Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK TV i nytt format

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Dokka

A-lagspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 755

Lagt til: 11 feb 08, 22:23
Denne syns jeg var svært mye bedre enn den gamle. Hva syns dere andre? jeg som mac bruker likte denne bedre. Formen ser mer profesjonell ut og det er lettere å finne frem.

---------------------------

Lal or safed sabse acha hai; Salam, Salam Fredrikstad.


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 12 feb 08, 16:04
Endret: 12 feb 08, 16:05
Ingen som har så mye som en ørliten kommentar altså?

Jeg synes denne løsningen er mer brukervennlig enn den forrige, samt at den laster en del raskere. I tillegg er flashtv langt bedre for oss som til tider benytter oss av mac. Veldig bra!

Jeg er dog ikke helt fan av denne "nye funksjonen": "straks et innslag er ferdig så starter det neste i køen - uten at du trenger å foreta deg noe." Synes dette var mer irriterende fremfor nyttig, og det bør i alle fall være mulig å deaktivere "funksjonen".

Videre er jeg ikke fullt så glad for at FFK har valgt å bruke en "straigt out of the box"-ferdigløsning. I løpet av betastadiet håper jeg at FFK legger over til et mer unikt design med mer rødt i, eller i det minste lysere gråtoner, slik at man skaper en mer helhetlig nettidentiet/-følelse over FFK-tsidene. F.eks. hadde selv denne avspilleren (lysere gråtoner) til Brightcove (de som står bak løsningen til FFK, vanvittig store!) passet bedre inn i dagens designprofil. Men, men, det blir kanskje en smakssak.

Med så mange forsøk FFK har hatt de senere årene, så bør man snart forstå hvordan man skal utvikle en nettside, samt klare å skaffe seg en egen helhetlig nettidentitet som oser profesjonalitet, og ikke bare "ferdigpakke", lang vei. Synes nettsidene har et lite stykke til å gå før man når det nivået, men innholdsmessig har FFK blitt bedre på nett. (Referatene var dog best den gang Pål Johansen var webansvarlig! )

Til slutt må jeg jo bare nevne at plasseringen av FFK-tv-boksen på forsiden av fredrikstadfk.n er en smule lik plasseringen til vår scrollboks, men det er jo bare hyggelig. Synes dog den venstre boksen med tre "miniatyrnyheter" av de første tre hovedsakene på nettsiden er noe malplassert. Ser rart ut.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 13 feb 08, 12:04
Helt enig - dette var mye bedre. Jeg bruker også mac, som ikke er spesielt glad i video med Windows-format. Så flash er absolutt tingen!

Synes i det hele tatt at FFK-sidene begynner å bli veldig bra. Blir interessant å se hvor mye ressurser de legger i oppdateringer, FFK-tv osv. når sesongen er i gang.


aavdst

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 jan 04
Innlegg: 1169

Lagt til: 13 feb 08, 12:26
Jeg synes det har blitt dårligere. Jeg kjører gode gamle Windows XP, og med det nye formatet så hakker det mye mer enn det gjorde før. Jag hadde mye bedre "stream" før enn nå. Vet ikke om det er noen innstillinger jeg kan forbedre det med, men har kraftig bredbånd (fiber) så det burde ikke ligge på det punktet. Så hvis det ikke blir bedre enn det er nå, blir det vanskelig å se en fotballkamp i dette formatet. Ballen hopper jo fra det ene sekundet etter en ørliten pause og så er ballen fremme i mål på andre siden av banen.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5343

Lagt til: 15 feb 08, 15:17
Enig med aavdst. Syns det var et langt skritt tilbake. Lyden funker helt fint, men bildet hakker veldig både i Internet Explorer og Firefox. CPU bruken ligger jevnt på 100% så lenge streamen blir spilt av. Har ikke dette problemet med flashvideoer på andre sider, kun på FFK-TV.
Skjønner jo at de med MAC skryter av systemet ettersom de har hatt problemer med å spille av tidligere, men for meg var det et langt skritt tilbake. Det er såpass ille at det ikke er noen vits i å se på bildet, da frameraten ligger på rundt 1fps :)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 15 feb 08, 16:27

ffktv.no er blitt helt ubrukelig som TV.  

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 15 feb 08, 17:02
Endret: 15 feb 08, 17:03
Jeg tenderer til å ha noe av de samme probleme som folket over her (selve streamen "låser" seg av og til, og nekter å bli spilt av) når jeg benytter meg av Firefox (på Vista), men det har til nå fungert smertefritt med Internet Explorer (også på Vista).

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 16 feb 08, 13:53
Endret: 16 feb 08, 14:02
Et par andre små, irriterende ting til...

1) At den hopper til neste innslag, som nevnt...

2) Når man blåser opp vinduet, så midtstiller FFK-TV-logoen seg. Den burde da til enhver tid holde seg oppe i høyre hjørne? Ikke midt i synsbildet!

3) Det går ikke an å ta fullskjermvisning, jeg finner i alle fall ikke den funksjonen.

4) Den FFK-TV-flikken på toppen av fredrikstadfk.no fungerer bare halveis, da FFK-tv-"scrollboksen" legger seg OVER flikken etter den har blitt trukket ned. Ergo er det visse deler (der hvor man velger innslag) som blir dekket over av scrollboksen.

5) Overbruk av FFK-tv. Nå innehar forsiden scrollboks med siste FFK-tv-innslag, en boks til venstre med siste tre artikler (mange fra FFK-tv) , en egen FFK-tv-flikk på toppen og X-antall FFK-TV-artikler nedover siden. Inne i hver enkeltFFK-TV-artikkel, så er det et screenshot fra selve innslaget, en link til innslaget på ffk-tv.no og i tillegg en egen avspiller i artikkelen. Litt vel mye av det gode? Eller smør på flesk om du vil. Se hvordan f.eks. rbk.no gjør det. De overbruker ikke mediumet i samme grad.

6) Avspilleren inne i artikler starter automatisk.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 16 feb 08, 14:50
Fredrikstadfk.no generelt har blitt helt fryktelig etter de skulle gjøre siden "mer brukervennlig" og "raskere", begge deler må vel sies å ha gått i gal retning.

FFK-TV hakker og er så smått at jeg knapt ser hva som skjer.

Konklusjon: en site som ser "billig" ut og i tillegg er treg og ubruklig.  Imponerende jobb gutta!

(jeg vet det ikke er noe galt med mitt system for det fungerer perfekt andre steder)

*****

Juniorspiller

Ble medlem: 13 apr 07
Innlegg: 96

Lagt til: 23 feb 08, 15:01

Hva er det dem har prøvd på her a? Møkka dålig..

---------------------------

Det er ballen som skal svette...
Felt N, Rad 11
"Her skal jeg sitte i 30 år"


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 mar 08, 01:40
Bra intervjuer/reportasjer av Mjelde og Barsom!

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 28 mar 08, 07:33

Opprinnelig postet av Holters
Ingen som har så mye som en ørliten kommentar altså?

Først må vi oppdage nyheten, så må vi registrere at det finnes en tråd om det (evt. begge punkter samtidig), så må vi få tid til å teste (blir sannsynligvis ikke før fredag kveld for min del), og så kan vi kommentere.

---------------------------

Svensk magi!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24