Husk meg
Brukernavn
Passord

Interresante venstrebacker for oss?

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 sep 07, 17:25

Allan Jepsen(VIF): Vi fikk jo se venstrebenet hans mot oss forrige serierunde. En offensiv back med fart og god venstrefot.

Shane Stefanutto(LSK): Spilt seg meget godt opp for LSK i år. Strøkent venstreben, god offensivt, robust og med god posisjoneringsevne.

Per Egil Flo(Sogndal): Ungt talent fra Flofamilien. Visste faktisk ikke at han var venstreback før jeg så Ham-Kam- Sogndal i dag. Har jo et navn, men har spilt bra mot Ham-Kam i dag. Pluss for at han er ung.

Roy Miller(Bodø Glimt): Er vel et heller ukjent blad for de fleste. Men han har imponert meg i de 4-5 kampene jeg har sett ham i aksjon for Glimt. Greit venstreben, bra med fart, god offensiv og vinner mye på innsats og aggresjon. Kanskje litt uvøren, men kan vel være en mann for framtiden.

Jon Anders Rise(Ham-Kam): Spennende ungt talent med et bra venstreben. Har ikke sett så mye av ham, men det jeg har sett har vært bra. Virker som en stabil unggutt. Har i tillegg hørt mye bra om ham. Pluss for at han er ung.

Ramiro Coralles(Brann): En stabil og solid spiller. Meget godt venstreben, mangler kanskje litt på farten. Men det tar han igjen på at han er robust og posisjoneringssterk.

Vet jo ikke noe særlig om disses situasjoner. Coralles vil hjem til USA, men kanskje vi kan friste ham nok. Stefanutto har signalisert at han vil vekk fra Lillestrøm. Resten vet jeg ikke noe om. Men dette er 6 kandidater som etter min mening er bedre enn Johan Sjöberg, Miika Multaharju og Anders Prytz. Håper, by the way, at vi beholder Sjöberg som kan bli et nyttig brikke.

Håper vi får en av disse! På en måte ville vel Rise eller Flo vært best, ettersom det er norske, lovende talenter. Mens vi selvfølgelig får trygghet av Corralles, Stefanutto eller Jepsen.

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 29 sep 07, 18:17

Nå satte jo Grønnis fart i rykter om Sefanutto da han svarte "ingen kommentarer" på spørsmålet om FFK var i forhandlinger med LSK  om nevte person.. Corales, tja vet ikke har ikke sett så mye til ham, men spillere som har fått slakt her, har jo vist seg å levere varene i sin nye klubb da, ref kammraten til kvisvik som nettopp gikk til Brann (hsuker ikke navnet). Ellers syns jeg det er litt tilbake til Eggenperioden å hente inn spillere som kan slå til i tippeligaen, ref Flo, miller, Rise. Et lån for å prøve de ut hadde vært tingen der.

Skulle ønske vi kunne hente inn flere norske spillere enn det vi har gjort i det siste...Sjøberg håper jeg vi beholder, vi trenger backup/konkuranse på midtstopperplassene...

---------------------------

Du tællær ente alene...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 sep 07, 18:34

Enig i mye av det du skriver. Sjöberg bør vi helt klart beholde.

Men tilbake til Eggenperioden er vel litt å ta i. Unge norske talenter som har vist varene i sine norske klubber, og som vi har god kjennskap er noe helt annet enn å hente finske spillere som kanskje er helt middelmådige.

Dessuten må man gamble. Hadde vi feks. hentet Raio Piiroja i dag, hadde alle klaget. Hadde vi hentet John Anders Bjørkøy hadde det vært helt hårribelt(med "å", faktisk. Da er det ille da!).

Håper FFK tar sjansen på Rise eller Flo, som jeg tror kan slå til. Har ingen garantier, men tror de kan utvikle seg til å bli nyttige hvis vi henter dem. Så jeg vil heller bruke 1-2 mill. på et av de to talentene, enn 4-5 mill. på Shane Stefanutto. Jeg vil at vi skal tenke langsiktig!!! Kjøper vi dem og utvikler dem, kan vi kanskje doble eller tredoble summen ved videre salg!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 29 sep 07, 18:42
Stefanuttos kontrakt går ut etter sesongen, så han koster ingenting. Hamkams stortalent, altså Jon Anders Riise, vil nok være en svært dyr investering. Han har jo allerede fått en del oppmerksomhet fra utlandet.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 29 sep 07, 20:01
Vil legge til at Jepsen føles urealistisk, mens Corrales og Miller blir ganske uinteressante ettersom de ikke er fra EU-land.

Og er enig med Holters i at Riise nok blir veldig dyr. Tror ikke Ham-Kam er interessert i å selge han når de rykker opp nå.

Jeg håper fortsatt på Stefanutto... Med Halvorsen opp i a-stallen som andrevalg.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 29 sep 07, 20:35

Er jo såpass ærlig at jeg innrømmer også at Jepsen er nok urealistisk.

Har også tenkt de samme tankene rundt Corrales og Miller, at det blir dumt når de ikke er fra EU-land.

Rise blir nok dyr, ja. Men da er det ålreit med investorpoolen i bakhånd. Vi kjøpte Gashi for 6-8 mill. kroner. Vi hadde nettopp kjøpt Wehrman og hadde Bjørkøy fra før av. I tillegg trengte vi mer en spiss enn en midtbanespiller. Da bør vi kunne ha råd til Rise, fra en mest sannsynlig nyopprykket tippeligaklubb i en posisjon hvor vi trenger en erstatter. Hvis FFK er interreserte nok, får vi ham mest sannsynlig!

---------------------------

Jeg beklager overfor dommeren, men når det er sagt så ser det ut som straffe. Og dommeren skal dømme ut fra det han ser. Det var ikke straffe, men det kan ikke dommeren ha sett. - Henning Berg etter tapet mot Rosenborg 2006-


Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5989

Lagt til: 29 sep 07, 23:58

Av disse du nevner Lemmy, så er det nok realistisk med kun Shane Stefanutto. Vi kunne sikkert fått napp hos Per Egil Flo også, men han er det litt tidlig å satse på nå synes jeg. Nå er det viktig at vi henter klare forsterkninger til elleveren, ikke til stallen. Derfor er kun Stefanutto realistisk.

John Anders Rise hadde vært meget bra og spennende, men Kamma kan komme til å prise han til 8-10 millioner fordi han også er interessant for større klubber enn FFK. Jeg sier ikke at han er verdt slike summer, men slik er verden.

Som nevnt med Flo ser jeg ikke helt vitsen da vi har Christian Halvorsen som skadefri fort kunne spilt godt i Adeccoligaen, altså på samme nivå som Flo. Dette er bare tipping fra min side, men jeg føler meg sikker på det.

Ramiro Corrales hadde vært en fin mann å ha, men det at han er ikke-EU pluss at han ønsker sterkt å vende nesa over den store dammen gjør at han ikke er aktuell for FFK.

Allan Jepsen. Hvorfor skulle han gå fra Vålerenga til FFK? Høres helt ulogisk ut. Vålerenga er pr dags dato en større og bedre klubb enn FFK, og den befinner seg i hovedstaden. Nei, da blir det fort dyrt. Altfor dyrt.

Vi skal ikke helt se bort i fra at en viss Joachim Thomassen også kan utvikle seg til å bli en bra venstreback, men i utgangspunkter er han jo midtbanespiller. På en annen side er det som regel enklere å dyrke yngre spillere i litt andre posisjoner en grunnposisjonen.


ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 30 sep 07, 08:04

Hva er vitsen med å satse på å kjøpe en ung en til en dyr penge når vi har gode venstrebacker på junioralder??

 

Nei sats heller på å skaff Steffanuto som er veldig god nå, og fortsett å utvikle Halvorsen..

Det trur jeg er den beste løsninga på vårt venstreback problem


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 30 sep 07, 16:26
Spurte Frode Kippe om han visste noe om at Shane S var på vei til Fredrikstad, og han sa han ikke visste noe, og hadde ikke hørt noe om dette.

raio

Knøttespiller

Ble medlem: 05 aug 05
Innlegg: 37

Lagt til: 01 okt 07, 01:55
Multe er på rundens lag..:) http://www.fxt.no/tippeligaen/rundenslag/article1362469.ece

Frodal

Juniorspiller
Ble medlem: 11 jul 07
Innlegg: 81

Lagt til: 01 okt 07, 12:16
Stefanutto forlater LSK etter sesongen,takker nei til ny kontrakt.

www.vg.no/pub/vgart.hbs


Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3