Husk meg
Brukernavn
Passord

FFK-Hammarby. Etter kampen

Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 15 9

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 31 aug 07, 12:23
Som du sikkert ser på videoklippet så flytter ha armen bakover mot ryggen for å UNNGÅ ballen. Ergo hånden søker ikke ballen, men motsatt. Meeeget tvilsom straffe.

Men vi taper ikke bare p.g.a dette, men fordi vi har avsluttningsvegring innen for deres 16 meter. Synes vi var best i hver vår kamp, og at vi ikke kan klage på resultetet.

Det vi kan klage på er ett lag som har mer skadetid på banen en vi har hatt i de 9 hjemmekampene vi har spillt i år TILSAMMEN! Enten har dere svært svake spillere, eller så bedrev de en skammelig usportslig oppførsel. Siden vi er utslått og jeg er litt sur idag, velger jeg å tro det siste.

PS! Husk når du er her at vi er en gjeng svært besvikna norrbaggar, og at vi normalt sett er litt "nicer" :-)

---------------------------

Frode
- Semper fi Fredrikstad
- Norgesmester 2006
- UEFA cup group stage 2007 ?
- ...Stolt juletre!


benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 31 aug 07, 12:32

Opprinnelig postet av Frode
Som du sikkert ser på videoklippet så flytter ha armen bakover mot ryggen for å UNNGÅ ballen. Ergo hånden søker ikke ballen, men motsatt. Meeeget tvilsom straffe.

Men vi taper ikke bare p.g.a dette, men fordi vi har avsluttningsvegring innen for deres 16 meter. Synes vi var best i hver vår kamp, og at vi ikke kan klage på resultetet.

Det vi kan klage på er ett lag som har mer skadetid på banen en vi har hatt i de 9 hjemmekampene vi har spillt i år TILSAMMEN! Enten har dere svært svake spillere, eller så bedrev de en skammelig usportslig oppførsel. Siden vi er utslått og jeg er litt sur idag, velger jeg å tro det siste.

PS! Husk når du er her at vi er en gjeng svært besvikna norrbaggar, og at vi normalt sett er litt "nicer" :-)

Etter min mening henger armen til Sjøberg slappt langs siden av kroppen. Når da ballen treffer armen hans,så blir den slått ut av stilling(bak på ryggen). Hadde Sjøberg strammet armen så den ikke hadde blitt slått ut av stilling,så tror jeg ikke det hadde blitt noen straffe. Dommeren ser bare en arm som beveger seg(pga at ballen treffer armen). Han dømmer straffe på det. Dommeren kan heller ikke ha sett om armen var aktiv bak koppen til Sjøberg(ut fra posisjon til dommeren i forhold til spiller),før ballen treffer armen hans.

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Bygg på stadion til 20 000!
Så drømmen om champions league i vår egen storstue ikke dør!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 31 aug 07, 13:03

Opprinnelig postet av bajen4ever
Å Lekström simulerade också skada? Fast han blev påhoppad av eran spelare? Ja jisses, prata om BAD LOOSERS!

hva med deres spillere som lå skadet etter hver eneste takling, lå i flere minutter å slo i gresset for de "HADDE SÅ JÆVLIG VONDT" for så å løpe som besatte rett etterpå?! Og for ikke snakke om når FFK tok ledelsen, da rakk de knapt å falle før de var på bena igjen! Nei, all respekt jeg hadde for hammarby er vekk, og jeg hadde sans for hammarby før, men nå blir det djurgården eller aik for alle penga! Helvetes bajen fitter!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Mustang

A-lagspiller

Ble medlem: 27 okt 03
Innlegg: 402

Lagt til: 31 aug 07, 13:07

Asså: Ramberg er jo redd for kroppen sin, gutten har jo vært fotballinvalid. Dessverre virker det ofte som om han fortsatt er det! Blir løpende altfor mye imellom, gir horrible feilpasninger og trekker seg fra dueller. Dette er bare noe....

Grønhagen er en bra trener jeg har sans for, men jeg kan ikke forstå at han foretrekker Ramberg istedenfor en hvilken som helst annen spiller!!!

Til tider var det veldig fristende og løpe ut og ta han av banen selv, men da ville jeg nok blitt utestengt fra stadion i laaaang tid fremover

Ramberg!!!: du må bare innse at du ikke holder nivået som skal til!!!

 

En slik spiller som han kan faktisk være tyngden på vektskåla (med negativt fortegn)når han ikke gir 100% i en kamp, og SPES i en europakamp!!!

Syns vi fikk sett et annet FFK da Kouadio kom inn. På slutten syns jeg faktisk West kunne kommet inn for Hoås. Og dette sier jeg ikke pga Hoås` miss i sluttsekundene men rent taktisk.

 

Syns faktisk Hammarby spilte som forventet jeg, og de gjorde det meste riktig. Da tenker jeg på kynisme, for slik er det i europa. Get used to it! En helt annet holdning enn i den hjemlige liga.

Ekstra synd er det at Plankehaugen hadde utradert seg selv. Patetisk!!!

 

PS: under kampen fikk jeg se en rakett-lignende ting som virket som om den forlot vår moder jord....dessverre befant den personen jeg skulle ønske var ombord der, på stadion og spilte kamp.....

---------------------------

**Sinnet skaper alt, såvel det gode som det onde...sorg og lykke...rikdom og elendighet**


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 aug 07, 13:11
Endret: 31 aug 07, 13:13

Opprinnelig postet av Magnum


Til kommentarene om at vi "har noe å lære" om "kynisk spill," at det er nødvendig i Europacupkamper osv.: Jeg vil ikke at Fredrikstad skal spille på noen som helst måte som i det hele tatt kan minne om den måten Hammarby spilte på i går.  Det er stor forskjell på taktikk (bygd på fair play) og kynisme, skuespill og usportsligheter som det vi så i går. Jeg vil mye heller ryke på ræva hundre ganger enn å vinne med rævvafotball og filming. Kampen i går minte meg på hvor mye jeg hater Italia, og bitterheten etter gårsdagens "tap" kan omtrent bare måle seg med da Italia slo ut Norge i VM i `98 og da Italia slo Frankrike i VM-finalen i fjor.

Det er faenmeg ikke nødvendig heller, i hvert fall ikke om en skal dømme etter gårsdagens kamp! FFKs svakhet i går var foran boksen. Litt sikrere der, så kunne guttæne lett ha vunnet til tross for alle Hammarbys triks og faenskap.

Skulle FFK finne på å "spille" på den måten, så legger jeg heller skjerfet mitt på hylla og går over til golf. Og jeg kan ikke fordra golf! Heldigvis trur jeg ikke det er noen stor fare for det. "De andre" får heller ha drittspillet sitt i Europacup for seg sjøl, hvis det på død og liv skal være på den måten. Jeg, i hvert fall, vil ikke være med på det uansett.

Jeg håper heller ikke at FFK begynner å legge seg til den kyniske måten å drøyetid på som vi så i går. Men man har ikke fulgt mye med på internasjonal fotball hvis man ikke har fått med seg at dette er veldig vanlig. Poenget er ikke bare å drøye tid men å ødelegge rytmen i spillet for motstander. Jeg tror nok, etter å ha lest de innleggene i denen tråden, at vi FFK supportere er like uvante med europacup som spillerne våre. Vi glemmer ting vi har hørt tusen ganger og levd med som fotballfans i årevis. Vi roter kanskje litt mye rundt i vår egen sandkasse.

Er det forskjell på borte- og hjemmekamper i TL? Nei nei nei og atter nei!!! Fredrikstad er så og si akkurat like bra borte som hjemme, og det er samtlige lag i TL, når man sammenligner TL med internasjonale kamper. Det er bare det at vi sammenligner ikke med internasjonale kamper vi, for det er ikke vi vant til. Vi er derimot vant til å studere den hjemlige ligaen med lupe og forstørrelsesglass, og derfor tror vi at der er så stor forskjell på hjemme- og bortebane i TL. Den forskjellen er bare en nyanse. Den store forskjellen på hjemme og borte fikk vi oppleve nå. Hammarby var klart best hjemme, men de kommer til Fredrikstad som et bortelag og spiller som om de spilte i motvind med alle odds mot seg.

Selvfølgelig var FFK best og fortjente å vinne kampen. Hammarbys oppgave var ikke å være best utpå der. Et erfarent lag prøver ikke på det på bortebane. Hammarbys oppgave var å hindre FFK i å vinne. Det er dét man gjør borte når man spiller internasjonalt. Ingen lag spiller sånn i sin hjemlige serie (i alle fall svært få, for der lønner det seg ikke på samme måte), men dette var ikke hjemlig serie. Dette var en kamp hvor Hammarby hadde til oppgave å hindre FFK i å vinne. Enkelt og greit. Absolutt alt de gjorde utpå banen handlet om det. Og de greide det.

Dette handler ikke om hva slags fotball man liker. Det handler om hva som skal til for å lykkes internasjonalt. Da er regler til for å tøyes lengst mulig i egen favør til enhver tid. Man må utnytte dommerens mennesklige svakheter til egen fordel, og prøve å hindre motstanderen i å gjøre det samme. Det er en stor kunst å falle på rette måten innen for 16-meteren, og hvorvidt man falle riktig eller ikke kan ofte avgjøre en kamp. Det scores svært sjelden mye mål i slike kamper, og de langt fleste mål kommer på dødball. Man må kjempe for alle små og store fordeler som en jødisk skotte gnier om småmynt. Man kan ikke være raus og romslig, da spises man levende!

Om FFK (spillere som fans) får mer erfaring i dette med tiden så har vi mye å hente i europa. Ingen tvil om det. Det er heller inge fare for at fotballkulturen i FFK skal ødelegges av den grunn. Vi skal ikke legge om spillestilen. Når vi skal ut i Europa for første gang i denne generasjonen så har vi mye å lære. Det er ingen som gjør det enkelt for oss. Ingen som ønsker oss velkommen med å utvise sportsånd eller fair play. Alle er bare ute etter å konkurrere om å gå videre, akkurat som vi.  

Hadde FFK lyktes i å gå videre med 1-0 i går, hadde noen her inne ment at det var ufortjent, begge kampene sett under ett? 

Dessuten er det alltid en uting når kommentatorer er klart partiske. Selv FFK-tv bør klare en viss standard, tross alt.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


djpete

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 mar 03
Innlegg: 1413

Lagt til: 31 aug 07, 13:20
Opprinnelig postet av Mustang

 

Ramberg!!!: du må bare innse at du ikke holder nivået som skal til!!!

 

 

Skremmende holdning til egne spillere på enkelte her inne. Fair å mene at de ikke holder nivået, men å bruke lange innlegg på stort sett å gjøre en person til syndebukk for svartedauden, til en evt 3. verdenskrig? Er ikke mye support over det.

Hva er din kommentar til Wehrmans uttalige og tidvis farlige feilpasninger? Og Tariks manglende form, gjenntatte ballmist og ute av stand til å skape noe som helst? Ser bare mellom fingrene med det vel? Ramberg er jojo og mangler en del på å holde høyt tippeliganivå, men han fortjener bedre en hva han er utsatt for for tiden. Hans egne supportere er i ferd med å ta fra han all selvtillit. Istedenfor å oppildne og gjøre våre egne bedre, så buer vi og trykker dem ned. DET er en større skam, enn at en spiller mister en pasning i ny og ne.

Kall deg gjerne supporter, men da får du oppføre deg som en også, du og alle andre Ramberg og Hoås hatere.

Utrolig å høre en kar bak meg skrike "jaaaaaaaaa" når Ramberg blir tatt av. Han spiller nok mye bedre neste gang pga nettopp det, jaaaaada! SKAM!

Grønnis tar ut laget. Han mener at Ramberg er god nok, og må stå for det valget.

---------------------------

Rød.... hvit... og patriot!


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 31 aug 07, 13:21
Opprinnelig postet av djpete

Ramberg er jojo og mangler en del på å holde høyt tippeliganivå, men han fortjener bedre en hva han er utsatt for for tiden. Hans egne supportere er i ferd med å ta fra han all selvtillit. Istedenfor å oppildne og gjøre våre egne bedre, så buer vi og trykker dem ned. DET er en større skam, enn at en spiller mister en pasning i ny og ne.




MåkoMæl

Knøttespiller
Ble medlem: 13 jun 05
Innlegg: 37

Lagt til: 31 aug 07, 13:26
Opprinnelig postet av Mustang

Ekstra synd er det at Plankehaugen hadde utradert seg selv. Patetisk!!!

Hva tenker du på her?

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 31 aug 07, 13:42
Opprinnelig postet av djpete

Grønnis tar ut laget. Han mener at Ramberg er god nok, og må stå for det valget.

 

Jeg svarer fordi jeg føler meg litt truffet. Jeg har gjentatte ganger kritisert Ramberg på dette forumet. De som sitter innenfor en radius på 2-3 meter fra meg på tribunen har nok også fått med seg at jeg til tider er misfornøyd.

Jeg kritiserer ikke spillerens tekniske ferdigheter med ball. Heller ikke hans overblikk og evne til å lese spillet. Pasningsfoten er det heller ikke noe å si på. Ingen tvil om at løpsstyrken er bra, selv om han ikke er lynrask. Innenfor alle disse områdene holder han høy tippeliga standard etter min mening. Han er ikke noen stor hodespiller, men så er han heller ikke stor. Avslutnings egenskapene lukter det kanskje heller ikke svidd av.

Alle disse ovennevnte egenskapene har han tilegnet seg gjennom mange år med målrettet trening. Manglene blir bagateller sammenlignet med det som er positivt, og det er mange spillere som trener seriøst og lenge men aldri når Rambergs nivå.

Det som da er så frustrerende, etter min mening, er at han konsekvent trekker seg unna i alle dueller og taklinger. Vi ser spinkle unggutter i TL som trår til så det gnistrer i taklinger og hodedueller med langt mer storvokste motspillere, mens Ramberg holder seg langt unna denslags. Dette trekker ned helhetsintrykket til de grader i mine øyne. Dessuten har ikke dette noe med ferdigheter å gjøre, men med innstilling.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Mustang

A-lagspiller

Ble medlem: 27 okt 03
Innlegg: 402

Lagt til: 31 aug 07, 13:52
Opprinnelig postet av MåkoMæl
Opprinnelig postet av Mustang

Ekstra synd er det at Plankehaugen hadde utradert seg selv. Patetisk!!!

Hva tenker du på her?

 

Tenker på ståplassene på kortsiden hvor PH står...(PH-feltet)

Pga det ikke er lov med supportere på ståplasser i en europacup kamp, så ble PH-feltet stående tomt. Det burde hvertfall vært dekket med bannere over hele PH-feltet, men det er en annen historie....

Resultatet ble at PH ble spredd utover hele tribunen og dermed fikk man ikke det trykket som man pleier å få.

 

Da hadde det faktisk vært bedre å gitt PH tribunen hvor Hammarby supporterne stod!

Greit, man taper kanskje et par hundre plasser på å ha seter istedenfor ståplasser men hvem faen i PH sitter på en kamp??

De hadde stått uansett...men pga UEFA`s regler så fikk vi ikke lov til det.....i tillegg så måtte litt av tribunen hvor Hammarby supporterne stod forbli tomme av sikkerhetsmessige grunner

Hvorfor har man ikke tenkt lenger når man bygde stadion??

Skremmende....

---------------------------

**Sinnet skaper alt, såvel det gode som det onde...sorg og lykke...rikdom og elendighet**


Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 31 aug 07, 14:03
Mustang, syns du bør lese denne artikkelen med medfølgende forumtråd. Da vil du få svar på noe av det du kommenterer ihvertfall

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 31 aug 07, 14:11
Svenskepakket trakk forresten Braga fra Portugal i neste runde uten at det betyr en dritt.

Jeg burde egentlig ikke skrive her nå - til det er jeg for forbanna. Men jeg HATER HAMMARBY!

---------------------------

Ære være Plankebyen


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 aug 07, 14:20

Opprinnelig postet av Per Egil


Jeg burde egentlig ikke skrive her nå - til det er jeg for forbanna. Men jeg HATER HAMMARBY!

Fortsett å skriv når forbannelsen har gått over - så går det nok bra

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Larsærn

Knøttespiller

Ble medlem: 24 apr 05
Innlegg: 72

Lagt til: 31 aug 07, 14:24
Endret: 31 aug 07, 15:24
Opprinnelig postet av djpete

Ramberg er jojo og mangler en del på å holde høyt tippeliganivå, men han fortjener bedre en hva han er utsatt for for tiden. Hans egne supportere er i ferd med å ta fra han all selvtillit. Istedenfor å oppildne og gjøre våre egne bedre, så buer vi og trykker dem ned. DET er en større skam, enn at en spiller mister en pasning i ny og ne.


Helt enig, vis en spiller er i en dårlig formkurve kan vi ikke trekke dem lenger ned... Er ikke mange spillere som blir *tent* av å bli rakket ned av egne *supportere*. Synes mobbingen av spillerne her på forumet er forkastelig

SKJERP DERE!

---------------------------

FFK the treble om 2 sessonger... TL, SAS cupen og UEFA.
HAMMARBY nytt hat lag i sverige!


FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 31 aug 07, 14:43

100% enig med Larsærn.

Spesielt pinlig er det når man tråkker ekstra hardt på de mest lokale spillerne våre - samtidig som det klages over at vi er i ferd med å bli et kjøpelag uten lokal profil.

Jo, jeg vet at jeg nevner dette flere steder akkurat nå. Jeg har en egen aganda med å fremme akkurat dette poenget i dag. Nå er det gjort. For i dag.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Larsærn

Knøttespiller

Ble medlem: 24 apr 05
Innlegg: 72

Lagt til: 31 aug 07, 14:59
Endret: 31 aug 07, 15:20
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

100% enig med Larsærn.

Spesielt pinlig er det når man tråkker ekstra hardt på de mest lokale spillerne våre - samtidig som det klages over at vi er i ferd med å bli et kjøpelag uten lokal profil.

Jo, jeg vet at jeg nevner dette flere steder akkurat nå. Jeg har en egen aganda med å fremme akkurat dette poenget i dag. Nå er det gjort. For i dag.

Håper det er fler som er som FlightOfTheRat her, idiotisk med hets av Ramberg og Multe. Sistnevnte er vel den spilleren som har best innstats når man ser bort ifra ferdigheter ;)

---------------------------

FFK the treble om 2 sessonger... TL, SAS cupen og UEFA.
HAMMARBY nytt hat lag i sverige!


Mustang

A-lagspiller

Ble medlem: 27 okt 03
Innlegg: 402

Lagt til: 31 aug 07, 15:10
Endret: 31 aug 07, 15:23
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jeg håper heller ikke at FFK begynner å legge seg til den kyniske måten å drøyetid på som vi så i går. Men man har ikke fulgt mye med på internasjonal fotball hvis man ikke har fått med seg at dette er veldig vanlig. Poenget er ikke bare å drøye tid men å ødelegge rytmen i spillet for motstander. Jeg tror nok, etter å ha lest de innleggene i denen tråden, at vi FFK supportere er like uvante med europacup som spillerne våre. Vi glemmer ting vi har hørt tusen ganger og levd med som fotballfans i årevis. Vi roter kanskje litt mye rundt i vår egen sandkasse.

Er det forskjell på borte- og hjemmekamper i TL? Nei nei nei og atter nei!!! Fredrikstad er så og si akkurat like bra borte som hjemme, og det er samtlige lag i TL, når man sammenligner TL med internasjonale kamper. Det er bare det at vi sammenligner ikke med internasjonale kamper vi, for det er ikke vi vant til. Vi er derimot vant til å studere den hjemlige ligaen med lupe og forstørrelsesglass, og derfor tror vi at der er så stor forskjell på hjemme- og bortebane i TL. Den forskjellen er bare en nyanse. Den store forskjellen på hjemme og borte fikk vi oppleve nå. Hammarby var klart best hjemme, men de kommer til Fredrikstad som et bortelag og spiller som om de spilte i motvind med alle odds mot seg.

Selvfølgelig var FFK best og fortjente å vinne kampen. Hammarbys oppgave var ikke å være best utpå der. Et erfarent lag prøver ikke på det på bortebane. Hammarbys oppgave var å hindre FFK i å vinne. Det er dét man gjør borte når man spiller internasjonalt. Ingen lag spiller sånn i sin hjemlige serie (i alle fall svært få, for der lønner det seg ikke på samme måte), men dette var ikke hjemlig serie. Dette var en kamp hvor Hammarby hadde til oppgave å hindre FFK i å vinne. Enkelt og greit. Absolutt alt de gjorde utpå banen handlet om det. Og de greide det.

Dette handler ikke om hva slags fotball man liker. Det handler om hva som skal til for å lykkes internasjonalt. Da er regler til for å tøyes lengst mulig i egen favør til enhver tid. Man må utnytte dommerens mennesklige svakheter til egen fordel, og prøve å hindre motstanderen i å gjøre det samme. Det er en stor kunst å falle på rette måten innen for 16-meteren, og hvorvidt man falle riktig eller ikke kan ofte avgjøre en kamp. Det scores svært sjelden mye mål i slike kamper, og de langt fleste mål kommer på dødball. Man må kjempe for alle små og store fordeler som en jødisk skotte gnier om småmynt. Man kan ikke være raus og romslig, da spises man levende!

Om FFK (spillere som fans) får mer erfaring i dette med tiden så har vi mye å hente i europa. Ingen tvil om det. Det er heller inge fare for at fotballkulturen i FFK skal ødelegges av den grunn. Vi skal ikke legge om spillestilen. Når vi skal ut i Europa for første gang i denne generasjonen så har vi mye å lære. Det er ingen som gjør det enkelt for oss. Ingen som ønsker oss velkommen med å utvise sportsånd eller fair play. Alle er bare ute etter å konkurrere om å gå videre, akkurat som vi.  

Hadde FFK lyktes i å gå videre med 1-0 i går, hadde noen her inne ment at det var ufortjent, begge kampene sett under ett? 

Dessuten er det alltid en uting når kommentatorer er klart partiske. Selv FFK-tv bør klare en viss standard, tross alt.

 

Veldig enig i det du skriver, flight

---------------------------

**Sinnet skaper alt, såvel det gode som det onde...sorg og lykke...rikdom og elendighet**


Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 31 aug 07, 15:52
Opprinnelig postet av Mustang
Veldig enig i det du skriver, flight


Jeg skjønner godt argumentene. Men etter Hammarbys rævvafotball i går er jeg så skuffa at hvis det virkelig er sånn det "må" være, så lurer jeg på om jeg ikke er fantastisk happy med å holde meg her i sandkassa.

Dog mener jeg fortsatt at det er stor forskjell på god - og for den saks skyld en liten smule utspekulert - taktikk og gjennomført kynisme (= rævvafotball).

Marcus

A-lagspiller

Ble medlem: 17 apr 07
Innlegg: 675

Lagt til: 31 aug 07, 16:01
jaja så var vi her da ,,,  har egentlig en grei følelse idag men er fortsatt bitter etter kampen og mener at det ikke skulle vært straffe men heller en til oss !!!!   gratulerer med videre spill i UEFA og måtte dere bli slått ut så fort så mulig  

---------------------------

Står Vi En For Alle Og Alle For En !! Blø For Drakta !! I Hver Eneste Kamp !!


wergis

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 nov 05
Innlegg: 995

Lagt til: 31 aug 07, 16:11
Endret: 31 aug 07, 16:11

Shit, så nære Hoås egentlig var!! Hammarby keepern hadde aldri tatt den om Hoås hadde treffi mål.. D. Solheim høres ikke akkurat fornøyd med Hoås

http://www.youtube.com/watch?v=gBPnCzoT4ug

 

---------------------------

«Hvis det ikke fantes fotball, ville vi alle vært frustrerte fotballspillere.» (Mick Lyons)


AHA!! vinner av tabellkonken 2006!!



Flat Trådet Nøstet
Side 9 av 15 9

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340