inderlig at det skjer ting i PH-styret som går i disse baner, for det er den eneste veien å gå, hvis man vil ha et kvantitativt og kvalitativt godt supporterskap i FFK.

Jeg harn INGEN tro på sangkontrakt, for her snakker vi om mekanismer som ikke kan kontraktsfestes. For hvordan skal justis foregå? Bevisførsel? Glem det! Her er det eneste som er mulig å gjennomføre sjøljustis, og hvis vi skal ha det (Zoran har forsøkt å gjennomføre uten å ha styrets backing) må det være basert på verdisynet som PHs styre setter, nemlig at vi står i PH for å støtte laget vårt, og ikke NOEN annen grunn.

PHs styre er sikkert livredde for å støte bort noen av de 4000 medlemmene, men noen ganger er man nødt ti å velge litt tøffe og langsiktige løsninger for å løse fundamentale problemer som dette.

Hvis PH skal kaste ut alle som trøkker på for at sidemannen deltar, ja da skal vi se åssen det går med PH på sikt. Det er ingen løsning, kun en destruktiv utsettelse av oppgjøret med sjølve verdigrunnlaget for PH.


mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 okt 08, 14:51
Endret: 20 okt 08, 14:55
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Asgeir

Asgeirs lange innlegg

 

Jeg er forsovid enig med deg, men ikke måten dette skal styres på. Det med faste plasser kan jo bli vansklig med tanke på at det ikke er numeret og hvem skal så da ha ansvaret for å sørge for at de som er nye rykker frem til bedre plasser osv. Jeg skjønner godt hva du mener men tror løsningen med plassering blir ennå vanskligere å gjennomføre en sangkontrakt. Derfor støtter jeg en sangkontrakt for folk som får rabatt på billetten skal synge. Å kreve at alle skal hoppe også blir litt for dumt for alle kan ikke det faktisk.

Når det gjelder forsangere så er jeg av den oppfatning av Zoran er helt fantastik til å rive med seg folk men det er det bitte litte ekstra han gjør som jeg har fått nok av. Det finnes bedre måter å engasjere folk på en å kaste div gjennstander på folk. Dette er heller ikke første gang han har godt over streken. Det er også viktig å forholde seg til fakta og det er nemlig at det pr dags dato ikke finnes noen krav om synging eller hopping osv for å stå på PH feltet kun at du skal støtte laget og det blir da et definisjonsspørsmål som avhenger av den som ser saken. Derfor kan han på bakgrunn av dette ikke kreve noe som helst.

Jeg er også av den oppfattning av at det burde være mulig å kunne kreve en bitte litte snev av folkeskikk og høflighet selv på tribunen. (Jeg snakker nå ikke om zoran som en privatperson for jeg kjenner  han ikke, men som den jobben han gjør som forsanger og kun dette). Her mener jeg han bommer helt skal FFK vokse videre til å bli en stormakt blant norske supportere kan vi ikke ha en slik oppførsel for jeg frykter at dette vil skremme bort nye potensielle PH medlemmer.

Så for å gjøre en ting klart, jeg er for å kaste bort de som bare står der med henda i lommene og kun er der for å få billige billetter, men jeg er ikke for uansett hvordan situasjonen er at man skal gå til angrep slik han gjorde i går. Det er nok testoseron på tribunen og det er ikke mye feil som skal til før det smeller og da blir det totalt feil at forsangeren eller andre sentrale personer i ledelsen starter dette. Dette fordi jeg mener at alle i ledelsen og forsangeren inkludert uansett hvem det er skal gå foran med et godt eksempel og til dels er offentlige personer.


Slettet
Slettet av bruker eller moderator

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 20 okt 08, 17:22

Opprinnelig postet av mysthical

Opprinnelig postet av Asgeir

Asgeirs lange innlegg

Det er også viktig å forholde seg til fakta og det er nemlig at det pr dags dato ikke finnes noen krav om synging eller hopping osv for å stå på PH feltet kun at du skal støtte laget og det blir da et definisjonsspørsmål som avhenger av den som ser saken. Derfor kan han på bakgrunn av dette ikke kreve noe som helst.

 

 

Det der er det største vrøvlet jeg har lest her inne på lenge... Hva er formålet med PH  dersom ikke synging, tifo og tribuneliv er forventet? Dersom man støtter FFK på andre måter enn sang, hopping osv, hva er da så skillet mellom Plankehaugen og hovedtribunen??? Svaret er ingenting!

 

---------------------------

Rødhvitelite-ultrasmentalitet


Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 20 okt 08, 17:43

Vanvittig kult å se Zoran tilbake i den rollen, og ble fantastisk trøkk i de periodene. Var som et herlig sus fra fortiden! Smile

Ellers ser jeg ikke vitsen med å absolutt måtte stille seg på det feltet hvis man ikke vil bidra, annet enn billige billetter. Det finnes mange tusen andre plasser på stadion der man kan sitte ned og holde kjeft hvis det er det man vil. Så får dere heller overlate feltet til oss som faktisk vil bidra! Min personlige mening er at man med slik opptreden på et felt som skal være for syngende supportere, er en caps i huet ikke det minste for langt! Var sikkert en ytterst smertefull og traumatisk opplevelse dessuten..

Er helt klart for et felt med sang-kontrakt eller lignende, som gjør det mulig å gi "gratispassasjer" et tupp i ræva. Og ingenting hadde vært bedre enn om Zoran var forsanger!

Jeg ser heller at vi er 1000 mann som bidrar aktivt med hopping og sang og trøkk som i går, enn at vi er 4000 personer der overvekten er juletrær som står med hendede i lomma og holder kjeft.

Uansett, støtter deg 100% Zoran!!

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 okt 08, 21:45
Endret: 20 okt 08, 21:45
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Husgutt

Det der er det største vrøvlet jeg har lest her inne på lenge... Hva er formålet med PH dersom ikke synging, tifo og tribuneliv er forventet? Dersom man støtter FFK på andre måter enn sang, hopping osv, hva er da så skillet mellom Plankehaugen og hovedtribunen??? Svaret er ingenting!

mysthical har et poeng: Det har ikke blitt stilt formelt krav fra PH-styret om sang og deltakelse til medlemmer denne sesongen, men det løses jo lett og elegant med å stille krav om det neste sesong. Og samtidig forklare sine 4000 medlemmer at de som synger og bidrar vil bli prioritert ved enhver andledning, og da spesielt ved å "reservere" de beste plassene til sangerne. Denne reservasjonen skal håndheves av PH-medelemmene sjøl ved rent gruppepress med styret i ryggen "fryser ut" de som saboterer, for det er "sabotasje" det blir hvis noen roter seg inn i syngegjengen uten å synge.

De som synger liker å stå trangt, så da blir det masse plass på sidene til barnefamilier og tanter og bestefedre. Og de slipper alle å bli skjelt ut av sangerne/forsanger.

På den måten vil det ikke bli noen "konfliktsone" mellom de som synger og de som lar være.



Flat Trådet Nøstet
Side 6 av 6 6

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340