Husk meg
Brukernavn
Passord

Bråk i forbindelse med Stabæk - LSK og påfølgende utestengelser

Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 09 apr 08, 00:24
Er vel bare Nettavisen, den mest tabloide av alle nettaviser, som har kommet med et så høyt tall som 100 personer. De aller fleste andre har meldt om ca 50.

Uansett så ser det ut som om LSK er på glid. I følge NRK, skal det nå være snakk om 25 personer. Fornuftig av LSK hvis dette stemmer.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 09 apr 08, 00:29
Endret: 09 apr 08, 00:31
Opprinnelig postet av Rey
Det er da en liten forskjell på de to sakene.
Her nede var det fire stk som ble utestengt og alle var innblandet i et eller annet. (Om utestengelsen var riktig tar ikke jeg stilling til her. Den diskusjonen er vel utdebattert en haug med ganger)

Opprinnelig postet av BRH

Person 1: Fyrt opp bluss på Nadderud.
Person 2: Oppbevaring av pyroteknikk på kampdag.
Person 3: Beruset ”agering” på stadionområdet.
Person 4: Fyrt opp bluss i en grøft langs E6.


Når det gjelder LSK så er det mange som er utestengt på grunn av gruppetilhørighet selv om de ikke var i nærheten av Stabæk på kampdagen. Det er også to styremedlemmer som er utestengt på grunn av at de fikk forelegg fra politiet fordi de prøvde å roe ned folk.

Skjønner derfor meget godt at KFL reagerer, i og med at mange uskyldige har blitt utestengt
Den forskjellen syns jeg absolutt du burde klare å se


Jeg må helt ærlig si at uttalelsen din overrasker meg Rey. Samtidig som du støtter KFL sin avgjørelse i denne saken, så syns du at det er helt greit at Person 2 og Person 4 i vår egen "konflikt" her i byen ble utestengt pga episoder som hadde fint lite med FFK som klubb å gjøre? (Jeg har ikke tenkt å ta diskusjonen om vår utestengelsessak videre, men bare tenk på det)

Som moderator for et så "aggressivt" forum som ffksupporter.net har utviklet seg til å bli, så burde du/dere (etter min mening) holde deg/dere mest mulig nøytral eller skrive under et annet "sivilt" nick om du/dere trenger å lette hjertet ditt i betente saker. Ellers gjør dere en god jobb.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


JipJap

A-lagspiller
Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 749

Lagt til: 09 apr 08, 00:35
Opprinnelig postet av bønna

Som moderator for et så "aggressivt" forum som ffksupporter.net har utviklet seg til å bli, så burde du/dere (etter min mening) holde deg/dere mest mulig nøytral eller skrive under et annet "sivilt" nick om du/dere trenger å lette hjertet ditt i betente saker.


Kunne ikke vært mer uenig.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 09 apr 08, 00:47
Jeg kan ikke se at jeg hverken fordømmer eller støtter utestengelsen av de personene du nevner. Innlegget var bare ment som et svar til Markus som kommer med et lite spark til Plankehaugen. Jeg mener at disse to sakene ikke kan sammenlignes.

Uansett så mener jeg at vi som er moderatorer fortsatt må kunne uttykke vår egen mening så lenge vi følger de samme forumreglene som resten må gjøre og vi klarer å skille moderatorrollen fra meningene våre

Men det her blir uansett off-topic :)

Støtter ihvertfall de uskyldige utestengte i LSK samtidig som jeg håper at de som står bak bråket forblir utestengt.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Kent

Landslagsspiller

Ble medlem: 12 feb 04
Innlegg: 878

Lagt til: 09 apr 08, 11:59
Saken er nok at LSK ledelsen har fortstått at sponsorer, samarbeidspartnere, støttespillere, spillerne, majoriteten av publikumet og fotball norge generelt ikke ser noe verdi i det utras grupperingene står for å benytter muligheten til å få vekk "dritten" slik at alle blir fornøyde.

---------------------------

"Generelt vil jeg si at jo mere opptatt folk er av formasjoner jo mindre greie har de på fotball!"
- Drillo til Radio Fredrikstad etter at Svein Bergstrøm atter en gang stilte seg tvilende til
4-5-1 formasjonen.


endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 09 apr 08, 12:50
Sopass ja.... Du vet altså hva ALLE disse personene tenker du altså! Skulle vært talsmann for PH du!

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 09 apr 08, 21:22
Opprinnelig postet av bønna

Til EFF.EFF.KÅ:

Det er vel egentlig ikke snakk om å etterape en kultur, det er snakk om å skape en positiv og dynamisk kultur rundt klubben man elsker ved total tilstedeværelse under kampene. Jeg ønsker at gutta på banen virkelig skal føle at vi står bak de, at de føler trykket og at det igjen skal være en enorm vitamininnsprøyting for de som løper ut på banen iført Fredrikstad-drakter.


Den er god, jeg tror bare ikke helt på samme valg av tilstedeværelse utenfor banen

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonnalds, så ordner Guttæne resten


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 09 apr 08, 21:22
Endret: 09 apr 08, 21:22

Opprinnelig postet av www.kjernen.com

Lillestrøm, bye bye

09/04/08 20:14 | Styret

Styret i Kjernen følger med interesse det som de siste dagene har skjedd i supportermiljøet rundt Lillestrøm SK. Selv om LSK generelt og deres supportere spesielt er personer vi sportslig sett har et noe anstrengt forhold til, finner vi det riktig nok en gang å presisere Kjernens forhold til alternativ supporterkultur i forbindelse med denne saken.

For det første har vi selvfølgelig ikke kjennskap til detaljene i det som har skjedd. Vår oppfatning av saken er dannet gjennom referater i media og diverse diskusjonsfora, så noen synsing om den konkrete saksbehandlinga kommer vi ikke til å gi. Like fullt kan vi ikke hjelpe for å sitte med inntrykket av at riksmedias dekning av en sak som omhandler supporterbråk nok en gang har en viss slagside. Og denne slagsiden går ikke i supporternes favør. Vi anser det ikke som ekstremt usannsynlig at enkelte av de straffede supporterne med en viss rett kan hevde at de ikke har blitt helt rettferdig behandlet i denne saken.

Oppfatningen synes å være at subkulturen "ultras" representerer trøbbel og generell jævelskap. Dette er en særdeles urettferdig og feilaktig forenkling av de faktiske forhold. Å være en ultra handler om engasjement på stadion, å synge høyt for laget sitt og å stå for en litt annen supporterkultur enn supportersegmentet som i ytterste fall ifører seg drakt og skjerf. Mange ultrasgrupperinger har en liberal holdning til bruk av effekter som store bannere og pyroteknikk, gjerne i kombinasjon. De krever ikke at alle skal være som dem, men de ber om å få signalisere klubbsympatiene sine på den måten de ønsker og gjør ellers ingen fortred. I dette ligger altså ingen oppfordring til slåssing eller hærverk.

Kjernen er i utgangspunktet en tolerant supporterklubb. Vi ønsker over hodet ingen beskaffenhet med voldelige og/eller diskriminerende miljøer, og vil bekjempe tilløp til organisert voldsbruk eller hærverk med alle tilgjengelige midler. Vi er ikke en ultrasgruppering, men vi ønsker ultras hjertelig velkommen til å stå med oss. Det er ønskelig for oss å komme i dialog med politiet og fotballforbundet, da vi er av den oppfatning at konfrontasjonsstrategien som stadig velges utelukkende forverrer, og ikke utbedrer, problemet med supporterbråk.

Kjernen tror at det å behandle alternative supportergrupperinger som organiserte kriminelle representerer en unødig provokasjon. Vi tror at å imøtegå disse miljøene som de voksne menneskene de er ville være en langt mer effektiv taktikk, og sette en stopper for den tiltakende forakten som disse personene tilsynelatende bygger opp overfor sikkerhetsvakter og politi. Selvfølgelig ser vi at det tidvis kan være nødvendig å være mer direkte i håndteringen av problemene som oppstår, men veldig mange av de uheldige episodene som norsk fotball har gjennomgått de siste årene burde kunne forebygges gjennom dialog og samarbeid - samt en god porsjon forståelse.

Det er også medias ansvar å nyansere bildet av fotballsupportere. Dessverre synes det å eksistere en bilateral forståelse hos politi og riksmedia om at bråk rundt fotballkamper må slås ned med alle tilgjengelige midler, og så lenge dette er tilfelle frykter vi en stadig tiltakende spiral som til slutt vil ende opp i tilstander like de man har i Sverige. Vi er tvilende til konklusjonen om at det er fotballklubbenes og politiets proaktive holdning overfor all alternativ supporterkultur som er grunnen til at vi foreløpig har vært skånet for de styggeste sakene. Vi tror det er tvert imot, nemlig at det foreløpig ikke har vært mange nok konfrontasjoner mellom supportere og opprørspoliti til at de verste miljøene har fått grobunn til å vokse seg store.

Kjernen ønsker en forståelse for at fotballsupportere er forskjellige, men at ingen ekte supporter bevisst ville gjøre noe som skader ryktet til laget man støtter. Vi ønsker en dialog mellom klubber, NFF, supportere og politi, slik at alle kan få luftet sine synspunkter og man kanskje kunne lære noe av hverandre. Hvis man ikke ønsker å imøtekomme et slikt initiativ oppnår man ikke annet enn å bekrefte den forutinntatte holdningen vi mistenker at eksisterer. Hva har vi egentlig å tape på å snakke sammen?

Flere stående, syngende og frihet for ultras!

---------------------------

Den unge generasjonen...

http://www.brigaderodhvit.com


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 10 apr 08, 11:06
Endret: 10 apr 08, 11:11

Opprinnelig postet av www.kjernen.com

  Innlegget fra kjenern.com


Jeg får et godt inntrykk av Kjernen, og jeg synes deres uttalelser er fornuftige. Skulle ønske at det var tonen fra Plankehaugen.

Jeg er av den oppfatning, på grunnlag av det jeg hører blant grassrota i Plankehaugen, at de fleste kan stille seg bak det Kjernen her uttaler seg om. Heldigvis er de en minoritet som hele tiden uttaler seg negativt om den stående, hoppende og ultras-kulturen. Jeg tror vi kan løfte Plankehaug-feltet til nye høyder igjen, om alle tar tak i seg selv og synger for klubb og by. Glenn Lampe gjør en god jobb, men han trenger en eller to til som kan piske og mane på til kamp.

 MOD: Redigerte bort hele det lange siterte innlegget. Når man siterer slike lange innlegg samt det tomme nøstede innlegget blir forumsiden dessverre veldig treg å lase.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 apr 08, 12:36

Opprinnelig postet av Marcus
kanarifansen har hvertfall baller nok til å forsvare gruppene, noen som faktisk skjønner hva tribunekultur er fornoe, og hva gruppene står for

Ja, om jeg ikke har misforstått fullstendig så er den tribune-kulturen du snakker om ødeleggelse av seter på Ullevål, ødeleggelse av seter på Åråsen, bråk på Nadderud, brudd på reglement, overstadig fyll av folk som tydligvis ikke er voksne nok til å drikke 2 pils og generelt ræva oppførsel. Svær tribunekultur det.....


HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 apr 08, 12:47

Opprinnelig postet av bønna
Selvfølgelig skjønner jeg at man må reagere ovenfor de som tar det for langt, men å utestenge 100 personer pga 3(?) arrestasjoner og ett bluss på Nadderud er for drøyt uansett hvordan man vrir og vender på det. 
.

Nå begynte vel dette allerede på cup-finalen ifjor og har fortsatt i år både på Åråsen og nå sist på Nadderud. Det viser vel at selvjustis i supportergruppen bare er tullprat og at LSK sannsynligvis reagerte for sent... Nå har det gått for langt ja, og LSK føler vel behov for å markere at de ikke aksepterer tilstandene...


Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 10 apr 08, 13:30
Ja, jeg mener Kjernens innspill i denne saken bekrefter de mistanker jeg har hatt om dette voldsomme "samfunnsproblemet".

Det bildet vi får gjennom pressa er til dels ikke i tråd med virkeligheten i det hele tatt. Jeg vil tro lista over supportere som ikke kjenner seg igjen i det bildet vi får gjengitt i aviser og TV er ganske lang.

Hver gang jeg har opplevd  "bråk" på kamp så har vakter og politi spilt en avgjørende rolle for oppbygging av den såkalte "uhyggelige" stemningen. Hadde vakter og politi håndtert ting på en fornuftig måte ville sannsynligvis ikke dette vært noe problem i det hele tatt.

Det er klart det finnes dårlige epler, men jeg tror supporterklubbene er den absolutt beste "håndhever" i denne saken, siden det er supporterklubbene som har oversikt over hvem det dreier seg om, hva de har gjort osv. Det å bli utstøtt av sin egen supporterklubb er den verste tenkelige straffen for de dårlige eplene, siden supporterklubbene styrer adgang til kamper osv gjennom sitt medlemsskapsforvaltning.

Hvis alle landets supporterforeninger hadde blitt enige om en felles strategi, ville høyst sannsynlig dette ikke vært noe som helst problem. PHs håndtering av saken ifjor er forøvrig et fryktelig dårlig eksempel, men det må det da sittende styret ta ansvaret for.

Istedet for konfrontasjon, opptrapping og paranoia skulle man brukt samarbeid, sunn fornuft og folkevett.

Og hvor er norsk supporterforbund? De burde ha spilt en avgjørende rolle i dette arbeidet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 10 apr 08, 13:45
I og med at folk drar inn PH saken her så vil jeg si at måten PH løste saken på kontra LSK så har PH gjort det riktig mens mann nå kan se tilbake at LSK ikke har gjort det.

Har PH hatt noe mer problemer med blussing? Nei fikk alle beskjed om at det blir slått hardt ned på ja, fikk de hard straff som lovet? ja.

LSK har i lengere tid hatt problemer og de har prøvd supporterne selv løse dette innternt. Når de ikke klarer det så må mann en gang sette ned foten og fikse problemet og hvis ikke gruppen selv vil løse problemet så får heller alle svi. Nå tror jeg nok ikke det skjer at alle blir utesteng, det er vel heller en trussel slik at de får øynene opp.

I de tilfeller med at Politiet provoserer så er det vel ofte flere sider av samme sak. Av en merklig grunn er det ofte de samme personene som igjen og igjen kommer i klameri med politiet. Kanskje det da er noe med personene å gjøre. Ofte skal de jo "utfordre" myndighetene og da blir det jo ofte problemer. Så ja politiet kan bli bedre men det kan pokker meg folk som hele tiden skal krangle med politiet også.

Håper virkelig for Norsk fotball og LSK sin skyld at dette løser seg på en god måte og at dustene som lager bråk blir utesteng for mange år.

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 10 apr 08, 13:50

Som Nannskog sa det på 4-4-2, så ser det ut til at denne problematikken utvikler seg i samme retning som det har gjort i Sverige, og at man burde få stoppet dette så tidlig som mulig.

Vi kan vel alle være enige at det er tråkig at et lite mindretall skal lage så mye kvalme og sette fotballen i et dårlig lys...?

Eller finnes det noen som er uenige i dette også?

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 10 apr 08, 14:09
http://lsk.no/default.aspx?did=9097296

Grønlund beklager
Frank Grønlund beklager uttalelser om trussel om nedleggelse av Kanarifansen.

Med bakgrunn i det siste konstruktive møtet med styret i Kanarifansen skulle svaret på spørsmålet om hva som skjer om vi ikke får bukt med problemene: ” Spørsmålet er hypotetisk og jeg er sikker på dette blir løst til beste for klubb og fansen”

Naziantydninger har jeg heller intet grunnlag for å antyde.

Jeg må understreke at uttalesene står for egen regning og er ikke noe som noen gang er tatt opp i Per Mathisens styre.

Styret er sterkt opptatt av å ha en fargerik og levende supporterklubb og vil fortsatt forsøke å legge til rette for en positiv drift.

10.04.2008
Frank Grønlund

---------------------------

Den unge generasjonen...

http://www.brigaderodhvit.com


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 10 apr 08, 14:49

Opprinnelig postet av mysthical
I og med at folk drar inn PH saken her så vil jeg si at måten PH løste saken på kontra LSK så har PH gjort det riktig mens mann nå kan se tilbake at LSK ikke har gjort det.

.

Vil ikke si at PH har gjort det rette, selvom LSK har gjort dette feil. Det er ingen automatikk i dette. Det bør kunne gjøres bedre enn begge de to sakene.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 10 apr 08, 14:53
Opprinnelig postet av BøgeJon

Vi kan vel alle være enige at det er tråkig at et lite mindretall skal lage så mye kvalme og sette fotballen i et dårlig lys...?

Eller finnes det noen som er uenige i dette også?

Det er jo ikke det folk reagerer på. Det er reaksjone overfor personer som ikke har gjort noe galt som er poenget her. Du synes at det er greit at det utstedes fellesdommer og at uskyldige blir straffet? Det er heldivis en god stund siden man straffet folk fordi de sikkert hadde gjort noe galt eller kom til å gjøre noe galt.

I tillegg går det ann å stille spørsmål den uproposjonale ressurs og sanksjonsnsbruken når det gjelder håndtering av supporterbråk.

Det er unødvendig av deg og HotDream å trolle inne i denne typer tråder hver gang.

---------------------------

"Hest er best, ingen protest! Klemz"
- Styret i Plankehaugen


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 10 apr 08, 15:16
Opprinnelig postet av TgfkaFFK
Opprinnelig postet av BøgeJon

Vi kan vel alle være enige at det er tråkig at et lite mindretall skal lage så mye kvalme og sette fotballen i et dårlig lys...?

Eller finnes det noen som er uenige i dette også?

Det er jo ikke det folk reagerer på. Det er reaksjone overfor personer som ikke har gjort noe galt som er poenget her. Du synes at det er greit at det utstedes fellesdommer og at uskyldige blir straffet? Det er heldivis en god stund siden man straffet folk fordi de sikkert hadde gjort noe galt eller kom til å gjøre noe galt.

I tillegg går det ann å stille spørsmål den uproposjonale ressurs og sanksjonsnsbruken når det gjelder håndtering av supporterbråk.

Det er unødvendig av deg og HotDream å trolle inne i denne typer tråder hver gang.

Først: Det er jo super-viktig å sette fokus på den ukulturen som som er under utvikling i enkelte supportermiljøer. Klarer helt enkelt ikke å la være å ta opp dette temaet. Det skaper så mye negativitet rundt den fotballen, som vi jo elsker!!

Er selvfølgelig like lite begeistret for at man hanker inn uskyldige personer som det du er... Har aldri sagt noe annet.

Det hadde jo også vært litt artig å høre noen fra f.eks. BRH ta avstand fra det som skjedde før/under kampen på Stabæk. Eller synes de at det var akseptabelt??

 

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 10 apr 08, 16:15

Opprinnelig postet av BøgeJon
Først: Det er jo super-viktig å sette fokus på den ukulturen som som er under utvikling i enkelte supportermiljøer.

Da bør du klarlegge hva du mener er ukultur. Min oppfatning av deg er at du mener alt Ultras er ukultur. Da har du allerede kallt en masse fullstendig lovlige handlinger for ukultur.

Opprinnelig postet av BøgeJon
Klarer helt enkelt ikke å la være å ta opp dette temaet. Det skaper så mye negativitet rundt den fotballen, som vi jo elsker!!

Hvis du ønsker å oppnå noe konstruktivt bør du la være å bruke "Hva var det jeg sa" i åpningsinnlegget. I tillegg kunne du ha valgt deg ett eksempel hvor ikke skyldige og uskyldige ble feid over én kam.

Opprinnelig postet av BøgeJon
Det hadde jo også vært litt artig å høre noen fra f.eks. BRH ta avstand fra det som skjedde før/under kampen på Stabæk. Eller synes de at det var akseptabelt??

Hvorfor skal de ta avstand fra det? Har de detaljene på hva som skjedde der? Skal de ta avstand for i overkant rundhåndet bruk av bøteblokka og politimakt eller er det blussinga du sikter til?

 

Blussing har tydligvis blitt det éne området man ikke kommer til enighet og hvor noen vil markere sin uavhengighet og noen andre vil demonstrere sin makt. Der er jammen begge sider like gode.

Slik jeg ser det, har det maktbruken og konflktsituasjonene rundt blussing gjort mye mer skade en bluss noen gang har vært i nærheten av å gjøre. Her har begge parter skyld, men her synes jeg faktisk ordensmakten og arrangør som profesjonelle må ta en betydlig del av ansvaret for at tribunebråket eskalerer.

Man har rett og slett servert bråkmakere en enkel og effektiv måte å moblilisere politi i opprørsrustning og dermed lar man enkle sjeler velte himmel og jord i bevegelse. For noe så banalt som et bluss.

Hva om ordensmakta på stadione brukte mer ressurser på å forebygge og slå ned på voldsbruk før under og etter kamp? Det er jo mye mer politi inne på stadion enn det er i gatene på kveld 17 mai. Ved farlige blussinger er det jo bare å bruke supermann-kameraene og utestenge blusseren ett kalenderår? En mye mindre farlig og mindre konflikskapende situasjon enn å storme tribunen med terrorpolitiet.

Tar vi bort situasjoner med blussing så er det veldig få "episoder" i norsk tippeliga. Og her snakker vi om arrangementer med 60-70.000 deltakere hver runde.  Det er vel flere voldssaker på en vanlig bygdefest enn det er på TL-arenaer i løpet av et år?

---------------------------

"Hest er best, ingen protest! Klemz"
- Styret i Plankehaugen


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 10 apr 08, 17:42
Opprinnelig postet av TgfkaFFK

Da bør du klarlegge hva du mener er ukultur. Min oppfatning av deg er at du mener alt Ultras er ukultur. Da har du allerede kallt en masse fullstendig lovlige handlinger for ukultur.

Tja, jeg har vel hele tiden ment at Ultras-kulturen (slik den faktisk er her i nor) drar med seg en del elementer som er negative og at det kan utarte seg (noe som også er i ferd med å skje i enkelt supportergrupperinger). Tankene og argumentene rundt massiv, visuell og høylydt støtte er jo bare bra, men det viser seg jo i praksis at det i- og rundt disse miljøene også blir en del negativ, utenomsportslig fokus. Det missliker jeg sterkt!

 

Ellers er jeg fullstendig enig i at man (les: poilit og vakter) kunne brukt andre metoder for å få tak i de som ødelegger.

Når det gjelder blussing, så er det som du sier ikke noen stoor sak, men nettopp derfor er det så uforståelig at noen ikke klarer å innrette seg etter spillereglene og opptrer som nervøse pyromane. De vet jo inderlig godt hvor negative følger dette får for egen klubb!

En annen side av saken er at dette kun dreier som et lite mindretall av "supportere"  og at dette mindretallet da skal få lage så jævlade mye blest og negativ oppmerksomhet. Det store flertallet av tilskuere som går på kamp er "vanlige", fotballinteresserte mennesker, unge og gamle, familer med små barn, og det er leit at en håndfull bråkmakeres skal ødelegge den fine opplevelsen en fotballkamp er, ved å opptre truende og agressivt så lenge du går med motstanderfarger. Det irriterer meg også.

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad



Flat Trådet Nøstet
Side 2 av 5 2

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f