Husk meg
Brukernavn
Passord

Etter kampen: RBK - FFK 1-2 (3. serierunde)

Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 13 apr 08, 12:22
Opprinnelig postet av Lemmy

Skal bli vanskelig å ikke finne en plass til Ramberg og Staw på rundens lag. Har ikke sett kampen, men begge to skal visstnok ha spilt en kanonkamp! Utrolig deilig for begge to, kan jeg tenke meg.

Ramberg har virkelig fighta seg inn på laget, er imponerende å se på. Et eksempel til etterfølge! Viser at han faktisk kan score mål, og har vært nære i to kamper før den endelig satt nå mot RBK. Og var vel sterkt involvert i 0-1 scoringa hvor han lagde straffesparket etter et kanonløp?

Staw har fått en kjempestart på sesongen. Helt grei kamp mot Brann, hadde ingen store tabber(untatt der hvor han glapp ballen). Spilte strålende mot Molde og vartet opp med flere redninger i landslagsklassen. Gjør det samme i dag, og det er viktig både for Staw og for resten av laget. Fokuset har vært stort på ungguttene som skal redde ballene på streken, og flere har kritisert FFK for å ikke ha hentet inn en mer rutinert keeper. Staw har vist at de fleste har tatt feil så til de grader, og fremstår som en matchvinner i to kamper nå! Har fått trygghet, og vet nå at han er et klart førstevalg før Erik Bråthen. Har nok kommet over den "debutant-kneika" og jeg tror han kommer til å bli en matchvinner flere ganger i år.

Og det er positivt, nå har vi matchvinnere i begge enden av banen. Tarik var det mot Molde, og Staw i dag. Har flere potensielle til å avgjøre kamper, Kvisvik, Barsom osv..

Gled dere til en fantastisk fortsettelse på 2008-sesongen, alle FFK-fans!

 

Ja, jeg gleder meg til fortsettelsen

Det gleder meg virkelig stort, att Hansi slår tilbake. De fleste har vært negative til han. Kanskje ikke uten grunn? Men som Lemmy sier, han har fightet seg tilbake på en formidabel måte. Han er fra riktig øy , ikke sant Lemmy

 

Også Staw...Fantastisk innledning på sesongen. Han kommer til å få en stor karriere tipper jeg. Men se opp, han er bare ungutten, og prestasjonene vil nok variere. Det må vi akseptere. Vi må la han få gfjøre noen feil, uten att vi hogger hodet av ham. Han bygger opp enorme forventninger til seg selv nå, så vi vet hva han står for. Nå mangler han bare rutinen, så er han snart en het landslagskandidat.

 

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 13 apr 08, 12:53

Var selv tilstede på lerkendal i en forrykende spennende fotballkamp, følelsene kunne ikke holdes tilbake på ffk`s scoinger selv om vi satt midt i et barteinferno! FFK har forøvrig ikke en av sine beste dager, men vinner borte mot RBK!STORT! men sett i sammenlikning av tidligere borteinnsatser er det vi har prestert borte mot brann og rbk på høyde med seiere over stabæk på nadderud ifjor. 2bortekamper, 2solide kamper=grønis har løst gåten!!

 

en kortest mulig oppsummert spillervurdering:

 

Staw   7  herlig kamp, 2klasseredninger, tar straffesparket, på bærtur engang men det glømmer vi!!:p

 

ophaug  4  sin svakeste kamp til nå...gjør seg bort på 1-1 svoringen.uryddig og fullstendig tam offensiv, men ser potensialet her. endelig en forsvarsspiller til ved siden av gerrbrand som tør, våger og makter og holde i ballen, har en lugn væremåte som passer bortebane langt bedre enn PAC`s hoderystende defensive spill. hjemme er pac et bedre alternativ?

 

gerrbrand  6 som skrevet på denne sidens egen vurdering, limet i et rotete fredrikstad forsvar, uendelig viktig!

 

piiroja  5  vinner ALT av lange baller i sluttspurten når rbk pøser på med baller, ellers mer uryddig enn normalt fra den kanten, men alt i alt en grei kamp

 

wallace  5  er positiv, er negativ. fine offensive kombinasjoner/raid med kvisvik, plassering/temposvak defensivt, samt klønete holding om gir straffe til rbk

 

ramberg   8  HVA?HVEM?HVORDAN? undertegnede en av mange som har rettet kritikk mot ramberg i år - som ifjor. at han kommer tilbake på denne måten gir meg frysninger på ryggen!hvilken innsats, for noen løp, kalde og rolige pasninger, fantastisk!

 

gashi   5   kommer ikke helt til sin rett, men samtidig vinner han og kasey duellen mot tettey og ciljan, sleiver unødvendig mye på avslutningene igår. har innsatsen på plass

 

wehrmann  6 hakket bedre enn gashi, kriger meget bra, kald straffe, bra pasninger, dog litt slurv og for arrogant i sluffasen av kampen, mistet ballen et par ganger i småfarlige områder

 

kvisvik   4  rimelig anonym, noen fikse kombinasjoner med wallace, men laber innsats og involvering utover det

 

gardar  6  gjør en praktkamp i 1omg, demper ballen, flikker videre, kommer til "nesten"  sjanser flere ganger. solde demidov og den nye dansken hos rbk knuste dog gardar og tarik i 2omg.

 

tarik  5  får mye juling, men skal ikke bli for sytete selv om rbk tydelig med "drittsekken" demidov i spissen var ute etter å tackle tarik ut av kampen. ellers ikke den trusselen han pleier å være. jobber på og gjør sammen med tegstrøm en viktig jobb som førsteforsvarer ved å stresse stopperne ti rbk i sluttminuttene!!og det er så viktig, savner ikke tida hoås stod med hoftefeste på topp og slapp motstanderne automatisk en lagdel igjennom!

 

tegstrøm en intelligent spiller som kan bli en super-sup for gardar i år!jobber også meget bra selv om touchen ikke alltid sitter, men ekstremt god på å gjøre andre gode

 

vidar gjorde et flott løp mot forsvaret etter innhoppet:p

 

grønis  10   valgte det perfekte laget for denne kampen, helt korrekt spissbytte, eksemplarisk oppførsel i media uansett utfall og hendelser for og imot under kamp,

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 13 apr 08, 12:58
Er det forresten noen som føler for å bidra med en torrent av denne kampen? Dette er en av de som hadde vært moro å ta vare på i samlinga, kjenner jeg... :-)

---------------------------

Svensk magi!


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 13 apr 08, 13:07

Nesten litt uvirkelig å slå RBK gang på gang

Det er ikke mange år siden jeg satt og beundret RBK`s seiersgang i Norge og CL, mens jeg samtidig gikk på gamle stadion og så FFK slite mot Korsvoll, Årvold, Østsiden, Sprint Jæløy....

Nå lukter det storlag og Norgestoppen av FFK

DEILIG FØLELSE!!

 

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 13 apr 08, 13:15
Opprinnelig postet av Marcus
Raio blør hvertfall for drakt og kjemper uansett ,


Helt enig, det skal han ha ære for, selv om det er noe vi burde forvente av alle som et absolutt minimum ;)

Selv med det tatt i betraktning begynner det å bli hardt å svelge alt rotet, syns det har vært verre nå i år enn på lenge og det skaper mye farligheter for oss ...

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 13 apr 08, 13:58

Dette var knall! Ramberg vokser og vokser for hver kamp. Lasse Staw, hva skal en si, Rami savner vi absolutt ikke!

En som kanskje skuffa meg litt, var faktisk Raio, altså, ikke missforstå, han er fortsatt luftens baron, men han må lære seg å styre headingene sine, og hva driver han med på 1-1 målet? Jeg syns også at Pål Andre er et bedre alternativ på høyre back en Jan Tore Opphaug.

Kampen i seg er en mye bedre gjennomført en Molde kampen, men samtidig, litt dårligere en mot Brann. Men hva gjør det? 3 poeng mot RBK på lerkendal, uten å føle at en raner hele trondheim (tenker på 1-0 seieren i Drillo tiden). For i denne kampen var vi ofte det førende laget, vi var minst like gode som RBK, for ikke å si bedre!

 

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 13 apr 08, 14:39

Til dere som lurer på hvorfor Hans Erik fikk pokal fra publikum i går, ser dere grunnen her.

www.tv2.no/sporten/fotball/tippeligaen/article1754013.ece


keiko99

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 jul 04
Innlegg: 11332

Lagt til: 13 apr 08, 15:21
Det er fra heia borte laget.

---------------------------

http://keiko99.net


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 apr 08, 15:57

Morsom tabellsituasjon nå forsåvidt, men midt oppe i all gleden over en verdifull og sterk borteseier så klarer jeg ikke helt å ta på alvor at FFK tilsynelatende leder tabellen, ikke en gang for en stakket stund.

Sorry for å være så negativ men jeg mener at den rette måten å lese tabellen i øyeblikket er å ikke lese tabellen i øyeblikket. Som situasjonen står nå har ikke FFK noen garanti for bedre enn 7. plass på tabellen etter at tredje runde er ferdigspilt. Det skal også ekstremt mye til at vi fremdeles ligger på topp tre sent mandag kveld.

Fortsetter derimot laget å spille som de gjør nå, og ha marginene på sin side i to av tre kamper, så tror jeg det optimistiske tipset om tredjeplass til slutt kanskje ikke er så umulig, tross alt.   

Men det var en skummel tendens å spore i måten laget la seg bakpå og inviterte RBK med i kampen igjen på 0-1. Grønhagen er nødt til å få gjort noe med den mentale innstillingen i slike situasjoner hvis FFK skal klare å henge med på øvre halvdel.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 13 apr 08, 16:19
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Morsom tabellsituasjon nå forsåvidt, men midt oppe i all gleden over en verdifull og sterk borteseier så klarer jeg ikke helt å ta på alvor at FFK tilsynelatende leder tabellen, ikke en gang for en stakket stund.

Sorry for å være så negativ men jeg mener at den rette måten å lese tabellen i øyeblikket er å ikke lese tabellen i øyeblikket. Som situasjonen står nå har ikke FFK noen garanti for bedre enn 7. plass på tabellen etter at tredje runde er ferdigspilt. Det skal også ekstremt mye til at vi fremdeles ligger på topp tre sent mandag kveld.

Fortsetter derimot laget å spille som de gjør nå, og ha marginene på sin side i to av tre kamper, så tror jeg det optimistiske tipset om tredjeplass til slutt kanskje ikke er så umulig, tross alt.   

Men det var en skummel tendens å spore i måten laget la seg bakpå og inviterte RBK med i kampen igjen på 0-1. Grønhagen er nødt til å få gjort noe med den mentale innstillingen i slike situasjoner hvis FFK skal klare å henge med på øvre halvdel.

Uvant å høre en negativ Flight!

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 apr 08, 16:44
Opprinnelig postet av benksliter`n

Uvant å høre en negativ Flight!

Strengt tatt egentlig mer avventende enn egentlig negativ. Driver og grunner på om jeg skal kjøre i gang en ny omgang med "Tabellen forteller" denne sesongen. Det er selvsagt morsommere (både å skrive og lese vil jeg tro) når tabellsituasjonen ser lys ut...

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 apr 08, 16:56
Endret: 13 apr 08, 17:04
Opprinnelig postet av Anne

Skal ærlig innrømme at jeg kun så bildene av at Wallace holdt Skjelbreid. Kan godt hende det skulle vært frispark i forkant, men det er dumt gjort av Wallace uansett..

Så lenge dommeren ser det og gir straffe, bør han gi kort og

 

Rødt kort skal bare gies om det er en klar målsjangse, og som bakre mann. Han er vel ikke det??

Som Holters sier, jeg tenkte på et gult kort. Selvom jeg syns sånne situasjoner nesten kan være røde kort, han har jo aldri en intensjon om å ta ballen. Utifra åssen dommerne har lagt lista og dagens fotballsamfunn er, bør det være et gult kort. Men personlig syns jeg det er rødt når han ikke har tenkt til å ta ballen..

Dessuten, rødt kort skal vel ikke "bare gies om det er en klar målsjangse, og som bakre mann"? Det fins mange andre grunner til å gi rødt kort.. :)

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 13 apr 08, 16:58
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Morsom tabellsituasjon nå forsåvidt, men midt oppe i all gleden over en verdifull og sterk borteseier så klarer jeg ikke helt å ta på alvor at FFK tilsynelatende leder tabellen, ikke en gang for en stakket stund.

Sorry for å være så negativ men jeg mener at den rette måten å lese tabellen i øyeblikket er å ikke lese tabellen i øyeblikket.

Det er vel egentlig åpenbart.  Men den er fryktelig morsom å se på allikevel!

---------------------------

Svensk magi!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 apr 08, 17:03

Opprinnelig postet av Magnum
Men den er fryktelig morsom å se på allikevel!

Kan jo ikke si meg annet enn enig i det. Vi får nyte det de timene det varer. Men for alle del, fire kjappe seire nå (tre hjemme og Lyn borte) så kan det bli veldig moro utover dette.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 13 apr 08, 17:18

FFK hadde kanskje ikke det mest imponerende spillet i går, men vinner på en halvdårlig dag på bortebane. Det er vi vel ikke så vant med når det gjelder FFK. Når FFK vant sin eneste bortekamp i fjor, så var laget i kjempeform og var meget gode mot Stabæk.

-Gode lag har en egen evne til å trekke det lengste strået

-Vi manglet et meget god og viktig Barsom også

-FFK har mye mer å gå på denne sesongen

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!
Bygg på stadion til 20 000!

Be Loyal Be Proud Be Stokie!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 13 apr 08, 17:39
Opprinnelig postet av benksliter`n

-Gode lag har en egen evne til å trekke det lengste strået

-Vi manglet et meget god og viktig Barsom også

-FFK har mye mer å gå på denne sesongen

- Sant.

- Sant!

- Ja skal vi se... Tarik fikk lite til i går, Kvisvik var på banen i 90 minutter uten å notere målgivende pasning (!) , verken Fofana eller Kouadio har vært utpå ennå så langt i år, Wallace og Ophaug har tilgode å bli bedre kjent med sitt nye lag... jo, du har rett her også. FFK har mye å gå på. Da har vi ikke en gang nevnt lovende unggutter som Thomassen, Elvestad og Trulsen, eller Halvorsen.  

Hadde jeg ikke visst bedre skulle jeg nesten tro vi gikk en lys fremtid i møte!  

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 14 apr 08, 01:10
Opprinnelig postet av benksliter`n

FFK hadde kanskje ikke det mest imponerende spillet i går, men vinner på en halvdårlig dag på bortebane. Det er vi vel ikke så vant med når det gjelder FFK. Når FFK vant sin eneste bortekamp i fjor, så var laget i kjempeform og var meget gode mot Stabæk.

-Gode lag har en egen evne til å trekke det lengste strået

-Vi manglet et meget god og viktig Barsom også

-FFK har mye mer å gå på denne sesongen

Er helt enig i at FFK har åpnet sesongen bra og at både laget og mange av spillerene ser ut til å ha utviklet seg i riktig retning i løpet av vinteren. All honnør til både Grønhagen og spillerene for det.

På en annen side kan vi ikke regne med å stille det absolutt beste laget i hver kamp. Skader og utestengelser vil hindre det. Så vi er faktisk heldige som som bare manglet Barsom i denne kampen. Det hanglet mere hos RBK. Og når Barsom er ute har vi faktisk en Raymond Kvisvik i båkhånd. Vi har ingen nøkkelspillere skadet for øyeblikket. Kanskje vi heller skal sette litt pris på hvor heldige vi har vært sålangt?

Potensialet til FFK ligger i hovedsak i å samspille den nye bakre fireren, det vil gjøre oss betydelig bedre etter mitt syn. Men det er også andre lag som har litt og jobbe med og således mye å gå på og som sikkert vil bli bedre utover i sesongen. RBK, LSK, etc....

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 14 apr 08, 13:07
Vel, har laget en torrent av kampen. Dere som vil ha og lastet ned kamper av meg i fjor, så ligger den på samme sted. Dere som ikke husker hvor eller vet , kan sende meg en PM

---------------------------

Et lag skal rykke direkte ned fra TL i år, og det skal bli HamKam...
----
Vi har fått Wallace, når får vi Grommit ?
------
FFK - Østfolds stolthet


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 14 apr 08, 21:44
Lasse Staw og Hans Erik Ramberg på rundens lag hos TV2.

---------------------------

"Nothing in all the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity"
- Dr. Martin Luther King, Jr.


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 15 apr 08, 01:44
Fair play utmerkelse til FFK også denne uken; gratulerer PlankeHaugen!

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold



Flat Trådet Nøstet
Side 5 av 6 5

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340