Husk meg
Brukernavn
Passord

Casuals bråk i Oslo igjen

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 19 sep 08, 12:43

Opprinnelig postet av mysthical

Kanskje starte med en IQ test for å komme inn på stadion, de stryker jo garantert på denne.

Kanskje en liten digresjon igjen, men:

Ikke nødvendigvis. Det finnes haugevis av folk med høy IQ som er stokk dumme. En IQ-test måler i grunn ikke noe annet enn evnen til å se abstrakte logiske sammenhenger. Du trenger ikke et fnugg av sunn fornuft eller sosiale antenner for å gjøre det bra på en IQ-test.

---------------------------

Hater hat!


svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 20 sep 08, 14:46

Er faktisk en del av de folka der som er rimelig oppegående, men av en eller annen merkelig grunn synes de det er utrolig festelig å slåss på mørklagte plasser eller under brohoder. Det som begynner å bli ekstra ille,  er at disse miljøene tiltrekker seg mennesker som overhodet ikke er interessert i fotball, men slenger seg på for slåsskampen.

I Danmark har det gått så langt at man angriper vanlige supportere også, spør kanaris. Var selv i Køben på torsdag og så Brøndby-RBK. Sto en rekke med smukke danske drenge utenfor porten vår og skulle ta oss etterpå. Verste jobben var egentlig å få fulle folk fra oss til å skjønne alvoret og få de på bussen. Denne måtte ha politieskorte til sentrum. Ikke så artig det. En dag kommer det til å smelle skikkelig på en fotballkamp i Norge og da er det den vanlige supporter som kommer til å få svi. NFF skiller ikke mellom oss og de som ønsker å lage bråk.

Som sikkerhetsansvarlig i Kjernen har jeg i løpet av sesongen hatt flere samtaler med representanter for NFF og prøvd å diskutere tribunekultur med de, men møter null forståelse for andre synspunkter en NFFs. I deres øyne er all supportere potensielle bråkmakere, ettehvert flagg m/stang et potensielt drapsvåpen og alle stenger brukes til å smuggle bluss. Hadde NFF orket å sette seg ned, høre på hva vi har å si, og tatt til seg litt av det vi kommer med så hadde man kanskje sett starten på noe.

I tillegg har man media som har sin egen agenda og det er ,lag store overskrifter som selger. Hvor er er det blitt av den undersøkende journalistikken som skal få frem alle sider av en sak? Vi har selv opplevd det nylig i Kjernen, hvor en bladsmører i adressa sammenligner vårt forsøk på å få vekk gratispassasjerer på tribunen som lefling med fascisme.

Som fotballsupporter så er du fullstendig rettsløs, og man behandles deretter. Ingen andre steder i samfunnet ville man godtatt slik behandling som vi ofte får.

Ble litt digresjoner her, men dere får ha meg unnskyldt, ble litt revet med.

Tilbake til topic, det som skjer i fotballen i dag er det kun aktørene selv som kan løse, dvs supportere og klubber, samt NFF og det skjer kun ved en likeverdig dialog mellom partene, ikke diktat fra NFF. Da forverres problemet.

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 20 sep 08, 17:56

Klokt og godt innlegg fra Trøndelagen og gratulerer med seieren over Brøndby, det smakte. Tilbake til saken så spiller jo som du sier media en stor rolle, fotball supportere, syngende sådan, blir jo smartmalt som fanden på veggen. Leste artikkelen om fascisme regimet Kjernen, visste ikke om jeg sku le eller gråte, tragisk journalistikk! Av hvor mange i barteland ble dette lest?


kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 27 sep 08, 01:25

Opprinnelig postet av Supreme NTM
to Vålerengasupportere rappa et Lynbanner, dem fra Lyn løpte etter og noen tok dem igjen og banka dem opp i samme slengen. .

 

Herrlig, får håpe de skitne svina lærte da!

---------------------------

Hvem F er Rami?



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 2 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3