Husk meg
Brukernavn
Passord

Stjernen Hockey 07/08

Flat Trådet Nøstet
Totalt 11 sider Alle

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 01 aug 07, 02:14

Ja, da er det vel på tide å starte en ny sesongtråd. Noen som har såpass peiling på tilvekstene at de tør å spå om vi har en god sesong i møte.
ETter å lest troppen i f-b her om dagen ble jeg ikke nevneverdig imponert. Ser rett og slett svakt ut!!!

---------------------------

heia heia...


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 01 aug 07, 09:41

Skeptisk til spiller kjøpene som er gjort, syns det er få med kvaitet som har kommet inn etter å ha mistet blant annet Trond Magnusen...

 

Dog, jeg betviler ikke Ulf Weinstock sine egenskaper til å skape noe positivt, men jeg tror ikke på en topp 5 plassering slik det ser ut pr idag..

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 10 aug 07, 15:47

Hvorfor skal folk alltid forvente at Stjernen SKAL ha et topplag og MÅ vinne bøtta for at folk i det hele tatt skal bry seg? Jeg er lut lei alle medgangssupportere som må ha den tankegangen hele tiden, ligger ikke Stjernen på førsteplass så gidder man liksom ikke støtte laget....

Det er jo sagt i fra alle hold at dette antageligvis ikke blir noen sesong der Stjernen kommer til å kjempe i toppen. Man skal heller konsentrere seg om å bygge opp laget og utvikle de ungguttene som er tatt opp på A-laget. Men det er ikke dermed sagt at laget ikke kan overraske.

De nye spillerne er også håndplukket av Weinstock, som blant annet har mye erfaring fra svensk elitserie, og jeg setter mer lit til hva han henter inn enn hva Lahtela og Sundt har gjort (selv om ikke alle spillerne Sundt har hentet inn har vært bomkjøp heller).

Eskesen er en ung lovende back, som banker på døra til landslaget til Danmark. Han kunne antageligvis fort ha havnet i en større klubb. Örjan Lindmark er riktignok 40 år, men det skulle ikke forundre meg om han tar kontrollen i forsvaret og sørger for, med sin rutine, at man spiller stabilt bakover. Kan også bli en inspirasjonskilde for de yngre spillerne. Johan Ohlsson har, ut i fra sin statistikk, spilt solid med en bra +/- - statistikk. Alle spillerne har trent under Weinstock tidligere.

Erik Hjalmarsson plukker jevnt og trutt med poeng, pluss at han er en fysisk tøff spiller. Og klubben trenger en eller to spillere som kan trykke på litt ekstra for å få med de andre. Patrik Ruiz kan plukke enda mer poeng, og kan vise seg å være en måljeger. Bakerst har man skotten Stephen Murphy, som i følge Weinstock kan bli en publikumsfavoritt med sitt noe uvanlige målvaktsspill, så han kan nok fort overraske han også. Samtidig finnes jo også Gundersen og den lovende Johansen i troppen.

I tillegg da til blant annet den hardtarbeidende Helgesen, mannen med Get-ligaens hardeste skudd Niklas Juntti, finnen Juha Viiniikainen (som jeg tror vil blomstre i år, om han holder seg skadefri), kjente spillere som Selvaag og Hnat + et kobbel med lovende unge spillere....så skal man ikke se bort i fra at klubben kan overraske. Men som sagt, ingen forventer en toppsesong i år.

Men det er likevel ingen grunn til at vi ikke kan klare å fylle Stjernehallen på hver hjemmekamp i år, og vise at vi faktisk støtter laget! :)

---------------------------

Heia Mihaly Toth!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 11 aug 07, 03:54

For de som er interessert kan dere følge tråden min på VGD her....

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=120&Group=Ishockey&ThreadID=1196484&Thread=Stjernen+Hockey+klubbtr%E5d+sesongen+2007%2D08&Page=-1


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 19 aug 07, 12:06
Endret: 19 aug 07, 12:29
Opprinnelig postet av MadMax

For de som er interessert kan dere følge tråden min på VGD her....

http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=120&Group=Ishockey&ThreadID=1196484&Thread=Stjernen+Hockey+klubbtr%E5d+sesongen+2007%2D08&Page=-1

 

Bare gjorde linken klikkbar jeg (takk igjen til han som lærte meg det,var det ikke denialsander og ffk forever?) Enig MadMax, vi kan fylle hallen selv om vi ikke kjemper i toppen. Den gamle stadion var ikke tom den heller, selv om FFK kjempet i nedrykkstriden.

Hvorfor skal ikke Stjernen få lov til det samme et par sesonger? Kom igjen PH, dere hadde sunget ut ALLE andre hockeysupportere.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 19 aug 07, 13:55
Noe av det ligger vel i kvaliteten, kvaliteten på Norsk hockey er forferdelig dårlig, og det vet de fleste. Dessuten er Fotball den Norske folkesporten, mens hockey blir for mer spesielt intereserte. Jeg tviler på at hallen hadde vært full uansett hvor høyt opp stjernen kommer.

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 14:08
Endret: 19 aug 07, 19:04

Feil, feil, feil....

Greit norsk hockey ikke er noe å skryte av, men ingen kan nekte for at sporten har bedret seg de siste årene. Kvaliteten på spillet har blitt bedre. Man får flere og flere profiler hit, både på trenersiden og spillersiden....f.eks hadde jo vi Martin Karyia på laget en sesong, Frisk hadde NHL-legenden Esa Tikkanen som trener. Norsk hockey har langt igjen før man kommer i kapp med den svenske elitserien, men man har bedret seg stort de siste årene. Se f.eks også på SportN som satser for andre året på rad med norsk hockey, de ville ikke gjort det om det ikke var et område i fremgang og noe å satse på. Og du snakker om at kvaliteten på norsk hockey er dårlig, hva sammenligner du det med? Elitserien i Sverige og NHL? I så måte blir det jo som å sammenligne Tippeligaen med Premier League, La Liga eller Serie A, og sånn sett blir kvaliteten på Tippeligaen også dårlig.

Og det blir ikke bedre av at folk skal holde seg hjemme og tenkte at "dette er så dårlig at da gidder jeg ikke møte opp". Selvsagt blir sporten bedre og mer attraktiv av at folk møter opp og fyller tribunene. Jo mer liv og flere fulle tribuner, jo mer hjelper vi Stjernen og jo mer attraktiv blir klubben og sporten. Klart Fredrikstad er en fotballby, det har det alltid vært, men jeg tror også at de fleste ville satt pris på å se eliteidrett året rundt også.

Fotball er Norges største lagsport ja, men vet du hvem som ligger som en solid nummer to? Jo, det er hockeyen. De siste årene har jeg merket at det blir flere mennesker på kampene, mer liv i og rundt hallene osv. Så å si at hockey er for spesielt interesserte blir rett og slett feil - faktum er at flere og flere får opp øya for sporten, både utøvere og tilskuere.

Vi klarer lett å fylle Stjernehallen, om folk engasjerer seg litt. Ikke sitt med tanken om at "klubben må kjempe i toppen, ellers gidder ikke jeg". La oss heller kjøre på, og støtte gutta uansett og la de få vite at de har et solid publikum i ryggen. Andre klubber klarer det, selv med tippeligalag i byen, så hvorfor skulle ikke vi klare det?


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 19:01
Og forresten, så er vel den norske folkesporten egentlig langrenn vel...eller skisport generelt?

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 19 aug 07, 21:09

er nok ikke utenkelig at folkesporten er langren, det er vi enige i. Men Klubb fotballen i Norge er uten tvil på ett høyere nivå en den norske hockey`n. Og du vet at jeg stiller opp som regel i stjernehallen når det er kamp, men jeg tror faktisk noe av grunnen til at interessen for hockey er liten er pga kvaliteten. En eller to spillere ved gjevne mellomrom med kvaliteter på et langt høyere nivå en vanlig her til  lands er nok ikke nok til å skape en bedre kvalitet på ligaen generelt, tar en da med en dommer stand som er på nivået til nigerianske langrenns løpere så gjør ikke det sporten mer publikums venlig.

 

Jeg synes også det er synd at det ikke trekkes flere folk på hockey kamper i distriktet, men jeg ser ingen løsning på problemet, ihvertfall ingen annen  løsning en at kvaliteten må opp og det over hele fjøla, og da må forbundet (til å begynne med) hjelpe laga med midler til å sattse på unge spillere, men det stopper desverre ikke der, for at kvaliteten på Norske spiller skal opp må det bli flere GODE utlendinger i Norsk Hockey, for at det skal skje må økonomien i hver enkelt klubb opp, og det kan komme med spoonsor intekter eller spillerinvest(slik som FFK har fått av høili og co) men for at sponsorer og investorer skal sattse på laget, må de vite at de kan tjene penger på det. Og da er vi godt inne i en ond sirkel hva gjelder hvor en skal begynne.....,

 

Men Madmax, du kjenner meg, stiller opp i hallen så sant det ikke krasjer med en FFK kamp jeg. Og i bunn og grunn er vi enige, publikum , kjenn deres besøkelses tid, stjernen trenger støtte for å bli enda bedre!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 19 aug 07, 22:15

Selvsagt er fotballen i Norge på et høyt nivå, ut i fra norsk standard. Men sammeligner du den ligaen med f.eks Premier League eller Serie A, så er fort Tippeligaen ikke fullt så bra lenger. Derfor blir det også feil å sammenligne den norske hockeyligaen med f.eks Elitserien eller NHL (som jeg vet mange gjør).

Norsk hockey har etter min mening forbedret seg mye de siste årene. Spillet har blitt bedre, hardere og raskere - noe flere av de utenlandske spillerne kommenterer. Ja, de blir faktisk overrasket over nivået i Get-ligaen. Til og med 1.divisjon har jo hevet seg en del hakk, det er ikke automatisk lenger at lagene som rykker opp blir slaktoffer, se bare på Furuset f.eks. Det bygges nye og flere haller rundt omkring i landet (f.eks Sarpsborg, Stavanger og Trondheim). Man får flere utenlandske profiler til klubbene. Esa Tikkanen og Martin Karyia som jeg allerede har nevnt, men også flere og flere spillere fra både SM-Liiga, Elitserien og Extraliga....ja, noen av importene har også NHL-erfaring. Man har vel aldri hatt flere utenlandsproffer rundt om i verden som man har nå. Tollefsen og Thoresen er fast på hvert sitt NHL-lag samt andre spillere som Anders Bastiansen i Sverige, Tore Vikingstad i Tyskland og Tommy Jakobsen i Østerrike. Dessuten finnes det flust av gode, norske hockeyspillere i ligaen - både etablerte og unge, fremadstormende. Så kvaliteten kan alltids forbedres, men at den er dårlig, det går jeg ikke med på.

At dommerne er dårlige er uten tvil, selvsagt. De må profesjonaliseres og ha denne jobben på heltid. Men det blir også et tynt argument etter min mening. Det er ikke lenge siden du ga den samme karakteristikken om stort sett alle fotballdommere i Norge også.

Klubbene er i ferd med å satse på unge talenter allerede da. Sparta og Vålerenga med sine ungdomshaller, Stjernen med Wang Toppidrett og Frisk og Lillehammer med sine talenter fra NTG. Utlendingskvoten er på vei ned, og det er lenge siden man har sett såpass mange norske spillere på lagene som nå, da må man nesten helt tilbake til 80-tallet tror jeg. Hvorfor må man ha flere gode utenlandske spillere for at man skal få flere gode norske spillere? Få heller inn skikkelige fagfolk på trenersiden er mer riktig spør du meg. Vi må få færre utlendinger på lagene, for å få frem enda flere norske spillere. Det holder med kanskje 4 eller 5 utenlandsimporter på hvert lag.

Mange av klubbene har også sine bidragsytere, noen klubbers økonomi får seg en knekk fra tid til annen, men det er ikke symptomatisk for hockeyen, slikt ser man i andre idretter også. Stjernen har også sine faste sponsorer som bidrar til å hente spillere og trenere. Man kunne f.eks fort ha latt være å satse på FFK også, når Høili gikk inn med penger i klubben i 2.divisjon så var det også en risiko. Men her kommer også publikum inn, jo mer publikum Stjernen får på sine kamper, jo mer velvillige er sponsorene også. Andre klubber har sponsorer som ikke er redd for å spytte inn penger, f.eks Vålerenga, Storhamar og Stavanger.

De fleste klubbene i norsk hockey har også godt med publikum. Sparta og Stavanger blant annet er kjempeflinke til å lage liv, og har gjerne fulle haller på sine kamper. Så noe problem med publikum generelt, finnes ikke eller er relativt lite. Som sagt, så er man jo nummer 2 av lagidretter, etter fotballen, hva publikum angår.

Og ja, jeg kjenner deg, du blir ofte med på kamp du. Men det synes jeg resten av Fredrikstad burde gjort også, fylle Stjernehallen til randen og støtte gutta. Vise at hele byen også støtter hockeylaget! Som stjernengutt nevner her, da FFK spilte i nedrykksstriden på gamle stadion, så var den likevel full. Og selv om Stjernen kanskje ikke får en toppsesong i år, så bør folk møte opp og støtte også her synes jeg. Jo flere mennesker, jo mer liv, jo mer penger til klubben og jo flere sponsorer vil fatte interesse. Man bør samarbeide litt, og vips så har man toppidrett og to gode lag året rundt man kan heie frem. Jeg tror og håper flere har forståelse for dette.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 18:53

vi må gjøre så hockey blir "inn " igjen    

 

beggynne med å mobilisere  skikkelig til første borte kamp mot vålerenga:D   jeg har trua på minst 2 busser fulle,, drømmer om 3:D

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:03
Kan faktisk tenke meg og begynne og gå på hockey kamper igjen, men blir nok ikke noe bortekamper. Spilte hokey på stjernen når jeg var yngre og pleide og se kamper pga den feiende flotte hockeyn som ble spilt, med Gjermundsen i mål, klassekepper og min store helt, ellers var Finstad en gudbenådet spiller som helt klart kunne vært i NHL, målskåreren Chris Sansyr?, husker ett mål av han mot Djerv 1919 der han skjøt så hardt at måldommern varsla for mål, selv om puken ikke var inne, den traff stang(tv bilder ble vist på NRK etter kampen). Vant foresten 13-1 eller noe. Ellers var jo Valek og Løvdal også to feiende gode spillere. Samtidig som det var 60-70 stk unge spiller på alle yngre laga i nesten alle aldersgrupper. 

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:09

bare å slenge deg med,,, vi er glade for alle nye som kommer:)   bli gjerne med å stå med beavers å syng også:) 

 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:19
Niks. Kjenner flere fra den gjengen der, og mange av dem har altfor stort tomrom imellom øra, heldigvis har dem noen fornuftige folk blant seg og, men kommer aldri til og stå med Beavers. Og det kan dem skylde seg selv for.

Arangementet rundt Hockey i Norge skulle ligna mer på det dem har klart og lage i NHL, flotte publikums arrangement og med god stemning på tribunene. I Norsk hockey er det om og gjøre og slenge mest mulig dritt til motstandern enn og heie på eget lag, noe som jeg synes er håpløst. Tror litt av grunnen til at folk ikke gidder og dra i hallen er all negativitet rundt Beavers, samt dårlige resultater i serie og sluttspill selvfølgelig.

Men som sagt jeg skal bidra med mitt for at stemninga blir bedre. Har troa på uffe og at stjernen på sikt kan bygge seg opp til og bli ett godt teknisk lag igjen.

bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 20 aug 07, 20:21
Husker godt Valek, det var godgutt det, he he.

Vi mimra i flere år etter han dro når vi var på kamp "nå skulle vi hatt Valek" osv ;)

Begynner å bli en stund siden interessen dabbet av, husker site kampen en kompis dro meg med på, det var i Halden i kamp for å ikke rykke ned, tror det var noe kvalik greier.

---------------------------

A friend is someone who has the same enemies you have.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:22

det syns jeg er trist å høre,,,, jaja beavers har endel på rullebladet,,, men kjenner samtlige,, å må si at standaren er mye bedre en det folk trur .

men hvis du ikke vill stå med oss å synge, så kom ivertfall på kampene ,, å kanskje bli med på et heia rop eller 3 forde:)

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:27
Vel alle har forskjellige opplevelser med folk, og som sagt er flere folk som er greie, men de med tomrom klarer helt klart og ødelegge for veldig mang, hadde det skjedd at supportere i FFK hadde angrepet ,otstandertilskuere på Fredrikstad stadion hadde dem blitt utesteng på livstid fra alle stadioner i Norge. Casuels kalles dem i fotball, men hva gjør man med slikt i egene rekker i Beavers? Nei rydd opp blant de som er idioter så kommer det til og komme flere på kamper.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:32
Endret: 20 aug 07, 20:37

hva mener du med outstander tilsuere da?      

syns beavers har vært veldig snille de siste årene jeg da,,, (iforhold til før)     vi hadde en ganske stor glipp mot enga ifjord,, eller har det vell vært nærmest prikk fritt:)  

casuels er vell folk som driver med organisert og planlagt slossing?     syns det å  sammenligne beavers med casuals,  er ganske upassende og veldig ukorekt..

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 20:51
Ikke Beavers, men noen av uro ellementene i Beavers. Men selvfølgelig er det bra at det er blitt bedre, men ta f.eks plankehaugen, det er en mønster supportergrupe for alle, bare man forholder seg til spillereglen og se hvor mange dem har blitt.

Bli kvitt dritten er min oppfordring til Beavers.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 aug 07, 20:56

nå må jeg si at noen av de såkalte uromomentene har oppført seg ganske bra de siste årene å da... noe må man vente seg uansett når det er mange folk sammla på et sted.

 

ja plankehaugen er en mønster supporter klubb.    syns nesten den er litt for mønster etter min mening da:P hehe

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 20 aug 07, 22:24
Akuratt det jeg mener, føleg man reglene eller ikke.

Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 21 aug 07, 13:59

Sparta - Stjernen idag:D

spennende!

---------------------------

Jedna ce tooorcidaaa plakati ovu noc , jebi se jebi Splite Dinamo Sampion ;D


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 15:24

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Niks. Kjenner flere fra den gjengen der, og mange av dem har altfor stort tomrom imellom øra, heldigvis har dem noen fornuftige folk blant seg og, men kommer aldri til og stå med Beavers. Og det kan dem skylde seg selv for.

Arangementet rundt Hockey i Norge skulle ligna mer på det dem har klart og lage i NHL, flotte publikums arrangement og med god stemning på tribunene. I Norsk hockey er det om og gjøre og slenge mest mulig dritt til motstandern enn og heie på eget lag, noe som jeg synes er håpløst. Tror litt av grunnen til at folk ikke gidder og dra i hallen er all negativitet rundt Beavers, samt dårlige resultater i serie og sluttspill selvfølgelig.

Men som sagt jeg skal bidra med mitt for at stemninga blir bedre. Har troa på uffe og at stjernen på sikt kan bygge seg opp til og bli ett godt teknisk lag igjen.

Men det blir ikke bedre av at folk sitter hjemme og klager på hvor dårlig det er. Synes du noe kunne blitt gjort bedre, så kom heller med forslag eller gjør noe med det. Som oftest mye bedre. Beavers har blitt mye bedre med åra, og lager faktisk ganske bra med liv til å være så få som synger synes jeg. Og med tanke på ressursene man har, så gjør de faktisk en kjempejobb ellers også for Stjernen.

Ligne mer på NHL? Der folk sitter stort sett rolig, og knapt lager noe liv? At det er om å gjøre å slenge mest dritt, er jeg uenig i. Noe er det selvsagt, men det er bare med på å skape litt temperatur og liv, og slik er det i flere ligaer enn i Norge...i Sverige også f.eks. Skal en være skikkelig supporter, så står man og synger og støtter laget sitt (og slenger noen meldinger til motstanderen), ikke sitter rolig og bare jubler når Stjernen scorer. Og PH er en god supporterskare de også ja, men kom ikke her og fortell meg at de ikke har kommet med en melding eller to til motstander eller dommer de også.

At folk holder seg hjemme pga Beavers kan nok stemme, men det har ikke noe med at Beavers er så grusomt ille å gjøre. Det er fordi FB og andre medier elsker å slå STORT opp hver minste negative ting (og det gjelder ikke bare Beavers og Stjernen, men hockeysporten generelt). Folk bør heller møte opp og se med egne øyne hva som foregår, i stedet for å som sagt sitte hjemme og klage.

Men Weinstock kommer nok til å bety mye for laget ja, stort pluss at han har signert for tre år. Man så jo allerede forbedringer i Iron Man-konkurransen - fra desidert sist til tredjeplass sammenlagt og to spillere blant topp fem individuelt. Blir nok ingen topp-plassering i år, men tror likevel laget kan overraske mange.


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 aug 07, 16:31
Opprinnelig postet av MadMax

Ligne mer på NHL? Der folk sitter stort sett rolig, og knapt lager noe liv?

 

kremt... det er piss.. I de fleste NHL kamper er det en stemning på tribuna som haller i Norge bare kan drømme om, en oppildning av publikum fra speaker, ekstra stemningskapende er jo live musikk, ikke bare i pauser men i spillestopp, det spilles ikke bare musikk fra hits for kids 9, men ordentlig musikk,  gjerne som sagt fra et live band eller om så bare en person og et keyboard.

 

Joa, det er noen som drar på kamp i NHL for å bare dra på kamp, for statusen sin skyld, men fleste parten av de 18-25000 som er i hallene der borte er der for å se kamp, å være med på å skape stemning!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 21 aug 07, 16:54
Vel ting kommer ikke frem i media av seg selv, og jeg for min del er ikke så fan av medias vinkling på supportergrupper. Men pleier og stå for min egen vurdering og utifra egne erfaringer har jeg kommet til min oppfattning av Beavers.

Nemlig at det er en gruppe som lager liv på kamper og som støtter laget, selvfølgelig positivt og al heder for dette. Men man kan ikke gå vekk fra at Beavers har ett dårlig rykte pga bråk og at noen ikke klarer og oppføre seg ordentlig. Har selv sett hvordan flere av Beavers medlemene har holdt på i andre sammenhenger, ikke det at dette har noe med stjernen og gjøre, men som lager en oppfatning fra min side om at dette vil jeg ikke identifiseres med. Derfor så synes jeg at Beavers burde gjøre noe for og rydde opp og kvitte seg med uro momenter, men det er kanskje vanskelig når det dreier seg om en stor venneflokk. Uansett jeg skal ikke henge ut Beavers som som noe negativt, det er ikke meningen, men navnet har fått mye negativt hengende over seg pga enkelt individer.

Men nok om det kjenner flere av Beavers gutta og har mye positivt og si om dem..

Og jeg vil selvfølgelig støtte opp om Stjernen når jeg kan.

Mitt synspunkt på arrangementet rundt kampene har jeg fordi jeg vil at Stjernen skal få flere trofaste supportere, derfor er det viktig at rammen rundt kampene blir lagt slik at familier og unger kan gå på kamp, de er de yngre som skal bære tradisjoner vidre og om disse blir borte så ender det opp med at fære og fære drar på kamp.

Men selvfølgelig skryt til de som støtter opp i tykt og tynt, det skal jeg ikke ta ifra dere..

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 17:40
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

 kremt... det er piss.. I de fleste NHL kamper er det en stemning på tribuna som haller i Norge bare kan drømme om, en oppildning av publikum fra speaker, ekstra stemningskapende er jo live musikk, ikke bare i pauser men i spillestopp, det spilles ikke bare musikk fra hits for kids 9, men ordentlig musikk,  gjerne som sagt fra et live band eller om så bare en person og et keyboard.

 

Piss og piss, fru Blom. Skal ikke nekte for at speaker og andre instanser forsøker å oppildne publikum, og ved enkelte anledninger så synger faktisk publikummet også. Og selvsagt blir det mer liv fra 25 000 enn det blir fra 5000 her hjemme, det sier seg selv. (Og jada, jeg vet du har vært der....)

Men! Det er hevet over enhver tvil at NHL-publikummet er mye mer reserverte og stille enn i andre ligaer. Du ble jo til og med anbefalt å gå på collegehockey (?), hvor det ble sagt at det var mye mer liv, selv om det var langt færre publikummere. Jeg vil faktisk da påstå at i de mindre ligaene i USA, samt blant annet den svenske og finske ligaen, er det mye mer liv på tribunene enn i NHL. Så, som sagt, det blir automatisk mer liv av 20000 flere mennesker, men man er nok flinkere til å synge og lage liv på den måten i de europeiske ligaene, Get-ligaen inkludert.

Og "hits for kids 9"? Hvor fikk du den fra? Om det er den type musikk du mener spilles i norske hockeyhaller, så har du ikke vært på nok hockeykamper :).


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 aug 07, 18:00

college kamper er det enda mer liv på ja, helt klart, men det er liv på nhl kamper også, og mye bedre liv en på Norske arenaer (ikke bare pga antall tilskuere) Det er to vidt forskjellige ting å se livet på tribunen i NHL og andre hockey ligaer.

I de fleste land (norge inkludert) har de supporter klubber, en gjeng som har fast plass i en del av hallen, så er ikke tilfellet i NHL, der er samtlige på tribunen med når de blir dratt igang, ikke ved synging, men hoying, roping, og klapping, gjerne med effekter som er bannlyst av supporter klubber her i landet (som klappere, store hender o.l.)

Duske damer som som kan det de driver med, ikke fjortisser som er med for å bli sett.
Ett show før kamp hvor hver og en spiller i hjemmelagets start femmer blir introdusert på isen med spotlight og masse effekter. Som også er med å øke stemningen.

 

hehe, hitts for kids 9 var bare ett infall, men det har ihvertfall (tidligere år) vært meget tvilsom musikk spesielt i haller som halden, asker, manglerud star. I stjernehallen, amfien, jordal og mange andre har ting blit bedre...

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 aug 07, 19:18
Sparta leder 1-0 over Stjernen etter  1 periode...

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 21 aug 07, 19:51

Sparta leder 3-0 nå.. Sukk..

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 aug 07, 20:47
6-1. jaggu godt det bare er første kamp for Stjernen i år... makan

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 21 aug 07, 21:18
10-1.. fytte hælvete. jeg er imponert

kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 21 aug 07, 21:22
Det gjør ingen verdens ting. Det er August, det er treningskamp, det er en mellomsesong osv osv. ler mer av spartaspillerne som jublet hemningsløst etter en treningskamp.

---------------------------

...savner byen, folket, Stjernen og FFK!

(I`ll be back)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 21:30

Opprinnelig postet av kenneth
Det gjør ingen verdens ting. Det er August, det er treningskamp, det er en mellomsesong osv osv. ler mer av spartaspillerne som jublet hemningsløst etter en treningskamp.

Helt enig, første treningskampen tar jeg aldri noe spesielt tungt. Greit det svir å tape mot smurfene, men det gjør vi stort sett alltid når vi spiller mot dem i den første treningskampen.

Etter min mening beskriver ikke resultatet kampen akkurat. Ett av målene fikk man i tom kasse, Berg forærte Sparta et noen av målene med noen rare avgjørelser (joda, han var jalla begge veier også, og jeg er veldig glad for at jeg slipper å se han i serien). Samtidig hadde Sparta mer istid i beina pluss en treningskamp allerede. Jeg skylder ikke på noe som helst, Sparta vant fullt fortjent, men etter min mening var Stjernen mye mer med på notene enn hva resultatet skulle tilsi.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 aug 07, 21:42
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

I de fleste land (norge inkludert) har de supporter klubber, en gjeng som har fast plass i en del av hallen, så er ikke tilfellet i NHL, der er samtlige på tribunen med når de blir dratt igang, ikke ved synging, men hoying, roping, og klapping, gjerne med effekter som er bannlyst av supporter klubber her i landet (som klappere, store hender o.l.)

Duske damer som som kan det de driver med, ikke fjortisser som er med for å bli sett.
Ett show før kamp hvor hver og en spiller i hjemmelagets start femmer blir introdusert på isen med spotlight og masse effekter. Som også er med å øke stemningen.

 

Da er vi i alle fall uenige, hehe.

Jeg vet at NHL-laga som regel ikke har noen fast supportergruppering, som finnes i de europeiske ligaene. Men etter min mening er det synginga og klappinga som lager liv. Hoying og roping er ikke med på å bidra til det, etter min mening. Og jeg har stor forståelse for hvorfor slike effekter er bannlyst her i landet, alt slikt inkludert trommer bidrar bare til mer støy enn liv.

At duskedamene i NHL kan sine saker, tviler jeg ikke på, hehe, men det finnes da vitterlig i andre ligaer også. Stjernens duskedamer er kanskje ikke store greiene å skryte av, men de skal ha ros for at de faktisk stiller opp i kamp etter kamp! Men de fleste laga i Elitserien og Stavanger Oilers (muligens TIK også, lenge siden jeg har vært i Leangen nå...), har også flinke duskedamer. Det samme hadde Vålerenga for en tid tilbake. At spillerne blir introdusert en etter en i førstefemmeren er en typisk NHL-ting, men også dette blir praktisert i de europeiske ligaene, også her i Norge .

Hockeyen i NHL er verdens beste, det er det ikke tvil om, men stemningsmessig så vil jeg fremdeles påstå at de europeiske ligaene er bedre. Det er større haller, mer tilskuere og selvsagt større lydnivå "der borte", men vi synger og skaper mer stemning på den måten "her borte". Mener nå jeg, hehe.


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 21 aug 07, 21:48

Opprinnelig postet av Husgutt
10-1.. fytte hælvete. jeg er imponert

Samma her. Men det er heldigvis treningskamp da. At smurfene jubler hemningsløst over dette blir som når de fæle kråkene jubler over å slå FFK i Østfoldhallen på vinterstid. Helt uten betydning altså!

---------------------------

FFK - Norgesmestere 2006
Fortsatt god bedring Dagfinn!


Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 21 aug 07, 22:34
Sparta er helt sykt bra i år, det er helt klart.. Lurer på hvor mange mål Jonas Andersen skåra ikveld.. Han er sykt god.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 21 aug 07, 23:35

Opprinnelig postet av Ebenfalk2
Sparta er helt sykt bra i år, det er helt klart.. Lurer på hvor mange mål Jonas Andersen skåra ikveld.. Han er sykt god.

I følge kamprapporten på www.sa.no så hverken scoret han eller hadde assists i dag. Hvis jeg ikke har blingsa så klart. Var så mye mål å skumme gjennom... Fysj.. Vi fortsetter å tape for Sparta tidlig på høsten i treningskamper, og det er forsåvidt greit med tanke på lite istid osv., men er det virkelig nødvendig å tape så mye!?  Ble vel 0-7 i tilsvarende kamp i fjor..

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 22 aug 07, 06:53

Kan vel ikke si jeg ble veldig imponert over stjernen nå gitt.. 10-1.. hmmm. Er forsåvidt første kampen til stjernen i år, men 10-1 er klasse forskjell (ihvertfall i sifre).

 

Men, er jo en stund til sesong start, og med litt mer istid gjevner det seg nok mere ut tenker jeg. Sparta er nok hakket bedre en stjernen i år, ihvertfall på papiret, så får vi se da, når serien starter....Spennende blir det

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!

Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Felt P, rad 7, sete 11 !


Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 22 aug 07, 14:21

jaa.. litt av en kamp... guttæne ble tiltider rundspilt.. men det er en treningskamp å stjernen har vell ikke trena så mye på is?!

så kampen å jeg mener att Jonas Andresen ikke putta et eneste ett.... sparta har en spennende ungutt i tommy kristiansen som putta to!

---------------------------

-Funkær fett det


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 22 aug 07, 18:46

trur vist vi hadde fått 300 fra plankehaugen inn i stjernehallen en kamp, så hadde vi lagd så utrolig  sinnsyk stemmning at man aldri kommer til å glemme det...

syns det er veldig synd at folk lar være å stå i beavers pga fordommer...

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 23 aug 07, 15:33
Opprinnelig postet av hedvalen

syns det er veldig synd at folk lar være å stå i beavers pga fordommer...

Helt enig.

Og hva treningskampen angår...vi taper den første treningskampen mot smurfene omtrent hvert år likevel, så den kampen legger jeg aldri noe spesiell vekt på. Tror vi får se forbedringer allerede i kveld. Og gutta ble kun til tider rundspilt i tredje periode, man hang godt med i 2 perioder samtidig som jeg mener at Uffe også eksperimenterte og prøvde ut ting, da kan det fort bli enkle mål bakover om ting slår feil. Sparta hadde også 2 uker mer på is, og allerede en kamp i beina...ikke rart de er litt mer samspilte da. Bortsett fra keeperen deres, Yeats, så var det ingen som direkte imponerte av de blå heller. Og som sagt, det er første treningskampen...blir alltid litt rare kamper og resultater så tidlig.

Det som er teit er å se smurfene juble som om de har vunnet bøtta...


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 23 aug 07, 15:58

syns resultatet lyver veldig ,,, stjernen slipper inn 4 mål de siste 4 min vel?  

og 1 eller 2 i 3 periode var fordi uffe tokk ut keperen (noe som han ikke hadde gjort i en vanelig kamp trur jeg.

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 23 aug 07, 20:41

http://www.f-b.no/article/20070823/STJERNEN/70823014/1009/AKTUELT

Se det var bedre!

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


chabaratita

Juniorspiller

Ble medlem: 05 nov 05
Innlegg: 123

Lagt til: 23 aug 07, 21:59
Opprinnelig postet av danieltr

http://www.f-b.no/article/20070823/STJERNEN/70823014/1009/AKTUELT

Se det var bedre!



det vakke dumt det nei. deilig å kunne mobbe visse sparta-supportere... XD

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 23 aug 07, 22:25
Det var, mildt sagt, en stor forbedring og fortjent seier ja.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 26 aug 07, 23:30

http://www.f-b.no/article/20070826/STJERNEN/708270006/1009/AKTUELT

Det høres tøft ut med serieåpning mot Vålerenga med den etterhvert lange dårlige rekka med treningsresultater synes jeg. Blir det enda sesong med mange dårlige opplevelser?

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 26 aug 07, 23:31

Noen som har kjennskap til de nye spillerne forresten? Gi en kort oppsummering?

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 28 aug 07, 15:30

stjernen kommer til å sattse på juniorer i år,, ... blir nok ikke noen nye spillere forran sessongstarten   (kanskje knold)

jeg er fornøyd hvis de når sluttspill,, men stjernen kan fort overaske.

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 29 aug 07, 12:28

Det har da kommet flere nye spillere til Stjernen før denne sesongen, men man bør være klar over at grunnet den anstrengte økonomien så er det ingen Steiner eller Karyia man har hentet. Dog, er spillerne godt kjent av Weinstock, så han vet hva han har hentet.

Keeper Stephen Murphy, Skottland. I følge Weinstock en god keeper, med en litt uvanlig spillestil. Kan fort bli en publikumsfavoritt.

Back Michael Eskesen, Danmark. Et backtalent Weinstock hadde i Odense. Banker på døra til det danske landslaget, ingen poengplukker, men god på det defensive.

Back Örjan Lindmark, Sverige. Kommer også fra Odense sist sesong. Back med lang fartstid i både den svenske og tyske eliteserien. Som Eskesen er han mest en defensiv back og har masse rutine.

Back Johan Ohlsson, Sverige. Spilte for Weinstock i Arboga, og kommer nå sist fra fransk liga i Morzine. En stabil back som også kan være litt mer offensiv enn de nevnte andre to.

Back Martin Knold, Norge. Trenger vel ingen større beskrivelse, annet enn at det går rykter om at han kommer til å spille for Stjernen ut sesongen.

Løper Truls Navestad, Norge. Gjør comeback på laget, og har virket frisk og god i de treningskampene jeg har sett han spille hittil. I kampen mot Sparta i Stjernehallen var han Stjernens beste etter min mening.

Løper Juha Viiniikainen, Finland. Riktignok ikke ny, siden han var her forrige sesong også, men ble langtidsskadet og fikk ikke vist seg frem så mye. I år virker det som han er tilbake for fullt, og ser ut som en smart og teknisk måljeger.

Løper Patrik Ruiz, Sverige. En riktig måljeger. Spilte riktignok for Tranås i svensk 1.divisjon, men har til gjengjeld også øst inn mål for dem. Dette er også spilleren som sammen med Holøs var de to beste i Iron Man-konkurransen.

Løper Erik Hjalmarsson, Sverige. Kommet fra Nybro i Allsvenskan. En tøffing, som med sin fysiske spillestil, kanskje kan tenne de andre gutta litt når de trenger det med noen saftige taklinger. Kan også plukke en del poeng, og vinner tilbake pucken mye.

Karl Johan Sundt, Norge. Trenger vel heller ingen større beskrivelse, annet enn at Weinstock er fornøyd med han og han har utviklet seg til å bli en defensiv center. Da jeg ikke har fått sett han i noen treningskamper enda, så vet jeg ikke hvordan han er nå, men mener å huske ham som en teknisk god playmaker sist han spilte i Stjernen.

Med det har Weinstock sagt at troppen er spikret. Resten av laget består av lokale gutter, samt spillere som Selvaag og Gerhard Nilsen. Forventer ingen topp-plassering, men tror laget kan overraske.


danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 30 aug 07, 16:11
Takker MadMax. Glimrende oppsummering! Akkurat sånn som jeg tenkte, da jeg etterlyste oppsummering!

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 31 aug 07, 19:14

Da ble det ikke noe Knold til stjernen.... synd

 

http://f-b.no/article/20070831/STJERNEN/70831020/1009/AKTUELT

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 01 sep 07, 13:27

Synd for Stjernen ja, men forståelig for Knold. Han ønsket seg jo helst til en proffklubb...der får han også en kontrakt ingen norske klubber kan tilby.

Heldigvis var Knold bare en bonus for Stjernen, han var ikke opprinnelig med i Weinstocks planer.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 01 sep 07, 20:08
jaja da vant stjernen 5-2 over frisk:D  

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 09 sep 07, 20:53
stjernen kliner til med to strake seiere over furuset 7-4   og over comet 2-1:D:D:D:D

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 11 sep 07, 20:27
Neste kamp er da seriekamp mot Vålerenga på Jordal Amfi. Red Beavers setter opp buss til kampen, og bussen kjører fra Stjernehallen klokka 18:00. Alle Stjernenfans bør møte opp og bli med å lage liv!

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 12 sep 07, 14:25

Opprinnelig postet av hedvalen
stjernen kliner til med to strake seiere over furuset 7-4   og over comet 2-1:D:D:D:D

 

hurra, vi slo comet og frisk... jaggu! hehe, neida, bare tulla. Bra det.

 

Når begynner serien da?

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 12 sep 07, 16:03

nå skal ikke du komme her å være nesevis unge mann   hehe   er glad for alle seiere da,,,

vi har en knall tøff start på torsdag (imorgen)   mot enga borte.    

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 12 sep 07, 17:14
Opprinnelig postet av hedvalen

nå skal ikke du komme her å være nesevis unge mann   hehe   er glad for alle seiere da,,,

vi har en knall tøff start på torsdag (imorgen)   mot enga borte.    

 

hehe, nesevis..  joa... litt kanskje.. hehe så klart det er bra med alle seiere som kommer =)

 

Allerede i morra ja.. artig...

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 13 sep 07, 22:24

Dæven døtte! Stjernen slo Enga i sudden. Dette var overraskende bra!! Møt opp i hallen til tirsdag guttær.

Kankskje Uffe kan utrette mirakler???

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 13 sep 07, 22:31
Utrolig morsom start på sesongen og et imponerende resultat. Glemte helt at kampen gikk på TV, og fikk bare sett 3. periode pluss sudden. Stjernen spilte veldig solid defensivt og Stephen Murphy stod stort i mål. De første 10 minuttene av 3. periode skapte Stjernen en del fremover også, men etter at VIF utlignet til 2-2 så var jeg faktisk ganske sikker på at de skulle vinne. De skrudde opp tempoet en del og fikk noen farlige avslutninger (blant annet stolpetreff), viste rett og slett at de nok er et bedre hockeylag enn Stjernen, men i dag synes jeg likevel Stjernen fortjente poengene. Det var herlig å se den gå inn i sudden!

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 13 sep 07, 22:38
Moro

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 14 sep 07, 01:32

Her er det i hvertfall noe fra kampen http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=162895

 


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 14 sep 07, 15:58
Herlig at Stjernen vant serieåpningen mot Norges beste ishockeylag i går! Jeg gleder meg til fortsettelsen. Tipper Stjernen ender på 4-5 plass i år.

---------------------------

FFK - Norgesmestere 2006
Fortsatt god bedring Dagfinn!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 14 sep 07, 23:09
Da var første seriekamp unnagjort. Som gledelig endte med Stjernen-seier 3-2 mot Vålerenga på Jordal Amfi, etter sudden death.

I første periode kontrollerte VIF det meste, men Stjernen pakket forsvaret godt sammen rundt Murphy og slapp bare inn ett mål, satt inn av Øystein Olsen. Noe senere i perioden utlignet David Hnat i 5 mot 3, og perioden ebbet ut med et rettferdig 1-1.
Andre periode var mer positiv, sett med Stjernen-øyne. Gutta var mye mer med på notene, og presset til tider Vålerenga høyt i banen. Takket være en sprudlende Aleksander Simensen, tok Stjernen også ledelsen før pause.
Tredje periode fortsatte der andre periode slapp, med at Stjernen presset på. Men Vålerenga er flinke til å utnytte andre lags feil, og med det utlignet de til 2-2 ved Kenneth Larsen. I sluttminuttene presset Oslolaget på, men Stjernen holdt unna, selv i undertall, og det ble klart for sudden.
I sudden tok Vålerenga først kontrollen, siden Navestad satt utvist. Men Stjernen ridde av stormen, og da VIF fikk en utvisning dukket Johan Ohlsson opp på blå og banket inn seiersmålet og 3-2 til Stjernen!

En jevn og underholdende kamp, men det skal nevnes at det er tidlig i sesongen og Vålerenga starter alltid treigt. Men jeg er meget glad for å kunne reise hjem fra Jordal med 2 poeng :).
Klanen var skuffende, lite liv, og ekstra stille ble det da Stjernen begynte å presse. Irriterte meg også at det satt Vålerenga-supportere rett ved siden av oss bortesupportere og slang dritt til oss gjennom hele kampen, og vaktene gjorde null og niks med det. Men skal skryte av Miniklanen, som faktisk dro i gang Klanen ved flere anledninger.
Red Beavers vant klart kampen på tribunen og med et tredvetalls supportere på tribunen lagde vi mye høylytt liv og røre :).

http://www.f-b.no/article/20070914/STJERNEN/70913016/1024/AKTUELT

Og inntil videre leder vi serien, hehe :).
Neste kamp er hjemme mot Stavanger førstkommende tirsdag, da slipper også Plankehaugens medlemmer inn billig, så møt opp og lag masse liv i hallen sammen med oss! :).

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 15 sep 07, 15:59

ENDELIG HAR HOCKEYEN BEGYNT IGJEN!!!!!!!!!!!!!!

vi var en full buss madmax,, :P  bussen tokk 55 stykk, å det var noen som kjørte så var vell ca 70 stykk fra fredrikstad kan jeg tenke meg ..vi lagde veldig bra liv:) 

utrolig morro på jordal igår:D andre gangen jeg har sett stjernen vinne på jordal hehe:D   

men nå skal vi ikke ta helt av her, vålerenga er altid "slow starters"   guttane vant kampen fordi de ga 130 % innsats hele tiden ..  hvis dem detter ned på bare 110 & innsats i slike kamper så taper de..

men det ser ikke værst ut,, trur at stjernen kan klare en 6 plass jeg da er jeg fornøyd:) for de har jo veldig mange lokale ungutter med,  men de er tiljengjeld veldig sultne virker dt som ,,, trur både westreng og simensen vill være en av unguttene som gjør en veldig bra sessong.(by the way, jeg sikkra meg drakta til begge ifjord)

hehe ja de enga supporterne på vipen satt å skrek mye dritt ja,,,,å vi må vell innrømme at vi svarte dem ganske greit å:p   men det hele var da ganske harmløst,,, vaktene holdte jo tross alt på å le seg ijel:P :P hehe

morsomaste turen å kampen jeg har vært på på lenge:)   trur garantert tribunelivet i stjernehallen kommer til å bli mye bedre en ifjord  hadde vært utrolig morro , om plankehaugen guttane og kanskje brh guttane hadde kommet opp å stått sammen med oss også:)

er det ikke trondheim til tirsdag a?   hmmmm ?

 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 16 sep 07, 09:45
Opprinnelig postet av hedvalen

er det ikke trondheim til tirsdag a?   hmmmm ?

Nei, det er visst Stjernen vs. Stavanger Oilers på tirsdag i "låven"

---------------------------

FFK - Norgesmestere 2006
Fortsatt god bedring Dagfinn!


danmag

Bedriftsspiller
Ble medlem: 19 jul 07
Innlegg: 7

Lagt til: 17 sep 07, 00:17
Jeg tipper Stjernen litt lenger ned enn 4 - 5 plass, dem var nok litt heldige mot vif. I år har jeg for første gang trua på Sparta! De har ett kjempe lag på papiret i år, men for se åssen de er på isen da!

Men synd at Stjernen ligger i skyggen av FFK. Hockey er bare ikke større enn fotball, kommer aldri til og bli det her i landet uansett som Stjernen vinner serien eller ikke.

---------------------------

- danmag -


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 18 sep 07, 15:06
Jeg har sett hockey i Norge siden 82 og har jobbet i Stjernehallen en årrekke, men ikke lenger. Etter hva jeg har sett av Stjernen i år, lover det ganske bra. De har fått bort alle nykker, og det forventes av alle at de jobber det helsa tåler. Det holder faktisk veldig langt i hockey, norsk som internasjonal. Forsterkningene kan vel ikke sies å være de beste, men det som er unntaket fra foregående år, er at alle spillerne styrker stallen og gjør den homogen. Ikke noe rekkefyll, med andre ord. I ttilleg ser det ut til at Uffe har brukt en del ti dpå rekkesammensetningen slik at det i år ikke er noen rekker som blir pisset på. Tidlig å komme med en slik uttalelse, men kamper mot enga pleier å avsløre svakheter da de kun spiller på motstandernes feil. Jeg tror  Stjernen havner midt på treet i år, heller litt over enn under. Slik jeg ser det, er det Enga SIL og Oilers som virkelig er suverene i år, og tror de utkrystalliserer seg på toppen ganske tidlig. Resten av lagene tror jeg er jevnere enn folk tror. Mye mulig jeg går på en blemme her, men det skal jeg ihvertfall være den første til å innrømme :-) 

---------------------------

-Elsker alle-


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 18 sep 07, 17:05

man må dessvere også nevne sparta blandt disse lagene,, de ser litt for sterke ut i år,,, de kan fort finne på både det ene å det andre.

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Marty_h

Juniorspiller

Ble medlem: 28 des 06
Innlegg: 113

Lagt til: 18 sep 07, 20:37
Fantastisk å stå med 5 poeng etter 2 serierunder! Alle trodde jo vi skulle stå med 0. Eneste minus er BARE 899 tilskuere

kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 18 sep 07, 20:38
Helt fantastisk av guttane

---------------------------

...savner byen, folket, Stjernen og FFK!

(I`ll be back)


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 18 sep 07, 21:00

de jobber å sliter som bare det:D   i de vinner neste samtlige andre pucker:D   skal bli morro å se  dem videre i sessongen:)

morsomt å høre at uffe er så jordnær etter å ha slått norges kanskje to beste lag i serieåpninga :)

var bare 800-900 stykk på tribunen , men det var mange på beavers feltet,,, syns vi lagde et UTROLIG bra liv:D  

NÅ MÅ ALLE MØTE OPP I STJERNEHALLEN TIL TORSDAG KL 20.00 MOT SPARTA ,,, DA MÅ VI SYNGE UT SÆRPINGÆNE EN GANG FOR ALLE!!!!

alle plankehaugen medlemmer får billetter på ståplass til 60KR 

håper det kan komme mange syngende supportere fra haugen å bidra til torsdag :D 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 18 sep 07, 21:05
Sjeldent sett et så hardt arbeidende Stjernen-lag. Det var en kanon-match. Enkelt og greit!!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 18 sep 07, 21:09

syns det er litt stas jeg, de har ingen primadonnaer i år:P  men virker som juniorene har tatt litt ansvar , å de a-lag spillerne som var dårlige iford glittrer nå:D 

men som uffe sa, " vi er inne i en formtopp nå, men det kan fort komme en down"   eller noe sånt?:p

men får nyte gleden mens man kan:D

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


bjorn

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1606

Lagt til: 20 sep 07, 22:38
Sinnsykt det Uffe gjør i sudden altså, ha ha, måtte gni meg i øya, men det funka jo...

Dette her står det virkelig respekt av, selv om det er envesikjøring og skuddene hagler mot hjelper det lite når de det er en levende vegg bakerst.

Guillermo

A-lagspiller
Ble medlem: 15 aug 05
Innlegg: 638

Lagt til: 20 sep 07, 22:49
måtte nesten gni meg litt i øya selv! genitrekk!

Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1126

Lagt til: 20 sep 07, 22:50

For bare håpe at stjernen tar seriøst på de mindre gode laga og nå da så dem ikke går på noen

heftige blemmer. I dag hadde vi fru fortuna med oss vertfall!


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 sep 07, 23:05

HELT KONGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 20 sep 07, 23:24
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Opprinnelig postet av MadMax

Ligne mer på NHL? Der folk sitter stort sett rolig, og knapt lager noe liv?

 

kremt... det er piss.. I de fleste NHL kamper er det en stemning på tribuna som haller i Norge bare kan drømme om, en oppildning av publikum fra speaker, ekstra stemningskapende er jo live musikk, ikke bare i pauser men i spillestopp, det spilles ikke bare musikk fra hits for kids 9, men ordentlig musikk,  gjerne som sagt fra et live band eller om så bare en person og et keyboard.

 

Joa, det er noen som drar på kamp i NHL for å bare dra på kamp, for statusen sin skyld, men fleste parten av de 18-25000 som er i hallene der borte er der for å se kamp, å være med på å skape stemning!

Dette er virkelig piss. I bortsett fra et par/tre arenaer er hockeystemningen i NHL katastrofalt dårlig. Flaut er det. Har selv vært til stede, og ble fryktelig skuffa. Er mer trøkk med 800 i Stjernehallen. Vi har ingenting å lære av amerikansk tribunekultur. Synd at vi tok etter amerikanerne for ca 15 år siden, før var det faktisk virkelig stemning. Nå er det diskomusikk og duskedamer. Moro i Stjernehallen idag, men fytte rakkern hvor irritert jeg blir av den diskomusikken. Den kveler hele stemningen, og supporterne får nesten ikke sunget. Synd!! Back to the great old days. Hva med en supporter allianse som kunne ta tak i dette kvasiamerikanske opplegget???? NSA fikk jo slutt på musikken på fotballkamper etter at noen klubber ville ha amerikanske tilstander. Husker blant annet at Life is life runget over høytalerne på Fredrikstad stadion på en corner mot Lillestrøm i cupen for noen år siden. Da gikk jeg umiddelbart opp i speakerbua og sa i fra.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 20 sep 07, 23:37

helt enig ,,,   stemmningen i amerikanske idret er patetisk å stusselig .....

 

DEILIG MED SEIER IDAG !!!!!!!!!!!!!!  syns beavers lagde veldig bra liv:)   morro å se endel kjente tryner fra stadion også:)

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 sep 07, 00:44

Fytti helsike for en kamp! hehe, rundspilt mer eller mindre i 2 perioder, så plutselig våkner stjernen! (rundspilt i form av skudd ihvertfall)

 

Men det Uffe gjorde i suden ga meg nesten hjerteinfarkt, ta ut keeper i suden, den er ny! hehe  Men, gambling kan jo lønne seg det, det så vi i dag, og sparta spillerne måtte pent reise hjem med 1 poeng og ærlig talt, 2 poeng mindre en de hadde fortjent i forhold til sjanser i ordinær tid.

 

Sarpe hockey finns ikke lenger!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
Fredrikstad Stadion - Felt P, Rad 7, Sete 11.

KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 21 sep 07, 08:17

Ekspertene i hockey er omtrent like gode som Karl Petter Løken er angående Tippeligaen. Trodde ikke  mine egne øyne, plukke keeper i sudden? Og så funka det! Hadde aldri trodd jeg skulle se det. Synes synd på guttane som ikke får fulle tribuner, det fortjener de i år - mye mer enn noen gang (på ihvertfall 15 år). De jobber som pakkesler hele gjengen, og står virkelig opp for hverandre.

 

Men det er ikke så rart at det blir sånn, sjekk forsida på f-b.no og se hvor saken ligger. Helt i bånn. Dette er dårlig gjort av FB, men ikke annet å vente av mediehuset. De har en så negativ vinkling på hockey at jeg blir helt redd. Hva har skjedd med Erik Andre Pedersen, hockeyens alibi i FB?

---------------------------

-Elsker alle-


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 21 sep 07, 08:27
helt tragisk av f-b      de taper seg fra år til år:/

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 sep 07, 14:02

Dette var jo helt sjukt...sjukt deilig altså!!

Ingen tvil om at smurfene var best dessverre, men som Weinstock sa på radioen etter kampen, de får skylde seg selv når de ikke scorer mål, hehe. Et aldri så lite ran dette her, men for et deilig ran det var!

Jeg satt med hjertet i halsen da Uffe tok ut Murphy i sudden, og spyttet omtrent ut hjertet da smurfene klarerte pucken og den gikk vel nesten bare centimetre utenfor det tomme buret. Heldigvis klinket Selvaag inn seiersmålet rett etterpå, hehe.

Gud så deilig!!!!


Pinaasen

A-lagspiller

Ble medlem: 06 jan 07
Innlegg: 508

Lagt til: 23 sep 07, 19:56

Jaja... tap mot lillehammer.... hmmm....!

murphy var ikke no spess idag men!

---------------------------

110%støtte til Zoran!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 25 sep 07, 15:46

Red Beavers arrangerer tur til bortekampen mot Asker 27.september. Se Beavers` hjemmesider for mer informasjon.


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 18 nov 07, 19:37
Jeg siterer Svein Bergstrøm: "Ai, ai, ai." Så tapte guttane igjen da. Det gikk så langt som til straffeslag, og Stjernen hadde to måls ledelse en liten stund, men det gikk ikke hele veien inn. Stavanger stakk dessverre av med 2 poeng som de røde hadde trengt sårt. I stedet ble det bare 1 poeng. Litt av en sesong dette!

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 18 nov 07, 20:25

Det er en mellomsesong, noe som har blitt sagt hele tiden. Ingen i Stjernenmiljøet som har forventet noen topp-plassering i år. Hvorfor skal folk klage på sesongen da? Er det ikke godt nok med mindre man ligger på førsteplass, ubeseiret og ikke har sluppet inn et eneste mål gjennom hele sesongen?

På en annen side, så spiller Stjernen en  god kamp mot Oilers. Gutta jobber og sliter, og blør for drakta. Oilers hadde de fleste skuddene, men vi hadde de giftigste sjansene. At vi tapte på straffer er ren uflaks, for straffer i hockey er ren bingo - det kan gå alle veier.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 27 nov 07, 18:58

Ikke vet jeg hvorfor dette ikke kom med i nettutgaven til FB, men det er vel fordi  FB stort sett forguder FFK og liker ikke Stjernen så godt - av en eller annen grunn.

Uansett....jeg leste i papirutgaven om Ulf Weinstocks og Anders Grönhagens begynnende samarbeid om idrettskulturen i byen. Må si jeg ser på dette som kun positivt for begge klubber (og andre klubber som eventuelt måtte komme til), og hver idrettsgren kan nok komme til med tips om  hva det måtte være som den andre kan dra nytte av.

Håper riktignok det ikke går såpass langt at Weinstock trener Fredrikstads volleyball-lag som han gjorde i Halmstad egentlig, men et skikkelig samarbeid vil nok skape enda mer glød og entusiasme både blant trenerapparat, spillere og fans. Så jeg håper dette vil videreutvikle seg.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 28 nov 07, 22:37
Opprinnelig postet av MadMax

Ikke vet jeg hvorfor dette ikke kom med i nettutgaven til FB, men det er vel fordi  FB stort sett forguder FFK og liker ikke Stjernen så godt - av en eller annen grunn.

Denne artikkelen du siktet til?

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 29 nov 07, 15:26
Jammen, der var artikkelen jo. I stand corrected . Hvor på nettsidene lå den?

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 29 nov 07, 21:07
Opprinnelig postet av MadMax
Jammen, der var artikkelen jo. I stand corrected . Hvor på nettsidene lå den?


Den lå på forsiden, første gang jeg leste den, men jeg måtte søke etter den for å finne den på nytt. Den lå verken under FFK-saker, eller Stjernen-saker etterpå da. Noe merkelig...

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 29 nov 07, 23:11
da vant stjernen igjen:D   4-1 over furuset:D

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 30 nov 07, 12:10

Opprinnelig postet av hedvalen
da vant stjernen igjen:D   4-1 over furuset:D

Deilig!

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 30 nov 07, 21:48
Opprinnelig postet av Scout

Opprinnelig postet av hedvalen
da vant stjernen igjen:D   4-1 over furuset:D

Deilig!

Ja maken til innsats skal man mange år tilbake for å finne.Tragisk at ikke fler dukker opp i hallen. Det hadde denne hardtarbeidende gjengen, med Hjalmarsson og Hnat i spissen fortjent.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 30 nov 07, 23:05
Opprinnelig postet av stjernengutt
Opprinnelig postet av Scout

Opprinnelig postet av hedvalen
da vant stjernen igjen:D   4-1 over furuset:D

Deilig!

Ja maken til innsats skal man mange år tilbake for å finne.Tragisk at ikke fler dukker opp i hallen. Det hadde denne hardtarbeidende gjengen, med Hjalmarsson og Hnat i spissen fortjent.

Hadde de jobba hardere så hadde de hatt flere poeng.

 


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 01 des 07, 02:09

Opprinnelig postet av Rune Haugen
Hadde de jobba hardere så hadde de hatt flere poeng.

Hva er det for noe tull??

Om de hadde jobba hardere? Først og fremst, så har Stjernen for første gang på lenge (vel, med unntak av sesongen med den geniale Enio), et lag som blør for drakta og jobber hardt. For det andre så synes jeg det er noe forbanna tull at "om de hadde jobbet hardere så blablabla". Ta vekk 8 av de mest sentrale spillerne på ethvert hockeylag, og det laget vil slite....det er det ingen tvil om....det ville Storhamar, VIF, Sparta, Lørenskog, M/S og Kongsvinger gjort også f.eks. Det ville også Man Utd, Liverpool, Vålerenga, Brann og FFK gjort også i fotballen.

Gutta jobber så hardt de kan de, og jeg er drittlei de folka som forventer at Stjernen skal vinne absolutt alt og vinne alle kamper med masse mål før folk er fornøyd. For ellers finner jo folk alltids et eller annet å klage på! Det er som Weinstock sier, det er begrenset hvor bra lag han har å jobbe med i år, så derfor blir dette en mellomsesong - og da er det ingen vits i å forvente de helt store resultatene heller. Men klart, Stjernen har overrasket ved å ta noen store skalper også - man er jo det eneste laget Vålerenga ikke har klart å slått f.eks. For med et skadefritt lag, er Stjernen et hardtarbeidende lag....ikke noe spesielt fintspillende, men man er flinke til å forstyrre spillet til motstanderen og dermed kontre dem i senk. Men når det er flust av sentrale spillere ute så blir det vanskelig.

Men se på de siste kampene. Etter min mening begynte forbedringen i kampen mot Comet....mye skader, men gutta kjempet og slåss så hardt de kunne. Mot Storhamar var man fullt på høyde med bønda, men takket være en feig dommer ble kampen ødelagt. Og samtidig begynte spillere å komme tilbake fra skader. Man spilte godt i 55 minutter mot Furuset og burde vunnet den kampen, der var det Stjernens egen feil at det ikke ble 3 poeng - men man revansjerte seg ved å jobbe FIF i senk hjemme i Stjernehallen nå sist.....spesielt takket være våran kung, Erik Hjalmarsson.

Så det at gutta hadde tatt flere poeng om de hadde jobbet hardere? Pisspreik. Skal innrømme at de har gått på noen blemmer også, mot f.eks LIK, TIK og FIF men gutta jobber hardt, spiller så godt de kan og går på hver kamp med en positivt innstilling!

Det er mer enn hva man kan si om FFK til tider....(ja, der kom brannfakkelen!)

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 01 des 07, 11:40
Opprinnelig postet av MadMax

Hva er det for noe tull??

Om de hadde jobba hardere?

Det er jo Uffe sjøl som blir sitert sånn etter hver eneste kamp i avisa ( sånn cirka ).


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 01 des 07, 11:46

Det er mer enn hva man kan si om FFK til tider....(ja, der kom brannfakkelen!)

Jeg er enig med deg og vil legge til at Stjernen spiller mange flere kamper også.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 02 des 07, 13:11

jaja rune haugen , du klager jo på alt som har med stjernen å gjøre.....

hvis ffk spillerne hadde jobbet like mye som stjernenspillerne igjord så hadde de kommet på en 4 plass lett...  tenker spesielt på den labre innsatsen de siste kampene

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 02 des 07, 13:54
Opprinnelig postet av hedvalen

jaja rune haugen , du klager jo på alt som har med stjernen å gjøre.....

hvis ffk spillerne hadde jobbet like mye som stjernenspillerne igjord så hadde de kommet på en 4 plass lett...  tenker spesielt på den labre innsatsen de siste kampene

Forklar hedvalen. Hva annet har jeg klaga på når det gjelder Stjernen ?? Hvis jeg igjen skulle få lyst til å gå i Stjernehallen så har ikke det noe med tabellplasseringen å gjøre. Da hadde jeg allerede vært der i fjor.

Å trekke inn FFK-spillere i denne diskusjonen interesserer meg ikke.


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 02 des 07, 15:31

trur de fleste er enig med meg der rune:P     

men skal la være å gå på person:)  men det er som jeg sier hvis ffk hadde hatt like mye innsats de siste kampene som stjernen så hadde de loggi langt høyere på tabbellen , å vi hadde nok hatt en uefa cup plass

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1126

Lagt til: 02 des 07, 19:52

Stjernen med en veldig viktig 5-4 seier over TIK!

Nå er det bare et poeng opp til furuset, dette skal guttane klare tenker jeg.


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 04 des 07, 21:33
Hvordan ser skadeoversikten ut for Stjernen i øyeblikket? Noen som har god peil på det, og hva det vil bety i neste kamp?

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 04 des 07, 22:46

Så vidt jeg vet er Selvaag, Simensen, Gundersen og Lindmark ute til kampen mot Vålerenga.

Skulle gjerne hatt tilbake alle spillerne selvsagt, men det begynner å se lysere ut nå. Selvaag og Simensen har vært ute en stund, Gundersen ble skadet like før kampen mot Oilers mens Lindmark fikk hjernerystelse i Leangen. Med Örjan ute, så betyr nok det at Patrik Ruiz igjen blir å finne i startoppstillinga på torsdag. Jeg mener at laget har vist de kan spille jevnt med de beste, selv uten Selvaag og Simensen. Skulle gjerne sett Gundersen få litt matchtrening, men Murphy har vist seg å være en solid sisteskanse, og Tommy Johansen vil nok være reservekeeper. Det som nok er mest synd nå er å måtte miste Lindmark i noen kamper igjen, greit at mannen er 40 år men han oser trygghet og rutine blant backene og det hjelper mye på vårt defensive spill.

Men med tanke på Vålerengas formsvikt de siste kampene, så mener jeg Stjernen har alle sjanser til å ta med seg tre eller to poeng hjem fra Jordal. Med hard jobbing i 3 ganger 20 og god, kynisk defensiv organisering så kan det gå veien. Men man skal ikke gjøre for mange personlige feil heller, da Vålerenga er  veldig flinke til å utnytte det.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 05 des 07, 06:31
Opprinnelig postet av hedvalen

trur de fleste er enig med meg der rune:P     

men skal la være å gå på person:)  men det er som jeg sier hvis ffk hadde hatt like mye innsats de siste kampene som stjernen så hadde de loggi langt høyere på tabbellen , å vi hadde nok hatt en uefa cup plass

 

nå overdriver du insatsen til stjernen spillere en smule her, har da mange eksempler i år på at stjernen spillerne har null insatts omtrent, minner om 8-2 for sparta, tap for trondheim og furuseth.....

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 05 des 07, 15:34

Det hedvalen mener er at hockeygutta jobber generelt mer i løpet av en kamp enn hva fotballspillerne gjør. Skulle ikke forundre meg om man trener mer også, i tillegg til at de fleste har jobb ved siden av. Og å vise så mye innsats og hjerte som gutta har gjort i de fleste kampene, greit det har vært noen feilskjær, men det vil det være uansett...også for FFK.

Poenget er at FFK-spillerne nok hadde vært i bedre form, om de hadde jobbet og trent like mye som hockeyspillerne.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 10 des 07, 13:01

Gratistur til Furuset i morgen. Avreise fra Stjernehallen klokka 17:00.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 20 des 07, 17:42
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Opprinnelig postet av hedvalen

trur de fleste er enig med meg der rune:P     

men skal la være å gå på person:)  men det er som jeg sier hvis ffk hadde hatt like mye innsats de siste kampene som stjernen så hadde de loggi langt høyere på tabbellen , å vi hadde nok hatt en uefa cup plass

 

nå overdriver du insatsen til stjernen spillere en smule her, har da mange eksempler i år på at stjernen spillerne har null insatts omtrent, minner om 8-2 for sparta, tap for trondheim og furuseth.....

 

Og den slappe innsatsen har du selv sett, eller lest om i avisen?

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 20 des 07, 18:34
lest hørt og sett... Og jeg minner om at jeg ikke sier at de har slapp insatts i hver kamp, men i enkelt kamper slipper da stjernen seg ned noen hakk også.  

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 21 des 07, 15:43

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
lest hørt og sett... Og jeg minner om at jeg ikke sier at de har slapp insatts i hver kamp, men i enkelt kamper slipper da stjernen seg ned noen hakk også.  

Selvsagt,den skal jeg ikke si noe på . Men slik er det jo for alle lag.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 21 des 07, 15:56
netopp

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.


MA

Juniorspiller

Ble medlem: 18 jun 07
Innlegg: 193

Lagt til: 29 des 07, 18:36

Er det gratis inngang i stjernehallen i morra 30.12? Mente jeg hadde sett det skrevet et sted for en stund tilbake.

Når starter kampen, er det kl. 17.00?

---------------------------

Plankehaugen for ALLE...... men for guds skyld syng da :-)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 29 des 07, 18:45
Det skal være gratis inngang ja. Kampstart klokka 17:00.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 02 jan 08, 04:03
Stjernen har for øvrig forsterket stallen med noen spillere i det siste. Unge Mats Knutsen har kommet fra VIF, Kenneth Bedsvåg gjør comeback samt slovaken Tomas Oravec ble klar i siste time.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 02 jan 08, 18:04

Opprinnelig postet av MadMax
Stjernen har for øvrig forsterket stallen med noen spillere i det siste. Unge Mats Knutsen har kommet fra VIF, Kenneth Bedsvåg gjør comeback samt slovaken Tomas Oravec ble klar i siste time.

Knutsen har jeg litt troa på faktisk...spilte vel 38 kamper for enga i fjor, og da må det jo være litt kvalitet i han. Ung er han og! Oravec har jeg ikke peiling på, men etter å ha sett gutta i det siste kan det uansett være godt å få inn noe nytt blod.

Håper det går en faen i gutta i morra. Nå vil jeg ha tre pinnær igjen :)

---------------------------

heia heia...


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 02 jan 08, 23:15

Du er ikke den eneste som vil ha tre pinnær, hehe. Og mye av motgangen har selvsagt kommet pga man har hatt for få spillere, og da blir det tungt å spille mot lag som f.eks ikke har noen skader. Gutta og Ulf W skal ha skryt for at de faktisk jobber og står på så mye, når det i tillegg butter såpass i mot.  Og det er ikke tvil om at noen forsterkninger nå er kjærkomne, hehe.

Knutsen er en aggressiv spiller (dvs, ikke ufin, men går uredd rett på mål), og jobber hardt for laget. I følge Vålerengafans jeg har snakket med så er han helt klart en lovende spiller for norsk hockey. Jeg har like mye peiling på Oravec som deg omtrent, men det står litt info om han på stjernen.no, og statistikken hans er ikke så aller verst (husk at det er en viss forskjell mellom GET-ligaen og Extraliga). Bedsvåg vet vi jo alle hvem er, og skal bli artig å se han i den røde drakta igjen.

Ikke umulig at disse forsterkningene hjelper på humøret til resten av gutta, og gruser Furuset i morra.

Og for de som måtte lure, så går ikke dette på bekostning av noen lokale talenter. Viinikainen og kanskje Lindmark er langtidsskadd, og Knutsen og Oravec ble hentet inn i stedet. Bedsvåg teller ikke, da jeg omtrent ser på han som en fullblods Fredrikstad-kæll nå likevel.

Hørte forresten også at Stjernen var ute etter Spartas Bjarte Bjønnes og Jiri Jantovsky. De blå ville ikke stå i veien for et klubb-bytte for dem, i alle fall Jantovsky, men spillerne ville ikke.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 03 jan 08, 00:05

Fra FB:

"Tomas kommer fra 1.liga klubben Banska Bystrica i Slovakia. Han er 25 år gammel og har erfaring fra slovakiske juniorlandslag og spill i den slovakiske extraligaen. Han beskrives som en god lagspiller med bra fart og god teknikk.

Det er ventet at spilleren kommer til Fredrikstad for å slutte seg til Stjernen-troppen allerede i morgen. Målet er å få ham spilleklar til den særdeles viktige kampen mot Furuset førstkommende torsdag."

Her er statistikken hans: http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=16578

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Bob Page

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 08 jan 08, 20:21
Blir ikke sluttspill på dere på den måten guttær...

---------------------------

Et lag skal rykke direkte ned fra TP i år, og det skal bli HamKam...
---
– Det går ikke å score med en sånn "edderkopp" i mål. Han hadde ben og armer overalt.
Rune Lange om Rami Shaaban til F-B etter FFK-VIF 26/5 -07
---
FFK - Østfolds stolthet


SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 08 jan 08, 20:25
Tar tid å bygge opp ett topplag og de fleste spådde at stjernen ville slite iår.. håper bare de klarer kvailkkampene som de nå må spille..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 jan 08, 00:34
Heller ikke kommet som noen bombe at dette blir en mellomsesong. Som andre sier, det tar tid å bygge opp et lag. Eller hadde du forventet at Stjernen skulle vinne alt som var, ellers hadde sesongen vært en total fiasko?

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 19 jan 08, 14:02
Stjernens gjeld slettet..... Jippi... Kan nesten virke litt som de har planer om å ikke gi seg med dette heller.
Sjekk ut f-b.no

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 19 jan 08, 14:04
kan ikke beskrive hvor glad jeg er :Dhehe

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 23 jan 08, 22:12
Ble rett og slett hoppende glad da jeg leste det. Glitrende og en stor takk til investorene.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 24 jan 08, 21:40
Sterk seier over Lillehammer i kveld. Og takket være Storhamar er vi nå bare fem poeng fra sluttspillet!

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 24 jan 08, 21:44
It`s hope in å hanging snøre

Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1126

Lagt til: 27 jan 08, 19:53

Nå er jeg så sinnsykt stolt av guttane!

Dem vil virkelig til sluttspillet og det tror jeg stjernen klarer nå.


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 27 jan 08, 19:58
Veldig bra, glitrende å slå både Frisk og den rævva dommeren

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 27 jan 08, 20:23
idag spilte de godt ja.. hørte på radioen siden jeg ikke følger stjernen så tett.. men idag var det jevnt, morsomt å høre på svein bergstrøm.. :P

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 12 feb 08, 15:38
TIK er nå kanskje konkurs før 4 serierunder gjenstår. Hvis de ryker ut må alle kampene tik har spilt i år strykes og settes til 5-0 WO. Det som er spesielt i hockyen er jo også disse "lokalseriene" der serien er delt i to lokale grupper hvor noe møter noen flere ganger osv (nhl-stil ) . Nå spekuleres det derfor i at også disse lokalkampene må strykes slik at det blir likt for alle lagene, noe som på en finulig og urettferdig måte kan føre til at stjernen kanskje kan nå sluttspillet alikevel.

Link til aftenpostens hockey debatt hvis du vil lese mer:
debatt.aftenposten.no/thread.php

Blir spennende å se hva forbundet bestemmer hvis tik skulle gi seg iallefall.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 13 feb 08, 06:26
ikke hør på dem debatt folka på aftenposten a,,, hehe mange særpinger som skriver der;)

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 15 feb 08, 23:04
Nja, det han nevner der har stått i VG også det.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 29 feb 08, 18:19

Godt å se at guttane har to seire i kvaliken og ligger først med 6 poeng. Skal alle lagene møtes to ganger hver, borte og hjemme, eller er det flere kamper? Noen som vet?

Har uansett troa på at guttane klarer dette, og at Lørenskog blir nykommeren i neste sesongs Get-liga.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 29 feb 08, 18:22

Alle laga i kvaliken skal møte hverandre borte og hjemme ja.

Stjernen bør, med sitt eliteserietempo, spasere gjennom kvaliken, men Lørenskog er nok sterkere enn Grüner og KIL. Tipper de rykker opp jeg også.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 03 mar 08, 11:19

Deilig!

Kun teori kan forhindre Eliteseriespill på Stjernen til sesongen nå. Den teorien skal jeg like å se at blir en realitet!

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 06 mar 08, 20:13
Hva er dette??? Uten tilgang på Radio her jeg sitter, ser jeg på f-b at Grüner leder 3-2 over Stjernen! Er det et lag som bør høvles over i begge kamper, så er det nettopp Grüner. Skjerpings i 3. periode guttær!

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1126

Lagt til: 06 mar 08, 20:45

dæven, mål i siste sekund og 3-4!

nå er vel plassen sikra vel?


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 06 mar 08, 21:31
Opprinnelig postet av Martin

dæven, mål i siste sekund og 3-4!

nå er vel plassen sikra vel?

Plassen var så godt som sikret etter forrige seier, men nå er det 100 % sikkert. Fy F... altså! Ett eneste sekund igjen av ordinær tid, også scora de!!!!

Forøvrig et svakt resultat mot det svakeste laget i kvaliken.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 07 mar 08, 14:27
Den forrige kampen mot dem (11-0) må nok ta litt av skylda for det tror jeg. Gutta tok nok litt for lett på oppgaven, og fikk ikke opp tempoet før siste halvdel av tredje periode omtrent. Men seieren og poengene er det viktigste akkurat nå.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 14 mar 08, 18:15
Da er ryktebørsen for neste sesong i gang. Hjalmarsson er på det nærmeste klar for (minst) en ny sesong, samt at Weinstock har snakket med Niklas Rahm.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 15 mar 08, 15:09

Opprinnelig postet av MadMax
Da er ryktebørsen for neste sesong i gang. Hjalmarsson er på det nærmeste klar for (minst) en ny sesong, samt at Weinstock har snakket med Niklas Rahm.

 

Aller siste nytt er at Stjernen og Uffe går hver til sitt. Nye kandidater til trenerjobben skal være Enio Sacilotto og Petter Thoresen.

Samt at Trond Magnussen tar over Juniorlaget. Det betyr vel i tilfelle at også Uffes asistent er fedrig i Stjernen?

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 15 mar 08, 15:14
hvor har du dette fra??

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 15 mar 08, 15:32
Endret: 15 mar 08, 15:34

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=50&ThreadID=229545

 

Mannen som la dette ut, har truffet på det aller meste, og virker svært etterettelig. Men klart, så langt er dette kun rykter.

 

Jeg burde helt klart ha presisert att det bare er ett rykte, men siden innlegget jeg svarte på, begynte med att ryktebørsen var i gang, glemte jeg dette.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 15 mar 08, 15:55
Faen hvis dette stemmer

SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 15 mar 08, 17:51

Hmm... enig med de som skriver der.. er no merkelig dersom han er ferdig der men...

Bør vel snart slutte med trenerbyttene våre nå vel? Begynner å bli RBK tendenser over det her...:P

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 15 mar 08, 18:05
Stabilitet, ungdomsarbeid, tålmodighet og Uffe ville slik jeg ser det vært gode ord for Sjernen. Men kanskje vi isteden vil ha enorm spiller/trener-gjennomtrekk, minimal satsing på egne talenter, og store underskudd/redningsaksjoner som før

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 15 mar 08, 18:30

Opprinnelig postet av Erikk
Stabilitet, ungdomsarbeid, tålmodighet og Uffe ville slik jeg ser det vært gode ord for Sjernen. Men kanskje vi isteden vil ha enorm spiller/trener-gjennomtrekk, minimal satsing på egne talenter, og store underskudd/redningsaksjoner som før

 

La oss håpe det ikke går troll i ord her. Nå åpner rykteutleggeren for att det muligens ikke stemmer. Stjernen har vist avkreftet dette overfor F-B

Men grunnen som ble lagt frem er sykdom i og press fra Uffes familie.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 15 mar 08, 18:41

Ja la oss virkelig håpe at dette ikke stemmer, er det to personer vi trenger i Stjernen så er det Uffe og Ørjan


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 16 mar 08, 05:50

Skal sies at om Uffe stikker av selv, så får han ha det så godt. For da var det brått ikke noe alvor i planene hans likevel. Vil Uffe bli, men Stjernen roter det til igjen, så er saken en helt annen.

Trekker Uffe seg selv, så håper jeg Stjernen går hardt etter å sikre seg Enio på en langtidskontrakt. Den lille canadisk-italieneren varta jo opp med festspill hver bidige kamp den sesongen han var her. Og det var ikke bare pga mange gode spillere men f.eks Juntti, Bedsvåg, Nilsen osv også blomstra under han. Jeg vil helst beholde Uffe så lenge som mulig, men SKULLE han forsvinne....så vil jeg helst ha tilbake Enio.

Annet enn det så har jeg hørt rykter om at investorene vil sørge for at Stjernen skal være et topplag innen maks et par sesonger, koste hva det koste vil.

Synes også det er artig å se at smurfene peser på de røde at man må bygge stein på stein...utvikle de unge spillerne. Stjernen gjør nettopp det, mens de blå henter inn og henter inn og henter inn og bytter statsborgerskap i stor stil. I Stjernen er det bare Juntti som har gjort det.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 17 mar 08, 06:35
david hnat bytter nok statborgerskap nå,,,, 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 17 mar 08, 14:02

Skulle vært laget et strengere reglement på slikt. Det skulle ikke være så lett å omgå regelen om maks 7 utlendinger på laget. Forstår jo at det også handler om regler som er utenfor NIHF og Norges kontroll, men en innstramming på reglene klubbene i mellom måtte jo kunne gå an.

For øvrig er jeg storfornøyd med David Hnat.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Erikk

Landslagsspiller
Ble medlem: 20 jul 04
Innlegg: 3491

Lagt til: 17 mar 08, 16:40
Er enig i dette men redd det blir vanskelig å lage effektive regler her. Også enig i at David Hnat er viktig for Stjernen.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 18 mar 08, 14:02
Opprinnelig postet av MadMax

.

Synes også det er artig å se at smurfene peser på de røde at man må bygge stein på stein...utvikle de unge spillerne. Stjernen gjør nettopp det, mens de blå henter inn og henter inn og henter inn og bytter statsborgerskap i stor stil. I Stjernen er det bare Juntti som har gjort det.

 

He he, importsten på importsten heter det i smurfeland

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 26 mar 08, 23:17
Bjarte Bjønnes og Jiri Jantovsky i Sparta er linket til Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 30 mar 08, 14:59
Pål Grotnes er klar for Stjernen de 3 neste sesongene.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 30 mar 08, 16:30

håååjj... velkommen tilbake....

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 31 mar 08, 12:18
Sett flere steder at Hjalmarsson er på vei til Sparta, dette er oppspinn sies det. Hvis vi beholder de vi fikk i år som er noe å samle på, og forsterker forsiktig i forhold til økonomi pluss henter opp egne, er det nok et skritt i riktig retning. I tillegg mener jeg at Svein Hansen må gå hvis han fremlegger røde tall for denne sesongen.

---------------------------

-Elsker alle-


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 31 mar 08, 13:41

Alt og alle er jo på vei til Sparta i silly season, så de ryktene tipper jeg bare er oppspinn. Tror nok han enten skriver på en ny kontrakt for Stjernen, eller reiser tilbake til Sverige.

Ellers er jeg helt enig med deg, bortsett fra at det nok blir litt vrient for leder Svein Hansen å fremlegge røde tall denne sesongen takket være Forsberg, Høili og Kilebu.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 01 apr 08, 14:59
Jonas Gabrielsen er klar for de 2 neste sesongene.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 03 apr 08, 23:52
Niklas Juntti er klar for en ny sesong i Stjernen. Dette blir altså hans syvende sesong for klubben.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 06 apr 08, 09:24

Bjønnes klar for Comet

www.ha-halden.no/artikkel.asp


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 06 apr 08, 15:01
Og etter hva jeg har hørt så fikk han sjukt med penger for å gå til Comet også. På samme måte som Lars Hammerseng gikk til Sparta. De priser norske spillere ut av markedet, og så lenge de holder på slik så håper jeg de handler seg fra hus og hjem.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 07 apr 08, 09:06
Når ballen kommer ned for Sparta, lander den hardt. Kan vise til sist gang de hadde suksess i Eliteserien. Synes ærlig talt dette var en rar avgjørelse av Bjønnes, men da er det vel penga som rår. Minner om at han ikke fikk nok spilletid i en klubb han har vokst opp i, og da spørs det rett og slett om han holder mål. Viktig at Stjernen holder fokus nå, en forbedring fra forrige sesong er alt som skal til for at sponsorene blir fornøyde, men denne fremgangen må komme i takt med oppflyttede juniorer.

---------------------------

-Elsker alle-


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 07 apr 08, 14:50

Helt enig. Håper Weinstock fortsetter arbeidet han har gjort og bygger laget med gode utlendinger og flust med lokale talenter. Og ikke slik Sparta gjør nå, med importsten på importsten. Det har de, som du sier, gjort en gang før. Mener å ha lest at Daniel Wessner fikk rundt 50 000 pr mnd pluss fri leilighet, telefon og bil, og at Hammerseng får snaut 40 000 i mnd. Og de andre spillerne spiller jo ikke for knapper og glansbilder de heller.

Men, tar Weinstock opp noen juniorer henter inn gode spillere og kvalifiserer seg for sluttspillet neste sesong, da skal jeg være fornøyd jeg. Man er jo på god vei til å fylle opp med lokale spillere også med tanke på Gabrielsen og Grotnes sin retur til den røde drakta.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 08 apr 08, 10:12
Stjernen vil ha Morgan

Hva tenker folket om det? Jeg har litt blanda følelser egentlig. Han kan sikkert gjøre en god jobb, og kan sikkert stå i bresjen for Stjernen når det trengs, men samtidig tenker jeg at det må da finnes andre gode lederskikkelser der ute som ikke har blitt dømt for dokumentfalsk.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 08 apr 08, 16:12
Jeg er egentlig ganske så enig med deg, Scout. Han hadde nok gjort en god jobb for Stjernen, tiltrukket seg kanskje noen norske spillere samt fått klubben litt mer ut i nasjonal media og gitt dem litt PR. Men så var det dette med dokumentfalsket da. Men han er jo også lokal da, synes det teller litt også.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 08 apr 08, 16:58

Jeg synes det er en fin mulighet for både Morgan og Stjernen. La Morgan få nye muligheter og legg til grunn det at den saken i Lyn var ikke gjort for egen vinnings skyld. Det teller veldig mye i den store sammenhengen. Morgan hadde ikke  tankene å berike seg selv.

Jeg ønsker Morgan lykke til i Stjernen, og håper at Terje Høili ser mulighetene også her til å bruke penger.

En ny hall og mye morro kan det bli med Morgan og Terje, Henning og Brynhildsen!

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


kenneth

A-lagspiller

Ble medlem: 14 mar 04
Innlegg: 698

Lagt til: 08 apr 08, 21:39
Enig med deg Jonek, men desverre så takka mannen nei.

---------------------------

...savner byen, folket, Stjernen og FFK!

(I`ll be back)


Marty_h

Juniorspiller

Ble medlem: 28 des 06
Innlegg: 113

Lagt til: 10 apr 08, 14:21

Da var Rahm klar http://www.f-b.no/article/20080410/STJERNEN/136454862/1009/AKTUELT

Bedre signering skal du lete lenge etter!


Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 10 apr 08, 14:58
Så mye skal til for å gjøre meg optimist igjen i hvert fall!!! En knallsignering!!:)

---------------------------

heia heia...


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 10 apr 08, 15:05

Nyydelig. Rahm Rulær!!

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 10 apr 08, 16:36
Opprinnelig postet av Jonek

Jeg synes det er en fin mulighet for både Morgan og Stjernen. La Morgan få nye muligheter og legg til grunn det at den saken i Lyn var ikke gjort for egen vinnings skyld. Det teller veldig mye i den store sammenhengen. Morgan hadde ikke  tankene å berike seg selv.

Jeg ønsker Morgan lykke til i Stjernen, og håper at Terje Høili ser mulighetene også her til å bruke penger.

En ny hall og mye morro kan det bli med Morgan og Terje, Henning og Brynhildsen!

 



Du har noen poenger der Jonek, men Stjernen kan jo bare glemme Morgan nå.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 apr 08, 16:52

Hjalmarsson ser ut til å være tapt for Sjernen, siden de står et stykke fra hverandre i forhold til det økonomiske.


SirLion

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 10 apr 08, 16:57
Rahm er klar og tilbake

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 10 apr 08, 17:05

Synd med Hjalmarsson egentlig, vi trenger en tøffing som han i laget.

Men på en annen side ofrer jeg gjerne han og Morgan Andersen for å få se et comeback av Niklas Rahm.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 10 apr 08, 17:13
DEILIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 10 apr 08, 17:14
Uffe uttalte til Radio Fredrikstad i dag, at nye spillere var på vei inn i løpet av helgen, hvis de takker ja til tilbudene de har fått.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 12 apr 08, 00:24
Nå går det rykter om at canadieren Chris Dingman samt norske Andre Paulsen er på vei inn i Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 12 apr 08, 19:08
Endret: 12 apr 08, 19:12

Opprinnelig postet av MadMax
Nå går det rykter om at canadieren Chris Dingman samt norske Andre Paulsen er på vei inn i Stjernen.

 

Hmm..Andre Paulsen fra hamar? DSa håper jeg heller vi bruker egne ungutter. Han har gjor litt poeng i Kongsvinger, men ikke vist noe på høyere nivå

Om det stemmer med Dingman, er jeg litt ambivalent. Da skal vi ikke være bekymret for å miste Hjalmarsson. Mannen er jo en fighterlegende i NHL, men ettersom reglene har blitt strengere også der, er det ikke plass til han lengre.

Men han ofrer seg for laget, kveld etter kveld.

http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=110643

søk også på youtube Chris Dingman

 

Hva med resten av stallen? Tenker her på de norske som spilte denne sesongen. Hva med Sundt, Navestad,Gerhard Nilsen og Alexander Simensen? Har Westreng kontrakt enda?

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 12 apr 08, 20:11
Endret: 12 apr 08, 20:19

Andre Paulsen fra Storhamar og Kongsvinger ja.

Ikke hørt noe spesielt om de spillerne i allerede har. Men det er jo noen som har kontrakt for neste sesong, blant annet David Hnat. En full oversikt over det finnes et sted i tråden her. Men Gerhard Nilsen er lysten på å flytte til Tønsberg hvor kjæresten hans bor eller noe, så jeg tror han er ferdig i Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 13 apr 08, 13:24
Endret: 13 apr 08, 13:30
Opprinnelig postet av MadMax

Andre Paulsen fra Storhamar og Kongsvinger ja.

Ikke hørt noe spesielt om de spillerne i allerede har. Men det er jo noen som har kontrakt for neste sesong, blant annet David Hnat. En full oversikt over det finnes et sted i tråden her. Men Gerhard Nilsen er lysten på å flytte til Tønsberg hvor kjæresten hans bor eller noe, så jeg tror han er ferdig i Stjernen.

 

Ok

Vet det var 5 som hadde kontrakt før signering av Grotnes, Gæbben og Rahm, så da er det vel 8 da. Og det holder jo ikke.

Keepere

Grotnes

Backer

Helgesen,Westreng,Juntii,Gæbben,Rahm

Forwards

Hnat, Bedsvaag,Nygård

 

Det begynner å likne på en back bessetning, og jeg regner med at Martin Tangen Jordheim og Jon Petter Andersen skriver på.

På vei ut er vel Ylvèn,Eskesen,Ohlsson, Lindmark,Ruiz,Oravec og Viinikainen, samt att Grødtvedt spiller i svensk divisjon1. Karl Johan Sundt er fedrig med utdannelsen, og prioriterer trolig bort hockeyen? Truls Navestad gjorde comeback etter å ha lagt opp året før, sliter med motivasjonen? Mats Knutsen var på utlån fra enga. Usikkert kort?Og Hjalmarsson er usikker. Er det artistskatten det står på her?

Dette er i verste fall 12 stk som må erstattes, og helst bør vi ha en bredere tropp enn hva vi hadde denne sesongen, hvor vi var svært sårbare for skader. Så en 13-14 spillere til må vi ha, hvorav 5-6 kan hentes fra utlandet avhengig av om Hjalmarsson fortsetter eller ikke. Så her er vi AVHENGIGE av å signe flest mulig av de norske på årets lag. Og vi må ha minst en keeper til. Tommy er linket til både Comet og Sparda, og hva skjer med Gundersen? Er lyskeskaden kronisk? Legger han opp?

Flere spørsmål enn svar her. Ja, vi har enda god tid, men om ikke de fleste av egne nordmenn skriver på, har vi ett stort problem.

 PS

I tillegg er det jo usikkert om kaptein Selvaag i det hele tatt blir frisk nok til å spille, Alexander Simensen glemte jeg, og han har jo også vært mye skadet. For å toppa heile driten, sliter Juntii med ryggen, men han tror jeg spiller for fult.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 13 apr 08, 15:57

-gerhard nilsen forsvinner i år  det er vell kanskje like greit,,, den mannen blir aldri bedre, 

-er ikke selvåg bra enda asså`?  han er ialefall frisk nok til å spille innebandy turnering i kongsten hallen ( å der oppføre seg som en idiot) 

-håper veldig at eskesen blir , men har ikke hørt noe...

- har hørt rykter om  inge stokvik på aftenposten.no

-bedsvåg har vel ikke kontrakt?

 

---------------------------

FFK, stjernen og liverpool for altid:)


Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 16 apr 08, 06:57

Vil ha Comets Inge Stokvik

Ulf Weinstock fortsetter å kapre spillere til Stjernen. I går sa Kongsvinger-forwarden Andrè Paulsen (24) ja til å spille for Stjernen. Comets eminente angriper Inge Stokvik (27) er også aktuell for Stjernen.

www.demokraten.no/lokalsport/article3477285.ece


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 16 apr 08, 22:44

Fornøyd med den jeg, Paulsen er norsk og kan fort vise seg å være en måljeger. Stokvik vet vel de fleste som følger norsk hockey hva står for, en god playmaker det.

Samtidig melder FB at to nye spillere kan skrive under for Stjernen i morgen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 17 apr 08, 23:15
I tillegg til Paulsen er nå Kristoffer Holm fra Furuset og Dag Morten Wehn fra TIK klare for Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


DeMeNteD

Juniorspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 198

Lagt til: 18 apr 08, 04:56
Hjalmar stikker ifølge dagens fb.. Null respekt!

---------------------------

Frihet For Ultras!

Hest er best som pålegg!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 18 apr 08, 23:05

Utrolig kjipt at Hjalmarsson stikker, men livet går videre. Unngår en del utvisningsminutter i det minste, hehe. Martin Ylven har visst fått kontrakt med svenske Lidköping.

Inge Stokvik tygger fremdeles på tilbudet han fikk fra Stjernen. Og nå har visst også Marius Hagberg i Sverige også fått et tilbud. Spennende norske spillere Uffe henter inn nå, og samtidig er jeg spent på hvilke utenlandske spillere han har tittet på.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 21 apr 08, 17:50
Opprinnelig postet av MadMax

Utrolig kjipt at Hjalmarsson stikker, men livet går videre. Unngår en del utvisningsminutter i det minste, hehe. Martin Ylven har visst fått kontrakt med svenske Lidköping.

Inge Stokvik tygger fremdeles på tilbudet han fikk fra Stjernen. Og nå har visst også Marius Hagberg i Sverige også fått et tilbud. Spennende norske spillere Uffe henter inn nå, og samtidig er jeg spent på hvilke utenlandske spillere han har tittet på.

 

Stokvik har vistnok sagt nei.Tilbudet fra Stjernen var omtrent likt som Comet`s tilbud, men han har vist en fin jobb i Halden.

 

Hvor har du fra att Ylvèn har fått kontrakt? Det hadde gledet meg stort.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 24 apr 08, 12:22
Stokvik har ikke svart ennå, ifølge insidere. Tror han hadde passet bra!

---------------------------

-Elsker alle-


Vector

Knøttespiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 28

Lagt til: 24 apr 08, 14:13
Stokvik blir i Comet

www.ha-halden.no/artikkel.asp

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 24 apr 08, 21:11

Tommy Johansen er klar for Stavanger Oilers.

Samtidig har Stjernen fått en ny styreleder, Lars Joramo som var styreleder for Kongsvinger forrige sesong.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Ido Form Klyster

A-lagspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 605

Lagt til: 24 apr 08, 22:38
Så det på Stjernen.no, og nok en gangmå jeg bare mase om hvor totalt elendig dekningen er av ishockey, har ikke stått en dritt om hverken Stokvik, Simensen eller Mats Knutsen i noen av avisene.

---------------------------

-Elsker alle-


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 24 apr 08, 23:09

Helt enig med deg. Med all respekt for FFK, så virker det til tider som at det er viktigere å bruke en dobbeltside på å fortelle f.eks hvordan Raymond Kvisvik knytter lissa på fotballskoa sine fremfor å fortelle nyheter om Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 08 mai 08, 12:59

Henrik Høglund er klar for Stjernen!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


DeMeNteD

Juniorspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 198

Lagt til: 08 mai 08, 15:09
Skandale!

---------------------------

Frihet For Ultras!

Hest er best som pålegg!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 00:10
Enig med Demented, dette er en skandale. Jeg håper Høglund betaler Stjernen for å få spille. Greit han er en god spiller, men makan til grådig, pengegrisk klubbhore skal en se lenge etter...

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 08, 00:16

Kutt ut folkens!! Makan til tull! Det er slik "alle" spillere gjør, der lønna er høyst spiller de.. Men for al del, kall det skandale... Det er jo forferdelig at en publikumsmagnet spiller kommer tilbake til Stjernen, og Fredrikstad by, som han faktisk omtaler som å komme hjem!

 

Trond Magnussen, en forbanna klubbhore! Spilte jo ikke i stjernen i hele karieren han heller!!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 00:23

Som sagt, han er en god spiller og kan score mye mål. Og det er meget bra.

Det handler ikke om at han ville spille der hvor lønna er høyest, det skjønner jeg også det at alle vil det. Men det er måten han gjorde det på. Du sier ikke til lokalmedia og fansen at "her vil jeg spille neste sesong også", for så å gjøre helomvending og stikke av. Da får han heller si det rett ut.

Men som sagt, jeg jubler da fremdeles om han scorer.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


DeMeNteD

Juniorspiller

Ble medlem: 03 mai 04
Innlegg: 198

Lagt til: 09 mai 08, 01:02
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

 

Trond Magnussen, en forbanna klubbhore! Spilte jo ikke i stjernen i hele karieren han heller!!

Du kødder ikke med profeten!!

---------------------------

Frihet For Ultras!

Hest er best som pålegg!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 01:15
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Trond Magnussen, en forbanna klubbhore! Spilte jo ikke i stjernen i hele karieren han heller!!

Den er for dum, og det vet du.

Trond vil for alltid være en legende i Stjernen.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 08, 01:32
Endret: 09 mai 08, 01:32

Ponget blir det samme! Lars Håkon Andersen, Rene Hansen, Ole Morten Magnusen, Trond Magnusen osv osv... Alle har spilt i Stjernen men har valgt av en eller annen årsak å fortsette karieren andre steder. Akkurat som Henrik Høglund, og Niclas Rahm....

 

Okay, så er den litt drøy, men poenget er da akkurat det samme...

 

P.S. Tarik Elyounussi sa etter cuptriumfen i 2006 at han ville bli i FFK i minst tre sesonger til.... han kan være på vei bort allerede i sommer.... Den klubbhora...

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 01:39

Poenget er ikke det samme. Sett deg inn i saken først.

Om Cristiano Ronaldo hadde proklamert til United-fansen at han ville signere en ny kontrakt, og noen dager senere skrevet under for f.eks Chelsea....så hadde du syntes det hadde vært helt greit?

Har ingen problemer med at spillere i Stjernen drar til andre klubber, aldri sagt at jeg har hatt noen problemer med det. Norske som utenlandske. Poenget er at vil de flytte på seg, så bør man ikke fortelle fansen at man har planer om å bli.

Tarik har sagt han vil bli i FFK i minst tre sesonger til, nå driver han da på sin andre etter den uttalelsen. Men du vet plutselig at han er på vei bort? Ja, jeg har sett ryktene jeg også, men det er bare rykter som blir blåst stort opp i media.

Hvis du heller leser hva jeg skriver, fremfor å vrenge på det. så blir det mye lettere vet du.

Så nei, poenget er langt fra det samme.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 08, 01:46
Endret: 09 mai 08, 01:47

Er ikke snakk om å vrenge Madmax.... Er snakk om å se ting fra forskjellige vinkler.. Det er klart folk (meg inkludert) reagerer på at en spiller i det ene øyeblikket sier at han vil spille videre i klubben for så å vende på flisa å signere for en annen klubb...

 

Men poenget mitt går ikke på det, men på å kalle en spiller som kommer tilbake igjen og nå vil spille her for en Klubbhore!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 01:48

Men da vrenger du nettopp på det jeg sier....

Skulle jeg gjort sånn mot alle spillere som vil vende tilbake til klubben, så ville jo Niklas Rahm også vært en klubbhore - noe han så definitivt IKKE er. Poenget er at jeg synes Høglund har vært en grådig klubbhore, pga måten han oppførte seg rett før han forlot klubben forrige gang.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 08, 01:53
Du kalte for tre eller fire poster siden Henrik Høglund for en klubbhore, det var etter at det var kjent at han kom tilbake til stjernen.... Det er det jeg syns blir for dumt!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 01:56

Leser du innleggene mine? Har jeg nektet for at jeg har kalt han ei klubbhore?

Jeg kalte han ei klubbhore, fordi jeg ikke synes han bør få lov til å vende tilbake til klubben etter hvordan han oppførte seg da han forlot Stjernen sist gang.

Men han kan gjøre opp for seg, ved å bøtte inn mål.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 09 mai 08, 02:24

Opprinnelig postet av MadMax

Jeg kalte han ei klubbhore, fordi jeg ikke synes han bør få lov til å vende tilbake til klubben etter hvordan han oppførte seg da han forlot Stjernen sist gang.

 

ja, og det er fortsatt det jeg syns blir for dumt!!!

---------------------------

Jørn Moum, "forumsadist"
FFK, The Pride of Norway!
KLE DEG I LAGETS FARGER PÅ STADION!


Jeg var der, 12. november 2006, kl.13.15. Ullevaal stadion.

Spørsmål, Hvor mange ganger har L.pool vunnet Premier League?

*22.05.08*


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 02:30
Endret: 09 mai 08, 07:37

Deg om det.

 

MOD: Og her stopper denne delen av "debatten".

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Martin

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 sep 06
Innlegg: 1126

Lagt til: 09 mai 08, 08:20

For og komme med noe posetivt jeg da.

Grotnes var banens beste i natt mot canada, han redda 50 av 52 skudd.

Ser ut til han er i form vertfall.


stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 09 mai 08, 17:36
Opprinnelig postet av MadMax

Som sagt, han er en god spiller og kan score mye mål. Og det er meget bra.

Det handler ikke om at han ville spille der hvor lønna er høyest, det skjønner jeg også det at alle vil det. Men det er måten han gjorde det på. Du sier ikke til lokalmedia og fansen at "her vil jeg spille neste sesong også", for så å gjøre helomvending og stikke av. Da får han heller si det rett ut.

Men som sagt, jeg jubler da fremdeles om han scorer.

 

Be Reidar fortelle deg hele historien du, og bew han ta med lønn 1. sesong kontra 2. av en 1+2 kontrakt. Man forestiller seg vel ikke akkuratt halve lønnen i sesong nr 2 eller?

Reidar og artistskatten hans skaffet mange gode, men avskaffet minst like mange.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 09 mai 08, 22:05
Endret: 09 mai 08, 22:06

Reidar har gjort veldig mye bra, og veldig mye dårlig - skal være enig i den. Men jeg synes likevel Høglund burde latt være å uttale seg til media.

På en annen side virker det som om Grotnes er i knallform for tiden ja, bare han klarer å holde på den når serien starter så.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 13 jun 08, 14:51

Svein Bergstrøm er ansatt som ny direktør i  klubben. Samtidig har svenske Johan Berggren skrevet under for klubben, og svenske Linus Kjell er  og så nær ved å skrive under.

Gerhard Nilsen og Michael Eskesen har forlatt klubben og skrevet under for henholdsvis Tønsberg og Rødovre.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 13 jun 08, 15:08
Linus Kjell har visst allerede skrevet under. Og Lillehammers hjemmesider melder at Jan Sochor også har skrevet under for klubben.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 13 jun 08, 20:28

Hurra!!

Dette virker som gode signeringer.

Kanskje dette er begynnelsen på en ny æra med Uffe!?

 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad



Flat Trådet Nøstet
Totalt 11 sider Alle

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340