Husk meg
Brukernavn
Passord

LSK-supporter truet Demokraten fotograf

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 14 jul 08, 13:07

ehhh, forstår jeg rett? mener du at supportere som står å støtter laget sitt 100prosent hele kampen og gjerne før og etter og har skylda for det dårlige tribunelivet på feltet. Det blir like tåpelig som å gi arbeidere som jobber og ikke sluntrer unna jobben skylda for et dårlig arbeidsmiljø. du resonerere helt tåpelig og prøver bare å benytte anledningen at noen tapere av lsk supportere oppførte seg idiotisk, til å bygge opp fordommer og hårreisende beskyldninger mot våres alternative supportere! ta selv en reality check!

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


shaggy

A-lagspiller

Ble medlem: 02 jun 04
Innlegg: 485

Lagt til: 14 jul 08, 13:34

Dette vil skje i fremtiden også, ved besøk av enkelte supportergrupper.

Hva slags tiltak man skal gjøre for å unngå dette igjen er det jo sikkert ulike meninger om.

 

Fra ffk sin side bør de ikke lenger drive veldedighet ovenfor klubber med supportere som ikke kan oppføre seg. La de få 5% og ferdig med det. ffk taper ikke penger da det stort sett er kamper som uansett selges ut. Bare tull at supporterklubbene ikke har noen oversikt og dertil kan ta noe ansvar for klubbens "altrernative" supportere.

Vi trenger ikke på død og liv være så populære ovenfor de andre klubbene.

De som kommer kan som foreslått bli sendt over den andre broa.

 

Så er mye opp til hvordan ffk supportere og byborgere ser på det. Vi skryter av at hele byen er bak laget og klubben. Hele byen pyntes og gjøres klar for fest. Er det da greit for borgerne at det kommer folk utenfra og pisser på byen vår uten noen form for motreaksjoner? Er byens borgere og supporter så glade i laget at de er villige til å forsvare det?

 Var bare noen tanker rundt det. Stusser over at det er så lite reaksjoner fra spes medlemmer i plankehaugen. Her forsvinner verdier betalt av medlemmene i elva og andre steder, og det kommer i beste fall et litet notis i avisa om en anmeldelse eller noe som en motreaksjon.

 

Det mest riktige hadde vært å fortsatt pyntingen av broen. Det forutsetter da at man passer på tingene sine.

Søppel som kommer hit skal da ikke få anledning til å bedrive herverk uten konsekvenser.

 

Går ikke det er det like godt ta penger fra kassa til plankehaugen og kaste disse i elva.  jo i praksis det som skjer.

 

---------------------------

cupmester 06, uten tromme


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 14 jul 08, 13:36

Har prøvd å diskutere litt oppførsel med Brannsupporterne på forumet deres. Det som er interessant er at ingen bortesupportere vil ta ansvar for å oppføre seg anstendig på bortekamper. VIF - folka unnskylder oppførselen og sier at det ikke er deres folk. Hva fugla sier vet jeg ikke, men det er vel i samme duren.

Tonen er at: "Vi er fulle, flagg er provoserende, det er alltid noen som byr på juling - lev med det." Ja, da er det ikke lett å få has på ondet. Sukk. Frown

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 14 jul 08, 13:36

Syns egentlig mest synd på de fantastiske LSK-supporterne som virkelig prøver å skape liv på fotballkamper! Etter en så elendig sesong så langt, så stiller de opp med massevis av supportere som lager et kjempeflott liv og som er med på å skape en flott ramme rundt kampen- så og si hele tiden.

Da er det synd for disse at det er enkelte idioter som oppfører seg såpass dumt, for det er jo det Kanarifansen nå assosieres med av mange her. Kom over brua når politiet arresterte et par stykken, og det var flere Kanarifans som prøvde å roe ned sine medsupportere.

Men samtidig skjønner jeg ikke FFK. De utestengte egne supportere for å tenne bluss osv( eller hva som nå enn har skjedd), men for meg virker det ikke som om Waters&co prøver å finne ut hvem disse er og evt. utestenge dem fra Fredrikstad Stadion i et par år fremover? Det burde jo vært en naturlig konsekvens, eller..?

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 14 jul 08, 13:38

schpa84: Du står fritt til å tolke meg akkurat som du vil. Jeg regna ikke med annet enn å bli tolka i verste mening av visse her inne, det var rimelig bankers. Ei heller regner jeg med at disse vil "se lyset" uansett hva som måtte bli sagt i denne og andre debatter. Det eneste jeg trøster meg med er at de FLESTE blir voksne til slutt.

Jeg har aldri gidda å engasjere meg i "ultras"-debatter her før, og gidder ikke nå heller. Det jeg skrev i stad var mitt lille bidrag/hjertesukk, og dekker egentlig stort sett det jeg mener om saken.


Shine

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 jul 08
Innlegg: 1

Lagt til: 14 jul 08, 13:49

Opprinnelig postet av Morgaine

Har prøvd å diskutere litt oppførsel med Brannsupporterne på forumet deres. Det som er interessant er at ingen bortesupportere vil ta ansvar for å oppføre seg anstendig på bortekamper. VIF - folka unnskylder oppførselen og sier at det ikke er deres folk. Hva fugla sier vet jeg ikke, men det er vel i samme duren.

Tonen er at: "Vi er fulle, flagg er provoserende, det er alltid noen som byr på juling - lev med det." Ja, da er det ikke lett å få has på ondet. Sukk. Frown

 

Helt svimmel du.

 

Når en tilogmed nedenfor spør om du forstår ironi... da begynner jeg å lure, tilbake til hulen med deg troll.

 

mvh en fra bataljonsforumet.


Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 14 jul 08, 14:07

Svimmel? Bare av lykke over å være på toppen for øyeblikket. Smile

Tror vel ikke akkurat at planen til Bataljonen er å løpe rundt å ringe på dørklokker.............

Men det var et alvorlig forsøk på å få til en diskusjon om hva slags indre justis de forskjellige supportergruppene skal ha. De som går over brua og river ned flagg og truer folk med juling går ikke alene. De går sammen med en haug andre supportere som stilltiende akseptere det som skjer. Nå meldes det her på forumet at det var Kanarifans som prøvde å roe ned bøllene. All resepkt til dem. Hvis vi som er flertallet av fotballsupportere, som ikke bråker og lager kvalm, godtar at de vi går sammen med oppfører seg bøllete er det umulig å få bukt med problemet.

Men hvis det er sånn at holdninga er at litt bråk og hærverk er noe en ikke gjør sjøl, men som en synes er fult ut forståelig at andre gjør - da sliter vi. Og vi i Fredrikstad blir tvunget til å sette i verk tiltak som ikke ønsket. Som feks mer politi på brua eller at bortesupportere må gå over Kråkerøybrua eller lignende. Er det en utvikling vi ønsker?

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 14 jul 08, 15:03

Poenget mitt er uansett hva slags useriøst svar du måtte komme med, at dine og andres penger blir kasta rett i elva. Hvis planen er at flagga fortsatt skal stå så ubevokta (les; 2-3 poliser på brua kunne gjort susen) ja da er det bedre å ta ned flagga enn å 'selv' kaste penger i dass..


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 14 jul 08, 16:14

Opprinnelig postet av scheien

hadde det stått to politifolk på brua så hadde dette vært unngått. da hadde de ikke gjort noe faenskap.

Så enkelt kan det være. Det må vel gå an å overbevise politiet om at det vile være god bruk av ressurser å plante et par mann ved brua i forbindelse med kamp, når en ser at problemet vedvarer over tid og er uavhengig av hvilket lag som kommer på besøk. Nå rapporteres det om voldsbruk, trusler (ganske grove også, det er definitivt ingen spøk å falle i den elva, hvis man vil komme levende opp igjen) og hærverk som utvikler seg til rene folkesporten. Vanlige folk, derunder kvinner og barn, er ikke trygge her. Hvor hyggelig er det å gå på kamp da? To politifolk startegisk plassert i to-tre timer og det vil igjen være en ren fornøyelse å gå på kamp i Fredrikstad.

Jeg tror politiet vil se poenget om det bare blir lagt fram riktig. Det vil løse det hele.

Derimot vil det bli total katastrofe hvis en 20-30 lokale velemenende hjemmesupportere stiller seg opp for å stå frivillig vakt på noe vis. Som andre påpeker så treffende så finnes det idioter der ute. Det er desverre nok av dem som kunne leve på minnet om "Slaget ved broen" i opptil flere måneder (hvilket må være fryktelig lenge for den slags huer), og vil møte opp mannsterke om de aner at noe slikt er i gjære.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 14 jul 08, 17:16

Opprinnelig postet av Magnum
Ikke helt samme topic (sjøl om de nok kan relateres): Det er ironisk at de som mener at det som foregår på tribunen nesten (eller faktisk?) til og med er viktigere enn det som foregår på banen, og som mener at en ikke er ordentlig fotballsupporter før en synger og hopper i nitti minutter pluss pause og en halvtime på hver side av kampen, faktisk ser ut til å bidra til at det er mindre liv på (Plankehaugen-)tribunen enn noen gang... De vil selvfølgelig mene at det er resten av "Tantehaugen" og alle andre det er noe gærnt med. Men noen her og der har nok behov for en liten reality check.


Med fare for å provosere, mener du at det er BRHs skyld at stemningen på FFKs kamper er ræva?

---------------------------

Den unge generasjonen...

http://www.brigaderodhvit.com


Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 15 jul 08, 10:37

Det er neppe BRH som har hele skylda, men de har bidratt negativt på ett område: De (dere?) rakker ned på andre fans som visstnok ikke har den rette "mentaliteten". I stedet for å legge innsatsen i å engasjere de halvslappe på ståfeltet (og det er unektelig en del av dem) har dere gått inn for å opprette en "subkultur" som skal være litt mer gærne enn resten. Ikke noe galt i det, i og for seg, men når det kombineres med å disse de øvrige fordi de ikke er like lidenskapelige som tyrkiske, kroatiske eller greske fans, da skaper det negativ stemning og inspirerer ikke de "slappe" til å engasjere seg. Snarere inspirerer det de slappe til å gi blanke. "Vi er jo ikke ordentlige supportere uansett".

Jeg er enig med dere i flere ting:

  • De som faktisk står på supporterfeltet bør bidra, alle som en - spesielt på hjemmebane hvor man alltids har muligheten for sitteplass om man ikke føler for å bidra med sang kampen igjennom.
  • Forbundet og ledelsen i en del klubber har hatt en merkelig lav toleranse for diverse som supportergrupper har bedrevet. Man er for opptatt av å gjøre fotballen strømlinjeformet og koselig.
  • Ja, pyrotekniske effekter er schtiiilig.

MEN: Det som blir problematisk å svelge, er når flere av dem som mener dette, supplerer med å mene at:

  • De som ikke vil hoppe. pyrre, veive med flagg, synge i absolutt hele kampen, er dårligere supportere enn dere selv, og folk som går med klubbens farger har solgt seg til "den moderne fotballen"
  • Siden pyro er stilig, så driter vi i at det faktisk ikke er lov å fyre opp slikt på tribunen
  • Riktignok er ikke vi casuals, men det får da være helt greit at folk slåss litt i klubbens navn
  • Når bortesupportere oppfører seg som ramp (og hiver vimpler i ælva), da er den rette reaksjonen å sette hardt mot hardt. Konfrontasjon, altså.

Til slutt; jeg synes du overdriver når du sier at stemningen er ræva. Den har vært bedre, men det er ikke slik at alt som er mindre heftig enn i Istanbul er ræva ...

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 jul 08, 16:27

Opprinnelig postet av Martin_


Med fare for å provosere, mener du at det er BRHs skyld at stemningen på FFKs kamper er ræva?

Det har aldri vært stillere på PH noen gang enn det var på stillingen 4-0 til FFK over LSK nå på søndag... Samtidig har det vel aldri vært flere beinharde fans enn det er nå. BRH, RHE, whatever de heter.

Selvsagt er det vanskelig å trekke en entydig konklusjon av dette, fordi det er så mange faktorer som spiller inn, men det er vel kanskje en indikasjon på at noe ikke er helt som det burde være?

Vi lo litt av UFC på søndag også, for det var en periode av kampen det var veldig, veldig, veldig stille der óg. Men... Når du har 4 mål i ræva etter 35 minutter er muligens lov å deppe litt. ;)

Men når LSK-fansen begynte å synge "Er det alltid så stille over der" hadde de et poeng. Da hadde det ikke engang vært en mollstemt og trist FFK-sang på en stund...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 15 jul 08, 17:06

Er det rart mange stiller spørsmålstegn ved de såkalte "supporterne" på feltet da? Når det er viktigere å furte enn å støtte FFK.

Sier jo en hel del om hvor dypt det stikker...

 

Situasjonen nå minner meg en del om barneskolen.


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 15 jul 08, 17:52

Var vi virkelig så dårlig i kampen mot LSK ?? Jeg er vel den første til å kritisere dårlig stemning på PH-feltet, men denne gangen synes jeg det gikk over all forventning. Så sånn dere legger det fram så står jeg igjen som et stort spørsmålstegn. Satt dere nærme LSK-supporterne ??

Fra der jeg var så kunne jeg knapt høre LSK-supporterne, så da kan det ikke være sånn at vi ikke var lydhøre.


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 15 jul 08, 19:39
Endret: 15 jul 08, 19:42
Endret av: Magnum
Rune Haugen: denialsander og jeg satt rimelig nøyaktig midt på langsida, og dermed rimelig nøyaktig midt mellom PH og bortesupporterne også. Og vi er rimelig samstemte i inntrykkene. (Og Rune, du kan da umulig noen gang føle deg som ETT spørsmålstegn? ;-) )

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 jul 08, 20:02

For å spesifisere hva jeg opplevde: PH sang i perioder bra, det var ikke stille hele tiden. Men det var såpass stille i såpass lange perioder at LSK-fansen valgte å markere det...

Forøvrig synd ingen på PH-feltet tok samme initiativ når LSK-fansen hadde nok med å svelge unna tårene på 4-0, slik at de ikke sang. Wink

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 15 jul 08, 20:12

Det bør nevnes at bortesupportertribunen bærer lyden bedre enn på PH sin side. På begge sider av bortesupporternes tribune er det vegger som bærer lyden. Det er ikke tilfellet hos PH.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 jul 08, 20:27

Opprinnelig postet av Scout

Det bør nevnes at bortesupportertribunen bærer lyden bedre enn på PH sin side. På begge sider av bortesupporternes tribune er det vegger som bærer lyden. Det er ikke tilfellet hos PH.

I dette tilfellet var det ingen lyd å forsterke ved hjelp av sidevegg(er). Wink

Det vil vel uansett bare være én vegg som bidrar til å forsterke lyden fra bortesupporterne? Men lyden er ganske så retningsbestemt og venstre kortvegg for bortesupporterne er såpass langt unna at jeg ikke tror den vil ha noen effekt.

Nå er ikke jeg noen lyd-spesialist, langt ifra, men jeg er usikker på hvor mye effekt disse veggene faktisk har.

Har en kæll på jobben som er litt mer sjef når det gjelder lyd, som sikkert kan komme med en matematisk beregning og avgjøre dette, men jeg tror neppe de utgjør voldsomt mye.

Kanskje det er noen andre her inne som kan noe mer om dette, for det er jo unektelig et interessant emne. PM meg gjerne hvis det blir for "geeky". ;)

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 15 jul 08, 21:09

Hvis dere syns det er så stille, hvorfor er dere ikke på feltet å synger sjøl?

Kan ikke klage når dere sitter på langsida


espen fra gressvik

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 jul 08
Innlegg: 1

Lagt til: 15 jul 08, 21:15

hallo,sitter foran til høyre for plankehaugen,har gjort det hele tiden,stod blandt plankehaugen på gamle stadion,synes stemningen på feltet har hvert og er veldig bra,synes man må slutte og være så negative,det er klart man kan alltids bli bedre men det er ikke så elendig som mange skal ha det til,prøver og synge med og heie så godt jeg kan,men det er klart jeg er sikkert gammæl og utdatert i forhold til den suverene brh gjengen,blir egentlig litt lei og trist av all denne ensidige negative kritikken,bruker aldri å skrive noe på noe forum men nå synes jeg kanskje folk må tenke seg litt om og slutte opp om det positive vi tross alt har på fredrikstad stadion

---------------------------

espen strande



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f