Husk meg
Brukernavn
Passord

Samba på stadion

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

patriot44

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 814

Lagt til: 06 mai 03, 20:35
Joda, liv på en stadion burde det være, men dersom man skal gå såpass langt at man begynner med sambatrommer, burde man gjøre det med stil... Dvs slik at man virkelig hører sambarytmene... Ikke bare sånn svisj svisj, dump, dump... Det var det eneste jeg hørte forrige kamp...

---------------------------

---- FFK PATRIOT ---

--- Også i motgang ---


javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 07 mai 03, 06:01
Det er verken monopol eller noen som har enerett på å heie.. Heller ingen som kan komme å fortelle meg og andre hvilken måte de skal heie på på stadion.. Det er bare jævelig sneversynt å ikke akseptere at andre prøver å lage liv på sin måte .. Som du sier i et tidligere innlegg Gøran så er røst tøft å høre.. Ja helt enig, men da må det være et publikums som klarer å gi et mye mer trøkk en det publikummet på Fredrikstad stadion gjør i dag.. Her må dere som synes det er teit eller ikke passer seg inn med trommer, akseptere at andre prøver å bidra med noe..

Menigmann er trods alt like fotballidiot som det mange som skriver her inn er, å setter gjerne pris på folk som vil gi litt underholdning..

:ffk: :ffk: :ffk:

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 10:38
"Det er verken monopol eller noen som har enerett på å heie.. Heller ingen som kan komme å fortelle meg og andre hvilken måte de skal heie på på stadion."
Svar: Jeg er enig at det er ingen som har monopol på å heie,men det finnes uskrevne regler. Jeg kan også prøve å fortelle deg og andre hva jeg synes er akseptabelt å gjøre på stadion. Når dere latterligjør FFK publikummet og er direkte ødeleggende for to supporterklubber, så bør dere tenke dere om to ganger. Selv om dere har korps/samba fetish, bør det ikke gå ut over andre på stadion under kampen. Hvis jeg var frelst på norsk folkemusikk,skulle jeg da samla en 10/15 stykk for å utøve min sak på stadion, selv om jeg vet det blir en irritasjon blant publikum?
"Som du sier i et tidligere innlegg Gøran så er røst tøft å høre.. Ja helt enig, men da må det være et publikums som klarer å gi et mye mer trøkk en det publikummet på Fredrikstad stadion gjør i dag.. Her må dere som synes det er teit eller ikke passer seg inn med trommer, akseptere at andre prøver å bidra med noe.."
Svar: Dere har med andre ord tatt konsekvensen av at Plankehaugen ikke synger høyt nok, og da er dere så snille og hjelper til med et sambaorkester???
Dette faller jo på sin egen urimelighet.
Og vi har allerede en gruppe på stadion som prøver å bidra noe med god gammel supportersang, og det får holde spør dere meg.
Når folk bidrar med noe som jeg og kanskje 1000 andre synes er flaut, må det være lov til å si fra. Eller????
"Menigmann er trods alt like fotballidiot som det mange som skriver her inn er, å setter gjerne pris på folk som vil gi litt underholdning.."
Store deler av Fredrikstads publikum er blottet for supporterkultur, og det har lenge vært en universell lov å ikke bruke trommer på norske arenaer. Derfor er det litt dumt å bryte akkurat det her i Fredrikstad. Jeg er litt redd for kosekvensene med all den negative omtalen fra andre supportergrupper. Vi ser det allerede på sidene her.
Skal man derfor sette pris på all form for underholdning på stadion????
Svar gjerne på spørsmålene,javell.





---------------------------

Gøran Karlsen


Pingla!!!

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 28

Lagt til: 07 mai 03, 11:53
Regner med at du(Gjøran) ikke var med på fakkeltoget som gikk etter opprykket heller , for det er ikke vanlig å gjøre slik , når man rykker opp fra 3 nivå.
Det har heller ikke vært FFK suporter kultur å ha på seg rødt og hvit de siste åra heller , så da må vi vel slutte med det å.
FFK har heller ikke hatt no kultur for suporterklubb heller den siste tiden så den må vi få lagt ned.

Hva er det jeg tenker på , vi har jo en suporter sjappe også + metz NEI detta må vi stenge , kan ikke prøve no nytt....

Drit nå i de som spiller samba for det vil enten dø ut av seg selv , eller så blir de bedre... Nytenking er ikke farlig...Men du er vel en av de som heller vil ha 500 på kamp som stirrer rundt seg og er liv rædd for at noen skal kjenne dem igjen hvis døm åpner kjeften.. Hysj , vi må være stille på kamp så vi ikke forstyrrer de som spellær..

---------------------------

Kaffekongen..


TBR

Bedriftsspiller
Ble medlem: 01 apr 03
Innlegg: 15

Lagt til: 07 mai 03, 12:07
Tydeligvis at noen her inne er veldig hårssåre ja! Vær så snill å ikke kall trommer og trompeter for noe nytt da!!! Herregud omtrent samtlige andre lag har prøvet dette før. Men dere får hjertligst lage liv og stemning ved å overdøve bortesupportere med samba musikk. Jada, jada....... Dette er egentlig ikke vert å diskutere en gang. Spell janisjar musikken før kampen og i pausen, men la den syngende supporter stå for resten. Men siden dere er så sent etter opp blant de proffe så skal dere det tydeligvis på tribunen også. Sier dette for at jeg faktisk følger med FFK og vil hindre dere i å drite dere ut i Norge.

---------------------------

1904-2004=100 år!


patriot44

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 814

Lagt til: 07 mai 03, 12:15
Skal si det her har vakt diskusjon ja... he he... Håper Samba`n har kommet for å bli jeg :ffk:

---------------------------

---- FFK PATRIOT ---

--- Også i motgang ---


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 07 mai 03, 12:30
Heh, takk for omtanken TBR, men la nå folk få lov til å lage litt liv på andre måter enn med sang om de vil. Jeg hører også til de som synes at syngende supportere er det beste, men samtidig er det bare tull å lage et monopol på hvordan støtte til laget skal foregå. Greit nok, sambatakter er ikke vanlig her på haugen eller i nord-Europa, men i sydeligere strøk er det faktisk ikke uvanlig. En av de mest kjente fotballsupporterne i verden er faktisk han spanjolen med tromma som alltid er å se under store mesterkap.
Og åffer skal FFK på død og liv være som alle andre. Mye av grunnen til at norske foppallsupportere har vært så nøye på å ikke drite seg ut handler mye om Norges desisdert beste supportere Klanen. De har satt en standard som stort sett alle andre ønsker eller drømmer om å leve opp til, enten de vil innrømme det eller ikke. Men fela heller, vi er Fredrikstad, ikke Klanen. Historisk sett er vi en minst like stor klubb som Enga. Åffer skal vi følge dem? Dessuten har vi Plankehaugen. Døm synger. Så la sambafolket spelle. Kan vel dessuten være greit å ha noe som holder stemningen opp mens Haugen renser strupen.
Og jeg skal hvertfall ikke ha no av at en fyr fra et ferjeleie på feil side av fjordn skal lære oss supporterkultur.

-Syng høyt, syng Fredrikstad (men la dem som vil spelle samba i Klokkesvingen gjørra det).

---------------------------

math


torhen

Knøttespiller
Ble medlem: 06 mai 03
Innlegg: 54

Lagt til: 07 mai 03, 13:23
Skal FFK få en sterk supportergruppe er det ingen god ide om de som prøver å lage lyd slår hverandre ihjel. Sambatrommer, bjeller eller andre jævlige instrumenter har ingenting medå skape liv å gjøre. Regner med at jeg taler for alle når jeg skriver at bortsett fra de som slår på trommene selv er det ingen som digger å høre trommelom gjennom nitti minutter. Trommer er for bønder og bønder bor ikke byen.

---------------------------

TH


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 13:29
"Regner med at du(Gjøran) ikke var med på fakkeltoget som gikk etter opprykket heller , for det er ikke vanlig å gjøre slik , når man rykker opp fra 3 nivå.
Det har heller ikke vært FFK suporter kultur å ha på seg rødt og hvit de siste åra heller , så da må vi vel slutte med det å.
FFK har heller ikke hatt no kultur for suporterklubb heller den siste tiden så den må vi få lagt ned.

Hva er det jeg tenker på , vi har jo en suporter sjappe også + metz NEI detta må vi stenge , kan ikke prøve no nytt...."

Hva har dette med saken å gjøre,pingla???
Spørsmålet er forsatt.. Skal man lage liv på stadion for en hver pris??? Er alt lov,selv om det irriterer mange mennesker???
Det er dette jeg vil ha svar på.



---------------------------

Gøran Karlsen


math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 07 mai 03, 13:41
La oss vaffall gi sambafolket et par sjanser til før vi dømmer dem nord og ned. Sist stod de rett ved siden av Plankehaugen, og det var nok helt klart irriterende for sistnevnte. Nå får vi se hvordan det funker borte i Klokkesvingen. Det er ikke sikkert at man drukner hverandre så mye som folk frykter. Tviler dessuten på at sambamenneskene verken orker eller gidder å holde på konstant i 2x45.

---------------------------

math


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 13:48
Ja,vi får se i dag.HUFF

---------------------------

Gøran Karlsen


javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 07 mai 03, 13:54
Til dere som er negative til å ha samba på stadion, så vil jeg si at dere får fri fra det i dag.. Vi kommer sterkere tilbake ved neste anledning.

Takk til alle dere som støtter orkesteret..

Og Gøran.. Har du noen gang tenkt på om det irriterer andre at det står en haug med folk å skriker fra tribunen..?

I den fatningen plankehaugen var til første kamp hjemme hørte jeg mye kritik av det plankehaugen gjennomførte.. Når haugen er var så liten som den var da var det mange som heller mente at de dessverre burde holde kjeft..

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 07 mai 03, 14:01
La meg først av alt få si at jeg er en konservativ supporter av type engelsk fotball. Ergo er jeg veldig skeptisk til trommer og dets like på tribunen uansett om de spiller samba eller vals. Allikevel synes jeg det er for tidlig å slakte samba-gjengen etter en eneste hjemmekamp! La de nå få såpass med kamper at de finner ut hvordan de vil gjøre det, hvordan de vil stå osv. Så kan vi eventuelt komme tilbake og ønske dem dit peppern gror.

Samtidig synes jeg sambaforkjemperene må ta den mest surmaga kritikken med en klype salt. Hvis vi skal finne ut om dette er en god ide må dere tåle at vi skeptikerne tar til motmæle. Men da mener jeg at vi må gjøre det på en sivilisert måte...

---------------------------



Bjørn Jervell Hansen


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 14:14
Den kritikken har jeg faktisk ALDRI hørt,javell.
Har hørt om gode og dårlige dager for Plankehaugen, men ikke at folk er irriterte for at folk synger. Det er kanskje dere i samban som er forbanna.
Dette var faktisk helt nytt for meg.

---------------------------

Gøran Karlsen


javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 07 mai 03, 14:33
Det du sier her Gøran er at uansett alternativ til røst er forkastet før man har hatt muligheten til å komme med det, å det mener jeg er snevert.

Vi har flere ganger stått å syngi strupen sår sammen Gøran, på flere bortekamper i fjor og jeg må si jeg ble like overasket over å hørt kritikken av plankehaugen.

Vi sambaorkesteret har snakket om å få sammkjørt noen rop og rytmer med plankehaugens sanger.. Vet ikke helt om plankehaugen er for det.. Jeg mener at musikken og ropene fra plankehaugen ikke bør kræsje..

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 07 mai 03, 15:00
Ja,jeg er muligens snever. Dette går bare så sterkt i mot det jeg forbinder med supporterkultur.Vi er uenige på denne her biten.

Jeg danser gjerne samba etter en cupfinaletriumf( ETTER KAMPEN),men aldri under en kamp.

Hvis dere hadde kjørt dette opplegget før eller etter kamp,så skulle jeg ikke sagt en dritt.

---------------------------

Gøran Karlsen


javell

Juniorspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 135

Lagt til: 07 mai 03, 15:23
Hva som skjer før og etter kampene og i pausen har etter det siste jeg har hørt klubben solgt ut alt til sponsorene sine.. Om det skal være korp eller underholdning på stadion, så forstod jeg sånn at det må gjennom de som har kjøpt pausen eller da den tiden før kamp.. Dessverre kan man kanskje si.. Det å se biler 26 ganger kjøre på indre bane er kanskje ikke hva jeg forbinder med god underholdning.

---------------------------

Les reglene for dette forumet!



NB! Pkt 9: "• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes p


patriot44

Landslagsspiller
Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 814

Lagt til: 07 mai 03, 16:06
Gøran Karlsen er bare en negativ liten drittunge som hater alt som er nytt og spennende... :D:D:D:D

---------------------------

---- FFK PATRIOT ---

--- Også i motgang ---


Pingla!!!

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 28

Lagt til: 08 mai 03, 00:08
Saken er at man kan prøve noe nytt selv om det kanskje kan irritere.
Jeg sto selv midt mellom samba og PH i kampen mot Skeid og det var ikke no spesielt mindre plagsomt å høre PH pipe (en gang i ny og ne)ved min høyre side enn det var med samba på venstre..
Og det skal være sagt at det er ikke direkte korsangere de som synger i PH , det er ganske falsk til tider , men jeg syns ikke vi skal nekte dem av den grunn. Sikkert en del som syns det er irriterende å høre på dem også. Men hvis ikke det blir satt noen direktiver for hva man kan spille , synge ol. så kan de spille samba.
Det blir nok ikke så trangt på stadion at vi må stå oppå hverandre. Og blir det det så får du ta deg en tur bort til dem å fortelle dem at det plager deg og resten av stadion at de spiller og da slutter de sikkert med hensyn til deg/dere.
Får bare håpe at ingen gjør det med PH.



---------------------------

Kaffekongen..


langemann

Juniorspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 80

Lagt til: 13 mai 03, 12:20
Det viktigste må jo være å skape mest mulig liv og røre under kampen, noe som vil smitte over på guttane og sannsynligvis trekke flere til kampen?! Stadion er stor nok til både PH, samba orkester og andre som vil sette farge på hva som skjer under kampen! :ffk: :ffk: :ffk:

---------------------------

På rett vei til eliteserien....og der skal vi bli lenge denne gangen!!



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340