Husk meg
Brukernavn
Passord

Aalesund - FFK (Etter kampen)

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 30 aug 08, 23:15

Opprinnelig postet av djpete

Opprinnelig postet av Holters

Ble altfor lite bevegelse med Kvisvik og Everton på topp. Burde ha byttet Everton med en på midtbanen, satt Kvisvik ned på midten, og beholdt Dominic på topp. Han jobbet knallhardt, og viste potensial. Burde ha scoret.

 

Dominic kom seg til sjanser iallefall. hvorfor ikke ta ut Ramberg, sette Thomassen inn sentralt og flytte Kvisvik ned på høyre? Dårlige taktiske valg av Grønnis etter min mening.

Enig med dere begge. Når det gjelder Domi så var det tydelig at han slet med underlaget og jeg tror han har mye å gå på, men det jeg faktisk syns er mest positivt er at han viser spilleforståelse og evne til å gjøre taktisk riktige valg med og uten ball, det kan ofte være mangelvare på afrikanske spillere. Så får vi se om han er i stand til å lære av sine feil også, neste gang keeperen sitter på rompa og han for ballen på blank kasse så regner jeg med at han ikke skyter langs bakken.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 30 aug 08, 23:15

Det er greit at man har litt store tanker om nyinnkjøp, men jeg blir litt irritert når folk langer ut kommentarer over hvor dårlige våre nyervervelser er etter første kamp. Dominic er bare 18 år, og  skal i noens øyne ta over plassen til publikumsyndlingen Tarik!  Det er ganske store krav til å være første kampen til en på den alderen. Dessuten syns jeg han overhodet ikke spilte seg bort. Han viste at han luktet på sjanser samtidig som han viste strålende medtak og pasningspill! Jeg tror han vil blomstre. Men han er nok mer en møtende spiss enn den bakroms spissen noen av oss kanskje trodde han var. Selvom han hadde nesen til å komme seg til muligheter!


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 31 aug 08, 01:06

En ting som er 100% sikkert er at disse nye gutta ikke imponerte noe som helst mer enn gutta fra elfenbeinskysten så vi får håpe at de vokser 100% mer enn det de viste idag


Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 31 aug 08, 01:48

Jeg syns det er mye sutring her nå! Gode gud, er det noen som trodde det skulle gå smertefritt å selge Tarik? Sett bort fra ignorantene som mente han var middelmådig og ikke viktig for laget, var det lett og se at han betydde enormt mye gjennom samspillet han hadde med Gardar og det faktum at uansett hvor ræva dag han hadde, så bandt han opp motstanderens forsvar  ganske bra og skapte rom for andre i kraft av dette.

Personlig mener jeg at når vi solgte Tarik, så solgte vi også den lille sjansen vi hadde på gull i år (som uansett hadde vært milevis over all forventning).

På toppen av det hele har vi hatt nøkkespillere skadet i tur og orden i det siste, at vi allikevel opprettholder en stabil poengfangst synes jeg er bra. Det viser trygghet, og at vi har utviklet oss fra heisturlaget vi pleide å være. Tidligere sesonger hadde både Kamma-kampen og AAFK gått til helvete med 0 poeng hvis man måtte rokere på laget i den grad som Grönnis har måttet slite med i nylige kamper.

Dominic synes jeg var lovende, og han kom tross alt til tre store sjanser, på meg virket det som om han har stor teft for mål og evne til å være på rett plass til rett tid. Dette er himmelvidt fra Fofana, hvis eneste evne så vidt jeg kan huske var å få ballen på høyresiden, dribble seg litt inn i kassa og fyre av en misslykka lompe eller miste ballen. Everton gjorde seg heller ikke bort de 10 minuttene han fikk.

Vi blir kansje ikke seriemester i år, men faen for noen syvmilssteg vi har tatt i løpet av en sesong.

---------------------------

Jon Syversen: 400 millioner fluer kan ikke ha feil; bæsj smaker godt....

"si vis pacem para bellum"


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 31 aug 08, 02:27
Endret: 31 aug 08, 02:30
Endret av: Bob Page

Tror ingen venta at det skulle bli smertefritt å selge Tarik. men det ledelsen sa, var at han skulle erstattes med en som gikk rett inn på laget å prestere. Forsåvidt syns jeg det fremdeles var høl i hue av klubben å selge Tarik midt i den beste sesongen FFK har hatt på over 20 år. Nå er mest sannsynlig medalje ute av bildet, hvis ikke det skjer noe drastisk i morra (tromsø taper for Lyn, noe jeg ser på som svært usansynlig) og neste serierunde.. RBK-kampen blir da en slags 6-poengskamp for medalje eller ikke. Det blir faktisk hver kamp fremover..

Skadeproblemer sier du ? Greit nok, men hva med ODD-kampen ? Der hadde vi stort sett første hele 11eren på banen. Likevel klarer vi ikke å slå et adeccoligalag. Det tar jo 60 min av kampen før i det hele tatt guttane våkner....

Er mulig litt mye negativ nå, er prega av det bitre "tapet" av 2 poeng mot Aalesund, skader eller ikke. Syns vi, som Odd, brukte mesteparten av 1. omg til å våkne, og da vi gjorde det var ikke det finspillet, det engasjementet, den insatsen som FFK har blitt kjent for i år heller ikke til stedet, i tillegg till en hel haug av feilpassninger.  Skjedde det samme på høsten i fjor også, datt sammen som en skinnfell da vi fremdeles hadde sjangsen på en E-cupplass...

Håper bare ikke at FFK har gått fra å være et høstlag til å være et vår lag, og at vi egentlig står på stedet hvil fra Eggen sin tid...

Sjangsen til å bli seriemestere i år, gikk da vi ble grusa på Nadderud, så det har jeg ingen tro på lenger.

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 08, 04:02

Opprinnelig postet av Bob Page
Nå er mest sannsynlig medalje ute av bildet, hvis ikke det skjer noe drastisk i morra (tromsø taper for Lyn, noe jeg ser på som svært usansynlig) og neste serierunde.. RBK-kampen blir da en slags 6-poengskamp for medalje eller ikke. Det blir faktisk hver kamp fremover..

Tja, jeg vil da si at sjansen øker for medalje om Tromsø vinner mot Lyn, da det tross alt er Lyn som har fjerdeplassen. Bronse er også medalje... Glimt har samme poengsum, så er det tre poeng ned til RBK igjen. Vinner Lyn i morgen over Tromsø så er det brått fire lag som kjemper om medalje, ikke tre. Det aller beste er selvsagt uavgjort i den kampen.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 31 aug 08, 05:05

Gerit nok det, men det forutesetter at vi klarer å holde den avstanden til laga under . Du ser vel at formkurven peker nedover ? RBK-kampen bør være bankers iom hjemmekamp (er sannelig ikke sikker der heller), men så bør vi vinne mer på bortebane og ikke bare ta 1poengere på de tre bortekampene vi har igjen..

---------------------------

Finn fram en helt ny kalender, for nå er det FFK-tid
-------
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 08, 06:28

Med seire i de fire hjemmekampene alene så tror jeg det skal holde bra til bronse, muligens også sølv. Med samtlige tilbake til den RBK-kampen så tror jeg også vi får sett et annet FFK-lag på banen. Vi vant over formlaget Tromsø uten Tarik. Hadde det ikke vært for FFK, så hadde ikke TIL vært uten tap siden 7. serierunde.

De siste kampene har vi jo vunnet hjemme og spilt uavgjort borte. Det er en gulloppskrift det egentlig. Så holder vi den ved like så blir det i hvert fall sølv. FFK har aldri likt (de få gangene det har skjedd) å være en favoritt på bortebane. Som jeg har skrevet før, jeg føler meg mye tryggere på poeng mot de på øvre halvdel borte, enn de på nedre. På en annen side, jeg og forventet seier i dag. Fire poeng på de to siste hadde vært godkjent. Aller helst seks poeng.

Med uavgjort mellom Lyn og Tromsø i morgen (og noen andre resultater med oss) vil det fortsatt være seks poeng ned til Lyn og Glimt. De må da omtrent ta et poeng mer enn FFK per runde fremover de siste syv kampene for å ta oss igjen. Dette skal holde til medalje. Mitt tips er at vi tar sølvet i siste serierunde hvor vi vinner mot Lyn og Stabæk tar poeng på Alfheim.

Vi har ett tap på de siste ti kampene. Jeg tror ikke vi får mer enn maks to tap på de siste kampene, det blir i et av borteoppgjørene mot LSK, Molde eller Glimt.


1947modell

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 mai 07
Innlegg: 828

Lagt til: 31 aug 08, 07:42

Opprinnelig postet av MLarsen

Ble gjort mange personlige feil i dag. Synes Ramberg gjorde en trist kamp. Kvisvik vår beste. Øhrlund hadde mange skumle returer, men rettet opp igjen. Synd ikke Dominic setter den i mål. Bør være fornøyd med poeng.

Aldri sett Ramberg så svak. Bare støttepasninger og sinka spillet noe grønnjævlig. Der burde Grønhagen tatt grep tidlig. Skuffende.


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 31 aug 08, 08:25

Opprinnelig postet av 1947modell

Opprinnelig postet av MLarsen

Ble gjort mange personlige feil i dag. Synes Ramberg gjorde en trist kamp. Kvisvik vår beste. Øhrlund hadde mange skumle returer, men rettet opp igjen. Synd ikke Dominic setter den i mål. Bør være fornøyd med poeng.

Aldri sett Ramberg så svak. Bare støttepasninger og sinka spillet noe grønnjævlig. Der burde Grønhagen tatt grep tidlig. Skuffende.

Ramberg hadde en dårlig kamp, men hva var alternativene vi hadde å sette inn?


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 aug 08, 08:44

Opprinnelig postet av paco

En ting som er 100% sikkert er at disse nye gutta ikke imponerte noe som helst mer enn gutta fra elfenbeinskysten så vi får håpe at de vokser 100% mer enn det de viste idag

Patetiske innlegg du har om dem nye spillerene. Her har du skrøti dem høyst middelmådige Elfenben gutta opp i skyene i 2 år, mer tillit, gi dem bedre tid, større talenter enn mikel osvosv..... Men etter en kamp på kunstgress, kapper du hodet av dem to nye. Blir det aldri mulig å ta av seg Morgan brillene?


Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 31 aug 08, 08:51

Jeg velger og tro at det vil bedre seg betraktlig til neste kamp jeg.

Alle ser at det er mye fotball i begge de nye gutta.

Og for et ballmottak av brassen.

Har trua jeg. Dominic fikk ikke allværden å jobbe med heller da.

---------------------------

Heia FFK


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 31 aug 08, 09:16

 Nå har vi riktignok fått inn to nye (Dominic Adiyah og Da Costa Everton), men de har bare hatt fire treninger med oss, og vil trenge litt tid på å bli vant med vår måte å spille på, sier Fredrikstad- trener Anders Grönhagen til http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/fredrikstad/article2176198.ece

 


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 31 aug 08, 10:34

Kjedelig kamp.

Gashi og Øhrlund er våre beste. Gashi begynner virkelig å finne formen syns jeg..

Kvisvik var unormalt upresis, men alikevel viktig i vårt offensive spill..

Pereira var også god på venstrekanten. Ramberg sleit mer idag.

Stoppera var også solide.

Men det er kjipt å dra fra Ålesund med brae 1 poeng og nitrist spill.


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 31 aug 08, 10:56

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Opprinnelig postet av paco

En ting som er 100% sikkert er at disse nye gutta ikke imponerte noe som helst mer enn gutta fra elfenbeinskysten så vi får håpe at de vokser 100% mer enn det de viste idag

Patetiske innlegg du har om dem nye spillerene. Her har du skrøti dem høyst middelmådige Elfenben gutta opp i skyene i 2 år, mer tillit, gi dem bedre tid, større talenter enn mikel osvosv..... Men etter en kamp på kunstgress, kapper du hodet av dem to nye. Blir det aldri mulig å ta av seg Morgan brillene?

Hva har Morgan med dette og gjøre??? Vi skulle få en Tarik erstatter som gikk rett inn på laget og det har vi ikke fått,sier ikke at disse spillerne kan bli gode men det kan ta lang tid


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 31 aug 08, 11:06

Adiyiah viste i hvert fall noe Fofana sjeldent viste: innsatsvilje og bevegelse.

Og igjen: Tarik har spilt mange svake bortekamper som er svakere enn det Adiyiah viste mot Aalesund. Og omstendigheten tatt under betraktning (gutten er 18 år og debuterer for et lag hvor han såvidt har lært seg navnene på lagkameratene og spiller på et vått kunstgressunderlag han aldri før har spilt på) så synes jeg reaksjonene til enkelte her inne er helt utrolig lite gjennomtenkt.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 31 aug 08, 11:10

Synes det er rart at FFK ikke lot de nye spillerne få en trening på kunsgress før kampen i går, slik at de vet hva de gikk til


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 aug 08, 11:17

Opprinnelig postet av paco

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Opprinnelig postet av paco

En ting som er 100% sikkert er at disse nye gutta ikke imponerte noe som helst mer enn gutta fra elfenbeinskysten så vi får håpe at de vokser 100% mer enn det de viste idag

Patetiske innlegg du har om dem nye spillerene. Her har du skrøti dem høyst middelmådige Elfenben gutta opp i skyene i 2 år, mer tillit, gi dem bedre tid, større talenter enn mikel osvosv..... Men etter en kamp på kunstgress, kapper du hodet av dem to nye. Blir det aldri mulig å ta av seg Morgan brillene?

Hva har Morgan med dette og gjøre??? Vi skulle få en Tarik erstatter som gikk rett inn på laget og det har vi ikke fått,sier ikke at disse spillerne kan bli gode men det kan ta lang tid

Gikk han ikke rett inn på laget da? Synes han visste mye bra. Og med bedre spillere rundt seg og naturgress tror jeg han ganske raskt kan bli en hit.

    Ellers, ja alt det du mener har med Morgan å gjøre. Fordi klubben prøver å kvitte seg med morganimportene fra elfenben og erstatte dem med disse, er det patetisk å se hvor raskt du dømmer dem.


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 31 aug 08, 11:20
Endret: 31 aug 08, 11:52
Endret av: denialsander

Opprinnelig postet av Bedreviteren

    Ellers, ja alt det du mener har med Morgan å gjøre. Fordi klubben prøver å kvitte seg med morganimportene fra elfenben og erstatte dem med disse, er det patetisk å se hvor raskt du dømmer dem.

hehehehehehehehehehehe jeg dømmer dem ikke,se hva jeg skriver da.De trenger tid men det jeg skriver er at klubben skulle kjøpe en Tarik erstatter som kan gå rett inn og erstatte han


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 31 aug 08, 11:29

Du skriver i en annen tråd at dem verken har tempo, teknikk eller spilleforståelse! Patetisk, er det eneste passende ordet jeg finner for det.



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f