Husk meg
Brukernavn
Passord

Grönhagen bør få restriksjoner

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 mai 08, 10:04
hvorfor skulle ikke gardar få MOM prisen etter aafk kampen?? 2mål - 2assists - blør for drakta innsats. kna ikke kreve mer enn det!!helt klart banens gigant 16mai. videre ønsker jeg stabilitet i spillet hans fordi samspillet mellom gardar og tarik er på det beste noe ala hva ringberg og west hadde et par sesonger, og da snakker vi superspisser på topp!

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 18 mai 08, 10:58

Opprinnelig postet av PlatinumCruiser
Å applaudere "Kanskje mindre underholdende, men mer effektivt..." sier mye. Jeg ser heller at Fredrikstad spiller underholdene fotball, enn at de henter en poeng ved å spille kjedelig.

Ja huff, FFK var dødkjedelige mot Ålesund sist. Bare fem mål da gitt?

Men den ene kampen til side - jeg har litt vanskelig for å se motsetningen din mellom å spille underholdende eller å hente poeng. Jeg for min del finner normalt lite underholdning i at FFK taper 3-5, uansett hvor vakre de tre målene var. I den grad mål betyr underholdning synes jeg det er slett underholdning at motstander scorer. Jeg finner det faktisk langt mer underholdende at FFK klarer å hindre motstander i å score. Det er nesten like bra som at FFK scorer selv.

Mange poeng betyr selvtillitt i laget, større forsiktighet fra motstander, mer oppmerksomhet i media, større interesse fra  spillere som allerede er gode eller kan være potensielle forsterkninger, osv. Sjansen er nok større for at lokaler artister som Tarik og Kvisvik blir i FFK litt lenger hvis seriegull er innen rekkevidde. Det følger mer underholdning med et lag som tar mange poeng, enn et lag som støtt sliter for å unngå nedrykk.  

Jeg forventer av FFK at laget opptrer sportslig, følger reglene, og ter seg som verdige aristokrater på banen. Så lenge de gjør det er det helt greit for meg at treneren tar ut et lag som vinner kamper. Det har jeg ikke det minste problem med. Selv om jeg er en av de som gjerne skulle sett mer til Kvisvik.

Vinner FFK uten ham så er det greit for meg det.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


pondus-

Knøttespiller

Ble medlem: 04 jan 07
Innlegg: 72

Lagt til: 19 mai 08, 03:33
Opprinnelig postet av PlatinumCruiser

Thommasen så frisk og rask ut. Heller han enn Wallace neste match!

Føler at jeg må legge til en ting, slik at vi får ryddet opp i misforståelsene;

Jeg krever ikke Grönhagens avgang, overhodet ikke! Han er sikkert god til å trene, få frem det beste i spillerne osv. Men på noen felt må han være blind! Som å ikke se at Agbar skal over på høyre og Kvisvik over på venstre. Kvisvik skyter med? Venstre! Agbar skyter med? Høyre! Kvisvik får spille på? Høyre! Agbar får spille på? Venstre! Forstå det den som kan. Det *kan* jo ha noe med at Grönhagen ikke tør å ha kvisa forran wallace, i og med at det ville ført til en svak deffensiv venstreside... Men det tviler jeg på.. Det ligger noe annet bak, men det skal jeg ikke spekulere i. Da blir jeg vel kalt enda verre ting enn klovn!


det er veldig enkel forklaring på det. grønis er fan av at kantene skal kunne gå innover i banen. barsom har et godt venstebein til innlegg, men også et veldig godt høyreben til skudd.
Når man ser hva vi ender opp med av personer inne i feltet hvis kantene kommer ned til innlegg så er det forståelig.
av offensive spillere som vanligvis befinner seg i feltet har vi :
spiss : tarik som ikke akkuratt er best på hodet?! så har vi gardar/tegstrøm. Begge har grei fysikk, men vil heller ikke påstå de er livsfarlige på hodet.
midtbane : gashi, barsom og ramberg/kouadio/kvisvik. Eneste som får godkjent på hodet her er barsom.

Som kommentar til dine dine utsagt : barsom skyter med høyre, kvisvik med venstre. Når du en kant spiller og skal skyte...hvordan beveger du deg på banen da?! INNOVER...da må kvisvik være på høyre og barsom på venstre....

Så...istedet for å komme til linja og legge innlegg som ingen klarer å ta allikevel, så vil han at kantene skal dra seg innover og spille seg gjennom eller skyte.
DERFOR har han barsom på ene kanten som kan trekke innover, og ramberg/kouadio på høyre som kan legge innlegg (da prøve å treffe barsom som er god på hodet).

Og når du sier vi ikke har spilt morsom fotball? Etter som jeg har forstått det så er det hensikten til grønis. Mot brann og mot ålesund synes jeg vi spilte morsom fotball. De andre kampene var det rett og slett mange personlige feil som har endt opp med at spillet har stoppet veldig opp og blir stillestående. Jeg tror på ingen måte dette er HENSIKTEN til grønis. På bortebane er det forsåvidt heller ikke noe poeng å prøve å spille underholdende..der har man kun en jobb...å sanke poeng.

PlatinumCruiser

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 25 mai 08, 21:10
Opprinnelig postet av pondus-

Som kommentar til dine dine utsagt : barsom skyter med høyre, kvisvik med venstre. Når du en kant spiller og skal skyte...hvordan beveger du deg på banen da?! INNOVER...da må kvisvik være på høyre og barsom på venstre....

Tydelig at du liker måten FFK-spiller på, men om du ikke kommer opp med noe bedre enn det der kan du like gjerne la være. I de fleste tilfeller skal man legge inn fra kanten, ikke skyte. Da blir det jo helt bak mål å tulle med dette. Om det var slik som du så fint forklarer, hvorfor spiller ikke da alle lag med en høyrebeint venstrekant og visa versa?

Føler forøvrig at det er feil tittel på tråden. Den skulle vært "Grönhagen bør få restriksjoner og nye spillere å velge blant".
Opphaug gjør en helt grei kamp i dag, men Pål André ville uten tvil gjort det så mye bedre. Én av restriksjonene bør altså, etter min mening, være å kjøre Pål André på back. Kvisvik er en fantastisk spiller, hans venstrebein kommer til syne også i dag, og han bør ha en fast plass på venstrekant. Kouadio kan til tider holde mål, men Agbar på høyre og Kvisvik på venstre burde vært noe Grönis skulle kjørt med. Fredrikstad har hatt mange dårlige spillere gjennom tidene, Gardar føyer seg inn i denne rekken. Han er en spiss som ikke har noen kvaliteter! Han er sikkert en hyggelig fyr, men noen fotballspiller på et "profesjonelt" nivå er han ikke. Jeg gidder ikke legge ut noe mer om han, da jeg mest sannsynlig vil få huden like full som da jeg sa hva jeg mente om Ramberg.

Fredrikstad er godt på vei til å bli et topplag. Vi har en sentral midtbane som er blant tippeligaens beste. Vår keeper er en av norges beste. Våre stoppere i Gerbrandt og Raijo er blant tippeligaens beste. Kvisvik har den beste venstrefoten i Tippeligaen. Tarik er en spiss som sikkert vil få en stor fremtid. Kouadio, Fofana, Thomassen, Elvestad, Trulsen er talenter som har en fremtid og som bør få prøve seg - istedet for ramberg, tegström osv.

Laget bør være slik:
Staw
Pål André-Gerbrandt-Raijo-Wallace/Ny spiller
Agbar/Ny spiller-Gashi-Kasey-Kvisvik
Tarik-Ny spiller

Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 26 mai 08, 07:16
Endret: 26 mai 08, 07:16

Og det fortsetter, ser jeg. Er det noen som skriver imot den gemene hops oppfatning av hva som er rett og galt, kaster man seg over og patroniserer og latterliggjør helt til vedkommende snur i sine meninger. Ingen som forsvarer saklig sine egne synspunkter.

 

Personlig synes jeg det er tryggere med Czwartek på høyrebacken enn Ophaug. PAC er så rask at han ofte retter opp i egne feil, får vingene Ophaug på feil fot så henger han til tørk. PAC bidrar mye mer offensivt, noe som sjelden er et problem med Barsom på høyreving, verre når Kvisvik er der. En mann jeg synes slipper billig unna, er Barsom. Han snakker stadig om hvor mye han har å gå på, når kommer det? Hver eneste gang han får ballen, vender han hjem og inn. Det eneste han gjør gjentatte ganger med positivt fortegn, er at han slår noen råe krosser til Kouadiou. Men det største savnet er en Nannskog. Kampen mot vrakgodset skulle vært avgjort før de hadde sjansen til å yppe seg. Forøvrig er vrakgodset et lag som ikke har noe annet å hente enn å totalt ødelegge kampen, og følgelig er det akkkurat det de gjør. Drittfotball fra start til slutt, og satser på kontringer via Stian Hor.

EDIT: Oops, skrivefeil i siste linje der, men den lar jeg stå :)

---------------------------

-Elsker alle-


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 29 mai 08, 14:47
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Drittfotball fra start til slutt, og satser på kontringer via Stian Hor.

EDIT: Oops, skrivefeil i siste linje der, men den lar jeg stå :)

ROFL!

Nå er det jo en ledig trener på markedet hvis noen vil sparke Grönhagen...

(Nei, jeg trur vel ikke det er så mange her som kunne tenke seg å bytte ut Grönhagen med Tom Nordlie).

---------------------------

Svensk magi!


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 29 mai 08, 15:07
Endret: 29 mai 08, 15:07
Opprinnelig postet av Magnum
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster

Drittfotball fra start til slutt, og satser på kontringer via Stian Hor.

EDIT: Oops, skrivefeil i siste linje der, men den lar jeg stå :)

ROFL!

Nå er det jo en ledig trener på markedet hvis noen vil sparke Grönhagen...

(Nei, jeg trur vel ikke det er så mange her som kunne tenke seg å bytte ut Grönhagen med Tom Nordlie).

Det er en trener til som er ledig på markedet; Kjetil Rekdal. Et scoop for enhver klubb i Norge men FFK har fortiden en trener på kontrakt som leverer resulatater så det er ikke noe tema her.


PlatinumCruiser

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 01 jun 08, 21:20
Tapet i dag kom aldeles ikke som noe sjokk, Stabæk er jo det beste laget i Norge! MEN sliter dere fortsatt med å få øynene opp, slik at dere også ser hvor dårlige mesteparten av dagens FFK-stall er?
Jeg gir meg med dette innlegget på forumet, jeg gidder ikke bruke mer tid her inne på å peke på hva som må gjøres for å gjøre FFK bedre (fasiten har vi i Stabæk). Må bare nevne at jeg blir mektig irritert over at Pål André og Raymond ikke får spille. Videre vil jeg tippe at samtlige av våre spisser(untatt trulsen og resten av de unge) får ny arbeidsgiver innen året er omme. Det samme vil nok opphaug, wallace, ramberg og kanskje barsom gjøre etterhvert. Per dags dato er det kun en håndfull spillere som kan være med hele veien opp til å danne et topplag, vi får håpe vi kan kalle oss det innen noen år - i dag er vi ikke i nærheten om man eksempelvis tar en titt på stabæk!

MLarsen

A-lagspiller

Ble medlem: 27 mai 05
Innlegg: 435

Lagt til: 01 jun 08, 21:25
Opprinnelig postet av PlatinumCruiser
...Raymond ikke får spille...


Raymond var syk i dag. Mageproblemer.

---------------------------

Tarik på landslaget!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 01 jun 08, 21:29
Skal gi deg rett i en ting: Ingen av spissene våre - foruten Tarik - holder det nødvendige nivået, og det er nok Grönhagen selv fullstendig klar over. I tillegg har vi et skrikende behov for en god kant.... I dag spilte vi med fire sentrale midtbanespillere.

Kvisvik er ikke god nok lenger. Jeg er overbevist om at han ikke blir tilbudt ny kontrakt.

Ophaug er jevnt over en bedre fotballspiller enn Czwartek, så der er vi uenige. Czwartek er ikke flink nok til å komme opp i mann og blir altfor ofte totalt "ball watching". Synd, for jeg har sansen både for ham og det faktumt at han har spilt 10 sesonger i klubben. Czwartek er god backup, det skal`n ha, selv om det hadde vært ideelt med en enda bedre, og rendyrket, høyreback enn dem begge.

Spådom: Spiss og kant inn i sommer.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 01 jun 08, 23:40
Enig i at ophaug er jevnt over bedre, men ikke på en ting, og det er på overlapp. Når Ramberg trekker inn mot midten hver gang, må vi ha en back som også kommer hver gang og ikke står og klør seg i ræva....

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 02 jun 08, 00:05
Opprinnelig postet av Holters
Skal gi deg rett i en ting: Ingen av spissene våre - foruten Tarik - holder det nødvendige nivået, og det er nok Grönhagen selv fullstendig klar over. I tillegg har vi et skrikende behov for en god kant.... I dag spilte vi med fire sentrale midtbanespillere.

Kvisvik er ikke god nok lenger. Jeg er overbevist om at han ikke blir tilbudt ny kontrakt.

Ophaug er jevnt over en bedre fotballspiller enn Czwartek, så der er vi uenige. Czwartek er ikke flink nok til å komme opp i mann og blir altfor ofte totalt "ball watching". Synd, for jeg har sansen både for ham og det faktumt at han har spilt 10 sesonger i klubben. Czwartek er god backup, det skal`n ha, selv om det hadde vært ideelt med en enda bedre, og rendyrket, høyreback enn dem begge.

Spådom: Spiss og kant inn i sommer.
Gardar har vel hvert bedre enn Tarik i de siste kampene og det rare er at veldig mange skryter vilt av Tarik men er han så god?

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 jun 08, 07:27
Endret: 02 jun 08, 08:02
Opprinnelig postet av paco
Gardar har vel hvert bedre enn Tarik i de siste kampene og det rare er at veldig mange skryter vilt av Tarik men er han så god?

Gardar har spilt til godkjent han, men han lider litt under Kvisviksyndromet: Han er så utrolig ujevn i prestasjonene. I den ene kampen kan Gardar spille helt utrolig, men da etterfølges det som regel av noen kamper under pari. Gardar har en herlig innstilling på banen, men til gjengjeld så varer han bare 60-65 minutter. Etter det er han utslitt og må byttes ut. Noen toppspiss føler jeg ikke at han er, og Tegström holder igjen minst ett nivå under. Dessverre. FFK ser nok etter et oppsspillspunkt som kan skape noe på egenhånd, og da er Gardar den første som ryker ut av startelleveren.

Tarik varierer også, men han er meget ung og et stort talent med et stort potenisal. Han også kan spille noen helt utrolig magiske kamper, men deretter være litt under pari. Jeg har vel omtrent sett alle kampene til Tarik, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvor stort talent Tarik er. På sitt beste er han ustoppelig, på sitt verste er han middelmådig, og jevnt over synes jeg ofte han spiller litt under pari. Vanskelig vuderingssak. Men jeg tror Tarik blir bedre med en bedre spiss ved sin side.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 02 jun 08, 07:39
Endret: 02 jun 08, 07:40

Sier meg fullstendig enig med Holters sin vurdering av Tarik.

Hovedsaklig også av Gardar og Tegstrõm.

Står fortsatt ved mine siste uttalelser om disse og West /Fofana.

Gardar er den eneste som i enkelte kamper kan vise TL nivå, akkurat som Hoås kunne i sin tid.

Kan glimte til,  får store overskrifter og synker ned på Adecco-nivå. Har kanskje potensiale / vilje, men nei ikke noen toppspiss av bra / brukbar TL klasse.

Til Paco, dersom Gardar er så "god" burde jammen FFK selge han så fort som mulig, iflg deg burde jo klubben lett kunne hanke inn (nesten) like mye på han som Tarik.

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 02 jun 08, 08:45

Jeg er også en av de som sliter med å se Tariks store styrke, og lurer på hvor de største adjektivene kommer fra. Han gjør mye bra, men får stort sett aldri til noe mot et forsvar som har en plan mot ham. Etter mitt syn, er antall scoringer utfra antall sjanser den beste og eneste statistikken for en spiss, og her burde han kommet bedre ut. Veldig ung og kjempetalent? Han er 20 år og burde vært mer etablert nå, synes jeg. Dette mente jeg også før kampen mot Stabæk, en kamp jeg mener han burde vært byttet ut. Han får ikke til en dritt, ingen verdens ting. Den jevneste spissen vi har, er Gardar, og etter min mening er han på et jevnere høyt nivå enn Tarik (eller Tarekken, som han blir kalt nå - forferdelig). Tarik har høyere topper, men også dypere bunner. Hva angår prisen for Tarik kontra Gardar så er ikke Tarik solgt ennå, først da ser vi hvor mye vi fikk.

---------------------------

-Elsker alle-


paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 02 jun 08, 09:24
Opprinnelig postet av dracula

Sier meg fullstendig enig med Holters sin vurdering av Tarik.

Hovedsaklig også av Gardar og Tegstrõm.

Står fortsatt ved mine siste uttalelser om disse og West /Fofana.

Gardar er den eneste som i enkelte kamper kan vise TL nivå, akkurat som Hoås kunne i sin tid.

Kan glimte til,  får store overskrifter og synker ned på Adecco-nivå. Har kanskje potensiale / vilje, men nei ikke noen toppspiss av bra / brukbar TL klasse.

Til Paco, dersom Gardar er så "god" burde jammen FFK selge han så fort som mulig, iflg deg burde jo klubben lett kunne hanke inn (nesten) like mye på han som Tarik.

Det jeg mener er at Tarik blir forgudet her inne mens Gardar blir slaktet,synes ikke Gardar har hvert noe dårligere enn Tarik

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 02 jun 08, 09:41
Opprinnelig postet av Bedreviteren
Enig i at ophaug er jevnt over bedre, men ikke på en ting, og det er på overlapp. Når Ramberg trekker inn mot midten hver gang, må vi ha en back som også kommer hver gang og ikke står og klør seg i ræva....


Alternativt bruke en høyrekant som ikke trekker inn i midten hele tiden ... Ramberg er en kurant spiller, ikke noen ekstremferdigheter, men en grei allround-midtbanespiller. Men han passer ikke som ving i 4-4-2. Enten må vi spille 4-3-3 og bruke Ramberg sentralt på midten sammen med Kasey og Gashi, eller så får vi bruke en ving i stedet. Hvis Kouadio er frisk, skjønner jeg ikke hvorfor Ramberg spilte i stedet. Vårt offensive spill på høyresiden gikk i rusletempo i går.

Hvis Ramberg skal spille ving, er jeg enig i at Czwartek bør ha backplassen, ellers blir tempomangelen på høyresiden for stor. Med Ophaug som back trenger vi en ving som har fart og som utfordrer på egenhånd.

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 02 jun 08, 10:19

Jeg vil først og fremst si at det er synd at vi har en så fin diskusjon under dette temaet. Det er både uheldig og står ikke i stil til det som diskutteres.

Angående de berg- og dalbane-prestasjonene til Tarik: Holters skrev at Tarik nok ville blitt bedre med en god spiss ved sin side, det er jeg helt enig i. I tillegg lurer jeg på om det bare er meg som synes at Tarik er 700 % farligere med Kvisvik på banen? De to har en fin kjemi på banen. Med Kvisvik på banen så vet Tarik at han får ballen, derfor går han oftere på løp. Om Kvisvik forsvinner så trenger FFK sårt en ny playmaker. Barsom spiller ikke alltid ballen til egen spiller, men ofte til dit han mener at de skulle vært.

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 02 jun 08, 10:36
Opprinnelig postet av Shadar

Angående de berg- og dalbane-prestasjonene til Tarik: Holters skrev at Tarik nok ville blitt bedre med en god spiss ved sin side, det er jeg helt enig i. I tillegg lurer jeg på om det bare er meg som synes at Tarik er 700 % farligere med Kvisvik på banen? De to har en fin kjemi på banen. Med Kvisvik på banen så vet Tarik at han får ballen, derfor går han oftere på løp. Om Kvisvik forsvinner så trenger FFK sårt en ny playmaker. Barsom spiller ikke alltid ballen til egen spiller, men ofte til dit han mener at de skulle vært.

Alle spisser blir bedre med en bedre makker!

110% enig i at Tarik er mye bedre med Kvisvik på banen. Kvisvik er den eneste spilleren FFK har som kan slå kjappe presise pasninger i lengdretning som gjør FFK i stand til å true bakrommet, og Tarik er først og fremst en spiss som er god rettvendt.

Barsom dribler mest bakover og på tvers, har vært en enorm skuffelse og er den største grunnen til at FFK nå spiller bakoverfotball.


jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 02 jun 08, 12:37
Endret: 02 jun 08, 12:38

Opprinnelig postet av Holters
Jeg har vel omtrent sett alle kampene til Tarik, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvor stort talent Tarik er. På sitt beste er han ustoppelig, på sitt verste er han middelmådig, og jevnt over synes jeg ofte han spiller litt under pari. Vanskelig vuderingssak. Men jeg tror Tarik blir bedre med en bedre spiss ved sin side.

Jeg som trodde pari var snittnivået til en spiller. Pari bør vel da være det samme som "jevnt over" Holters? Man kan vel ikke jevnt overs spille under pari ? :)



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 3 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3